- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Bence sen evlenme,,bende evlencem ama evime bişi almıcamm
ztn ütü yapmaktan nefret eden biri olarak,ütü yapmamayı kırışık giymeyi tercih ederim o fiyata
ben Philips'in şu modelini beğendim 300 küsüre ;
http://www.evidea.com/philips-fc863...ikli-supurge-zad345/p/265603?refKey=yV8ojv0h6
Aslında fiyatlar normalmiş, çünkü o fiyatları görünce annemi aradım..o da kaç sene önce o fiyatlara yakın almış..Ben taksitli alışverişi sevmiyorum o uüzden çok geliyo o para
Ben de taksitli alisveris hic yapmiyorm.. o ay birini dger ay birinu seklinde gidicm smdilk para biriktiriyorum zaten. Neyseki 2 sene var dahaAslında fiyatlar normalmiş, çünkü o fiyatları görünce annemi aradım..o da kaç sene önce o fiyatlara yakın almış..Ben taksitli alışverişi sevmiyorum o uüzden çok geliyo o para
evet taksitle alınca,ömür bitiyor borç bitmiyor gibi oluyor ama şak diye de birikim yoksa kenarda,o kdr para çıkarıp verilemiyor.peşin param olsa bende ztn hiç girmeyi sevmem taksit işine
Ben de taksitli alisveris hic yapmiyorm.. o ay birini dger ay birinu seklinde gidicm smdilk para biriktiriyorum zaten. Neyseki 2 sene var daha
Canlar peki nerden anlıcaz ütünün iyi olduğunu yani kaç waat olmalı buhar hızı kaç olmalı taban ne olmalı off kafamda deli sorular
philips azur serisini öneriyorlar genelde canım şimdi okudum da topiğiniSende bendensin
Bende hiç anlamıyorum özelliklerinden, kazanlı phılıps ütüyü genellikle herkes tavsiye ediyo ama
Çok fenaydı ya
Kazanlı phılıps ütü :800 TL
Phılıps süpürge :600-800 arası değişiyor
Canlar peki nerden anlıcaz ütünün iyi olduğunu yani kaç waat olmalı buhar hızı kaç olmalı taban ne olmalı off kafamda deli sorular
philips azur serisini öneriyorlar genelde canım şimdi okudum da topiğini
Ben nişan olana kadar almicam bisey. O da bu yaz olcak iste..Bizde öyle plan yaptık aslında..bu ay küçük ev aletlerini bitiricem, diğerlerinide izlemeye alıcam, kampanyalı olduğunda alırım diye düşünüyorum..
Ben nişan olana kadar almicam bisey. O da bu yaz olcak iste..
Ben kazanlı almadım kızlar tefaldi galiba bnm 4 kat dha fazla buhar mı veriyomuş sanırım benm pek anlamadığım konular kazanlı kayınvalidem kullanıyo ama aşırı agır ve cok büyük bnm pek hoşuma gitmedi dha pratik geldi bana normal ütükazanlı almasam bende azur düşünüyordum...normal ütüler arasında en iyisi..çok araştırmıştım
Ben kazanlı almadım kızlar tefaldi galiba bnm 4 kat dha fazla buhar mı veriyomuş sanırım benm pek anlamadığım konular kazanlı kayınvalidem kullanıyo ama aşırı agır ve cok büyük bnm pek hoşuma gitmedi dha pratik geldi bana normal ütü
bidee haftasonu yine nevresim aldımm :) ay bn mutfak dışında hersey alıyorum :)Eki Görüntüle 1298735
ütüyle hiç aram yok bnm canım sevmem yapmam da cok nadir ütüleyip kenarı koymam lazımsa ütülerim :) :) pek heves etmeden aldım dha dgru annem aldı o baktı begendi bende almış oldum :) :)benim aldğım kazanlı normal ütülere göre çok hafif...hatta kazanlıların ağır olduğunu ilk senden duydum cnm
çünkü suyunu kendi bünyesinde barındırmadığı için, diğer ütülere göre çok hafif...kazanlı alırken tek çekindiğim konu hemen ısınırmı idiydi? evet hemen ısnıyor ama toplu ütüler için daha avantajlı... ki bende haftasonundan toplu ütü yapmayı seven biriiym..
normal bi ütümüzde var..çok iyi olmasada...hemen acil şeyleride onla ütüleriz artk
Taçdan canımcım banada denk geldi almıcaktım artık ama renklerine bittim battaniyeside pek hoşş :)Canım çok şıkmış bu nerde aldın
ütüyle hiç aram yok bnm canım sevmem yapmam da cok nadir ütüleyip kenarı koymam lazımsa ütülerim :) :) pek heves etmeden aldım dha dgru annem aldı o baktı begendi bende almış oldum :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?