2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bugün eczaneden kapsül şeklinde E vitamini aldım. Ben dikiş izlerim için aldım ama çatlak tedavisinde de kullanılıyormuş. Göğsümdeki birkaç çatlağa da sürücem her gün.. Bakalım bir gelişme olacak mı? Çatlağı olan arkadaşlara duyurulur.

Ara ara gelişmeleri yazarsın canım inşallah iyi gelir benimde kalçamda var

kızlaaar
bu elbiseler söz için nasıl ? keşke deneme fırsatım olsa ama tarz olarak begendim..

kızlar buarada bizim isteme söz nişan hepsi ayrı ayrı olcakk onu belirtiyimdee :) yani istemede daha ağır bi elbise giyip sözde dizüstü pudra bi elbise nişanda ise prenses yavruagzı elbise hayal ediyorum hep :)

kızlar buarada bizim isteme söz nişan hepsi ayrı ayrı olcakk onu belirtiyimdee :) yani istemede daha ağır bi elbise giyip sözde dizüstü pudra bi elbise nişanda ise prenses yavruagzı elbise hayal ediyorum hep :)

Çok güzel inşallah hayalindeki gibi olur herşey

iyi geceler tatlım. elbise bakıyordum öyle :) ofisteki stresi azaltmak beynimi boşaltmak içiiin. sen nasılsınn

İyi yapmışsın canım bak tabii senin ne zaman isteme.. (kusura bakma o kadar çok gelincik var ki burada her seferinde herkese soruyorum ) sağol iyiyim bende ailecek film izliyoruz malefiz i :) ama ben burada takılıyorum bi yandan da gözüm tv de izlemiştim zaten daha önceden :) dedim bi kızlara bakiim

biz ocakta isteme 14 subatta söz mayıs veya haziran gibi nişan düşünüyoruz :) ama tabi hala tosbam teklif etmedi iyi seyirler kuzum buaralar çok sakin burası

biz ocakta isteme 14 subatta söz mayıs veya haziran gibi nişan düşünüyoruz :) ama tabi hala tosbam teklif etmedi iyi seyirler kuzum buaralar çok sakin burası

Bişey kalmadı ocak ayına :) hemde ne güzel bi tarihte söz :) :) eder canım teklifi sen düşünme sağol canım evet kimsecikler yok

bana mantiklisi o geliyo kuzu ben simdi altina ceviriyorm dokunmaym die. Gerci her an ceyizden vazgecip araba alabrlm :)

Bende maaşlarımı altına çeviriyorum ihtiyacım olduğunda bozdurup kullanıcam daha bende birşey almadım sadece işte gezerken gördüğüm ve aldığım şeyler.. hepsi mutfak için :)

bende altina ceviriyorum maasin bi kismini. Bi kismiyla da ogrenim kredimi oduyorum bi kismi da kullaniyorum. Ama zarar mi ettik ne altindan? Gerci suan bozdurmaya niyetim yok taa dugune yakin kullanicam ben. Birde ben isimde sozlesmeliyim, yilbasinda issiz kalabilirim Allah korusun sozlesme yenilenmezse. O yuzden bu birikim sart. Zaten ia devam ederse altinlara dokunmadan evlenirim ben maasim yeter. Insallah zarar etmeyiz ya hayatimda ilk yatirimim bu

bende yuzume maske yapmistim, insallah iyi gelir. Bir de benim bildigim cinko iceren kremler iyi geliyor cildi yapilandiriyor yeniden, krem sera yada bebeklerin popo tahris kremi kullanabilirsin. Bunlar bol cinko icerir Ben yapmiyorum artik catlak kralicesi olarak mutluyum

Bende elbise eklemistim profilime, gormussundur. Herkes balik modeli begenmisti ama bugun nisan icin foto cekimlerine baktim, hep elbiseler ucus ucus

Aklim karisti galiba

Bir de beni instagramda takip edebilirsin, ben seni coktaaan takip ettim beni bul

Sorma o öğrenim kredisi bende de var canım hayırlısıyla şubat 2015 te bitiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…