2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence sen evlenme,,bende evlencem ama evime bişi almıcamm

Benim ütüden, süpürgeden haberim yokmuş ki..yani fiyatlardan.. o yüzden kısa süreli şok geçiriyorum..

Dün kettle lı aldım..geriye saç kurutma, ütü, süpürge, bulaşık makinesi, fırın kaldı

Televizyonumuzu bile aldık

Aslında fiyatlar normalmiş, çünkü o fiyatları görünce annemi aradım..o da kaç sene önce o fiyatlara yakın almış..Ben taksitli alışverişi sevmiyorum o uüzden çok geliyo o para

evet taksitle alınca,ömür bitiyor borç bitmiyor gibi oluyor ama şak diye de birikim yoksa kenarda,o kdr para çıkarıp verilemiyor.peşin param olsa bende ztn hiç girmeyi sevmem taksit işine

Aslında fiyatlar normalmiş, çünkü o fiyatları görünce annemi aradım..o da kaç sene önce o fiyatlara yakın almış..Ben taksitli alışverişi sevmiyorum o uüzden çok geliyo o para
Ben de taksitli alisveris hic yapmiyorm.. o ay birini dger ay birinu seklinde gidicm smdilk para biriktiriyorum zaten. Neyseki 2 sene var daha

Canlar peki nerden anlıcaz ütünün iyi olduğunu yani kaç waat olmalı buhar hızı kaç olmalı taban ne olmalı off kafamda deli sorular

evet taksitle alınca,ömür bitiyor borç bitmiyor gibi oluyor ama şak diye de birikim yoksa kenarda,o kdr para çıkarıp verilemiyor.peşin param olsa bende ztn hiç girmeyi sevmem taksit işine

Benimde öyle çok yüklü miktarda peşin param yok, olanlada alsam..hiç param kalmıcak
Yılbaşına yakın belki fiyatlar düşer,pusuya yatıp beklicem artık

Ben de taksitli alisveris hic yapmiyorm.. o ay birini dger ay birinu seklinde gidicm smdilk para biriktiriyorum zaten. Neyseki 2 sene var daha

Bizde öyle plan yaptık aslında..bu ay küçük ev aletlerini bitiricem, diğerlerinide izlemeye alıcam, kampanyalı olduğunda alırım diye düşünüyorum..

Çok fenaydı ya

Kazanlı phılıps ütü :800 TL

Phılıps süpürge :600-800 arası değişiyor

vallaöyle canım fiyatlar..odnan ilk onların taksidine grdm

malesef ki ben taksitsiz hiçbirseye sahip olamayanlardanım..para biriktiremiyorum. kendimi borca bağlamam gerek

Canlar peki nerden anlıcaz ütünün iyi olduğunu yani kaç waat olmalı buhar hızı kaç olmalı taban ne olmalı off kafamda deli sorular

* seramik tabanlı(kumaş üzerinde kolay hareket ediyor, yapışmıyor ve çizilmeleri çok daha zor)
* kendi kendine kapanma özelliği
* şok buhar(300 gr baya iyi)
en önemlileri bunlar diyebilirim

kazanlı almasam bende azur düşünüyordum...normal ütüler arasında en iyisi..çok araştırmıştım
Ben kazanlı almadım kızlar tefaldi galiba bnm 4 kat dha fazla buhar mı veriyomuş sanırım benm pek anlamadığım konular kazanlı kayınvalidem kullanıyo ama aşırı agır ve cok büyük bnm pek hoşuma gitmedi dha pratik geldi bana normal ütü

benim aldğım kazanlı normal ütülere göre çok hafif...hatta kazanlıların ağır olduğunu ilk senden duydum cnm

çünkü suyunu kendi bünyesinde barındırmadığı için, diğer ütülere göre çok hafif...kazanlı alırken tek çekindiğim konu hemen ısınırmı idiydi? evet hemen ısnıyor ama toplu ütüler için daha avantajlı... ki bende haftasonundan toplu ütü yapmayı seven biriiym..

normal bi ütümüzde var..çok iyi olmasada...hemen acil şeyleride onla ütüleriz artk

ütüyle hiç aram yok bnm canım sevmem yapmam da cok nadir ütüleyip kenarı koymam lazımsa ütülerim :) :) pek heves etmeden aldım dha dgru annem aldı o baktı begendi bende almış oldum :) :)

ütüyle hiç aram yok bnm canım sevmem yapmam da cok nadir ütüleyip kenarı koymam lazımsa ütülerim :) :) pek heves etmeden aldım dha dgru annem aldı o baktı begendi bende almış oldum :) :)

ay ben çok şuursuzum..ben severim ütüyü ondandır ki işimi daha zevkli yapacak,resmen giysilerin üzerinden kayyıp gideecek ütü almaya çalıştım inşllh memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…