2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ay ben çok şuursuzum..ben severim ütüyü ondandır ki işimi daha zevkli yapacak,resmen giysilerin üzerinden kayyıp gideecek ütü almaya çalıştım inşllh memnun kalırım
Sevdiğin için özeniyosun haliylee ya bn öğrenci evinden anne evine direk geçiş yapıp yaydım kendimi annemde sağolsun evde bi çöp elletmez sen çalışıyon yoruluyon diye ne olcak halim bilmiyorum hiç

Sevdiğin için özeniyosun haliylee ya bn öğrenci evinden anne evine direk geçiş yapıp yaydım kendimi annemde sağolsun evde bi çöp elletmez sen çalışıyon yoruluyon diye ne olcak halim bilmiyorum hiç

annemn yanına gidince bende totoyu yayıyorum...eskisi gibi çalışkn değilm yaa...bekar evinde tembelim baya

hatta öyle ki tipime bakanlar bu kız hiçbir işden anlamaz diye içlerinden geçirirler...ama içli köfteye kdr herşey yapabiliyorum ama öyle görmeleri hoşuma gidiyor..kmse beklenti içine grmez en azından

merak ettim tatlım yaa ne kadara aldın kuşları bana burda 15 dediler de..

yok canım ne 15i tanesi 3,5tl idi pazardan aldım. hadi başka yerlerde de 5tl olsun. 15 çok.

Sende bendensin

Bende hiç anlamıyorum özelliklerinden, kazanlı phılıps ütüyü genellikle herkes tavsiye ediyo ama

phılıps azur aldım ben ahan da şu

http://www.hepsiburada.com/liste/ph...px?productId=evphilgc487022&categoryId=155122

ben geldimmm hatunlarr napıyosunuz :)
taksit işinden bende nefret ederim ilk aldıklarımı taksitle aldım zor bitti daraldım sonra planla hareket ettim begendiğim ürün için para biriktirdim 2 ayda bi ürün alabildim :)

Kızlar muhabbete is yogunlugumdan pek katılamasamda konusmalarınıza bende katılayım arada :)

Ev islerinden anlarım ama pratikliğim yok ise girmeden önce yine evde bisiler yapıyodum ama ise girdikten sora kestim herseyi. Yemek konusu cogu yemegi yaparım cok sukur ondan yana pek sıkıntım yok

Taksitli alısveris konusunda ben para pek tutamıyorum hatunlar oyuzden cogunluk taksitle aldım ceyizimi.

Ütüye gelince bende philips kazanlı ütü aldım . Carşafları vs büyük parćaları rahat ütüleyebileyim die :)

Kızlar elektrik süpügesinde nelere dikkat etmemiz gerekiyor biliyor musunuz? Çekim gücünün dışında

tamam tatlım bunları göz önüne alayım sağol valla

Kızlar elektrik süpügesinde nelere dikkat etmemiz gerekiyor biliyor musunuz? Çekim gücünün dışında

1. sulu olmasın.koku yaptığı söylenilior.her temzlkten snra suyunu döküp temizlemen gerek.Su haznesi ve ek parçalarının bir güzel yıkanması gerekir. Yıkandıktan sonra da kurumaya bırakılmalıdır. Bu işlem de 5- 10 dakika da rahatlıkla bitirilir.
2. sessiz çalışması
3.sağa sola devrilmeden düzgün bir şekilde takip edilebilmesi
4. hepa filtreli toz torbalı elektrikli süpürgeler son derece hijyeniktir.

kendi bildiklerim ve netten öenmli bulup aldığım kısımlar böyle cnm

yürüyüşten geldimde çoğu çeyiz magazası son bahar indirimine girmiş kızlar :)

Kuzu biz sulu kullanıyoruz şu anda çok memnunuz ama kurutma kısmı zahmetli haklısın.. Diğerlerinde dikkat edecem teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…