2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım ben de çatlaklar için almadım, ameliyat izi için aldım ama madem çatlağa da iyi geliyor sürmüşken memedeki çatlaklara da süreyim dedim. Yoksa benim bacak aralarındaki, baldırlardaki çatlaklara bir kutu kapsül ancak yeter bir kerede

Sorma o öğrenim kredisi bende de var canım hayırlısıyla şubat 2015 te bitiyo :)

Bir de 4sene aldim Benimki daha cok var, 14tane odedim. Toplamda 40falandi. Aslinda toplu odesem suan 6.900tl falan var

Az da degilmis

Bir de 4sene aldim Benimki daha cok var, 14tane odedim. Toplamda 40falandi. Aslinda toplu odesem suan 6.900tl falan var

Az da degilmis

Uhh seninki çokmuş e 4sene olunca tabii 2 seneydi benimki 4bin küsürdü
Az değil :) :)

bana artik vitamin bile yetmez o derece

Gerci e vitamini yag gibi, asiri sivi degil. Zaten yagda cozunen vitaminin yag yapisinda olmasi da sart Ben simdi niye kimyagerlik oynuyorum onu anlamadim
akip gitmrz bi kapsul de baya is gorur kati oldugundan demeye calisiyordum

bu çatlak kreminin bir adı var mı ?

Ben de geçen sene Ekimde başladım 14 tane ödedim. Ayda 250 ödüyorum. 4 yıl aldım ben de..

bende 222tl her ay. Toplamda 10bine denk geliyordu iste. Ayni zamanda baslamisiz. Suanda yuk olmuyor ama ilerde ne olacak bilmem.

krem sera diye bisey var eczaneden alabilirsin. Yada bildigimiz bebek popolini de olur aynisi cunku. Onermislerdi bana ama fayda almadim onu da soyliyim canim

Canım benim dediğim E vitamini.. İstersen şişede al sür, istersen kapsül al onu kırıp sür. Bunu diğer kremlerine de katabilirsin.

Hemencik ödeyelim borçlarımızı inşallah kızlarrr :)

bende 222tl her ay. Toplamda 10bine denk geliyordu iste. Ayni zamanda baslamisiz. Suanda yuk olmuyor ama ilerde ne olacak bilmem.

İnşallah ödeyelim de benim toplamda 4 yıl ödemesi.. Evlendiğimde de ödüyor olacağım yani..

anladım canım. aslında araştırmak uygulamak lazımda koşusturmadan vakit kalmıyor

fayda sağladı mı sana peki ? teşekkürler bu arada

Kızlar saçta ki kırıklara iyi gelen bi şampuan yada bakım kremi/serumu biliyor musunuz? Elseve'in bi bakım serumu sanırım kırıkları onarıyormuş deneyenlerden okudum siz birşey biliyor musunuz? Daha da önemlisi saççı hızla uzatan kür, krem,maske yada herhangi birşey biliyor musunuz? Mayısta düğün olacaksa saçlarımı acil uzatmam lazım

Merhaba canım en doğal yöntem zeytinyağı ve tatlı badem yağı.. Haftada iki kez uygulayabilirsin 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı tatlı badem yağı bütün saçına diplerine uçlarına sür.Hiç kokmuyo inan kokusunu sadece sen alıyorsun yanii :) daha sonra saçlarını streçle ve 2 saat bekle ılık su ile yıka daha sonra şampuanla 2 kez yıka ve durula.. Haftada 2 istersen 3 kez uygula

kendimi çok bilmiş hissettm yaa şimdi

sinameki kürü var cnm..(sinameki ,bemiks ampül ve bademyağı ile yapılıyor)hatta bendde seneler önce burdan öğrenmştm...uzatmada etkili..onla birlikte bi maske daha seçip yapablrsn.mesela sinamekiyi evde kaldığın gün yap.bi maske daha seç.onu da o hafta arada bi gün yap..maya maskesini de öneriyorlar baya...bi de hiç açılmamış şampuanına 6 damla çam terebentin damlat. uzatmada ve parlamasnda etkili.ama kuru bi saçın yoksa bunu yap.birz saçı kurutma özelliği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…