- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Tamam canım sağolasınHyr canım calıstırıp bakacaksın.
Ara ara gelişmeleri yazarsın canım inşallah iyi gelir benimde kalçamda varKızlar bugün eczaneden kapsül şeklinde E vitamini aldım. Ben dikiş izlerim için aldım ama çatlak tedavisinde de kullanılıyormuş. Göğsümdeki birkaç çatlağa da sürücem her gün.. Bakalım bir gelişme olacak mı? Çatlağı olan arkadaşlara duyurulur.
çok teşekkürler..oyladım :)
Hepsi birbirinden güzel canımm ama nişana daha yakışır gibi geldi bana fazla ciciler çünkü
nişanda uzun prenses giymek istiyorum :) söz evde olcağı için kısa elbise giycem :) ooof ne zormuş yaa bu işler.Hepsi birbirinden güzel canımm ama nişana daha yakışır gibi geldi bana fazla ciciler çünkü
kızlar buarada bizim isteme söz nişan hepsi ayrı ayrı olcakk onu belirtiyimdee :) yani istemede daha ağır bi elbise giyip sözde dizüstü pudra bi elbise nişanda ise prenses yavruagzı elbise hayal ediyorum hep :)
iyi geceler tatlım. elbise bakıyordum öyle :) ofisteki stresi azaltmak beynimi boşaltmak içiiin. sen nasılsınnİyi geceler kızlarrr nasılsınıız :)
iyi geceler tatlım. elbise bakıyordum öyle :) ofisteki stresi azaltmak beynimi boşaltmak içiiin. sen nasılsınn
biz ocakta isteme 14 subatta söz mayıs veya haziran gibi nişan düşünüyoruz :) ama tabi hala tosbam teklif etmediİyi yapmışsın canım bak tabii senin ne zaman isteme.. (kusura bakma o kadar çok gelincik var ki burada her seferinde herkese soruyorum) sağol iyiyim bende ailecek film izliyoruz malefiz i :) ama ben burada takılıyorum bi yandan da gözüm tv de izlemiştim zaten daha önceden :) dedim bi kızlara bakiim
biz ocakta isteme 14 subatta söz mayıs veya haziran gibi nişan düşünüyoruz :) ama tabi hala tosbam teklif etmediiyi seyirler kuzum buaralar çok sakin burası
bana mantiklisi o geliyo kuzu ben simdi altina ceviriyorm dokunmaym die. Gerci her an ceyizden vazgecip araba alabrlm :)
Bende maaşlarımı altına çeviriyorum ihtiyacım olduğunda bozdurup kullanıcam daha bende birşey almadım sadece işte gezerken gördüğüm ve aldığım şeyler.. hepsi mutfak için :)
Kızlar bugün eczaneden kapsül şeklinde E vitamini aldım. Ben dikiş izlerim için aldım ama çatlak tedavisinde de kullanılıyormuş. Göğsümdeki birkaç çatlağa da sürücem her gün.. Bakalım bir gelişme olacak mı? Çatlağı olan arkadaşlara duyurulur.
kızlar buarada bizim isteme söz nişan hepsi ayrı ayrı olcakk onu belirtiyimdee :) yani istemede daha ağır bi elbise giyip sözde dizüstü pudra bi elbise nişanda ise prenses yavruagzı elbise hayal ediyorum hep :)
bende altina ceviriyorum maasin bi kismini. Bi kismiyla da ogrenim kredimi oduyorum bi kismi da kullaniyorum. Ama zarar mi ettik ne altindan? Gerci suan bozdurmaya niyetim yok taa dugune yakin kullanicam ben. Birde ben isimde sozlesmeliyim, yilbasinda issiz kalabilirim Allah korusun sozlesme yenilenmezse. O yuzden bu birikim sart. Zaten ia devam ederse altinlara dokunmadan evlenirim ben maasim yeter. Insallah zarar etmeyiz ya hayatimda ilk yatirimim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?