Sevdiğin için özeniyosun haliylee ya bn öğrenci evinden anne evine direk geçiş yapıp yaydım kendimi annemde sağolsun evde bi çöp elletmez sen çalışıyon yoruluyon diye ne olcak halim bilmiyorum hiçay ben çok şuursuzum..ben severim ütüyüondandır ki işimi daha zevkli yapacak,resmen giysilerin üzerinden kayyıp gideecek ütü almaya çalıştım inşllh memnun kalırım
Sevdiğin için özeniyosun haliylee ya bn öğrenci evinden anne evine direk geçiş yapıp yaydım kendimi annemde sağolsun evde bi çöp elletmez sen çalışıyon yoruluyon diye ne olcak halim bilmiyorum hiç
merak ettim tatlım yaa ne kadara aldın kuşları bana burda 15 dediler de..
Sende bendensin
Bende hiç anlamıyorum özelliklerinden, kazanlı phılıps ütüyü genellikle herkes tavsiye ediyo ama
bana mantiklisi o geliyo kuzu ben simdi altina ceviriyorm dokunmaym die. Gerci her an ceyizden vazgecip araba alabrlm :)Geri kalanları bende mi öyle yapsam ki?
Selam kızçeler... :)
En güzelini yapıyorsun :)Bende maaşlarımı altına çeviriyorum ihtiyacım olduğunda bozdurup kullanıcam daha bende birşey almadım sadece işte gezerken gördüğüm ve aldığım şeyler.. hepsi mutfak için :)
tamam tatlım bunları göz önüne alayım sağol vallavallaöyle canım fiyatlar..odnan ilk onların taksidine grdm
malesef ki ben taksitsiz hiçbirseye sahip olamayanlardanım..para biriktiremiyorum. kendimi borca bağlamam gerek
* seramik tabanlı(kumaş üzerinde kolay hareket ediyor, yapışmıyor ve çizilmeleri çok daha zor)
* kendi kendine kapanma özelliği
* şok buhar(300 gr baya iyi)
en önemlileri bunlar diyebilirim
Kızlar elektrik süpügesinde nelere dikkat etmemiz gerekiyor biliyor musunuz? Çekim gücünün dışında
Canım cektigi tozu havaya vermemesine dikkat et. Kenarlardaki hava deliklerinden havaya toz veriyo cogusuKızlar elektrik süpügesinde nelere dikkat etmemiz gerekiyor biliyor musunuz? Çekim gücünün dışında
Kuzu biz sulu kullanıyoruz şu anda çok memnunuz ama kurutma kısmı zahmetli haklısın.. Diğerlerinde dikkat edecem teşekkür ederim :)1. sulu olmasın.koku yaptığı söylenilior.her temzlkten snra suyunu döküp temizlemen gerek.Su haznesi ve ek parçalarının bir güzel yıkanması gerekir. Yıkandıktan sonra da kurumaya bırakılmalıdır. Bu işlem de 5- 10 dakika da rahatlıkla bitirilir.
2. sessiz çalışması
3.sağa sola devrilmeden düzgün bir şekilde takip edilebilmesi
4. hepa filtreli toz torbalı elektrikli süpürgeler son derece hijyeniktir.
kendi bildiklerim ve netten öenmli bulup aldığım kısımlar böyle cnm
Onu nasıl anlarım canım? Özelliklerinde mi yazar ?Canım cektigi tozu havaya vermemesine dikkat et. Kenarlardaki hava deliklerinden havaya toz veriyo cogusu
Hyr canım calıstırıp bakacaksın.Onu nasıl anlarım canım? Özelliklerinde mi yazar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?