- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
bende yuzume maske yapmistim, insallah iyi gelir. Bir de benim bildigim cinko iceren kremler iyi geliyor cildi yapilandiriyor yeniden, krem sera yada bebeklerin popo tahris kremi kullanabilirsin. Bunlar bol cinko icerirBen yapmiyorum artik catlak kralicesi olarak mutluyum
Sorma o öğrenim kredisi bende de var canım hayırlısıyla şubat 2015 te bitiyo :)
Bir de 4sene aldimBenimki daha cok var, 14tane odedim. Toplamda 40falandi. Aslinda toplu odesem suan 6.900tl falan var
Az da degilmis
iyi akşamlar kızlar
Canım ben de çatlaklar için almadım, ameliyat izi için aldım ama madem çatlağa da iyi geliyor sürmüşken memedeki çatlaklara da süreyim dedim. Yoksa benim bacak aralarındaki, baldırlardaki çatlaklara bir kutu kapsül ancak yeter bir kerede
Bir de 4sene aldimBenimki daha cok var, 14tane odedim. Toplamda 40falandi. Aslinda toplu odesem suan 6.900tl falan var
Az da degilmis
bana artik vitamin bile yetmez o derece
Gerci e vitamini yag gibi, asiri sivi degil. Zaten yagda cozunen vitaminin yag yapisinda olmasi da sartBen simdi niye kimyagerlik oynuyorum onu anlamadim
akip gitmrz bi kapsul de baya is gorur kati oldugundan demeye calisiyordum
Ben de geçen sene Ekimde başladım 14 tane ödedim. Ayda 250 ödüyorum.4 yıl aldım ben de..
Nişanı dışarda mı yapacaksın kuzu?nişanda uzun prenses giymek istiyorum :) söz evde olcağı için kısa elbise giycem :) ooof ne zormuş yaa bu işler.sırf elbise için istanbula gidicem galiba
Ben de geçen sene Ekimde başladım 14 tane ödedim. Ayda 250 ödüyorum.4 yıl aldım ben de..
bu çatlak kreminin bir adı var mı ?
bu çatlak kreminin bir adı var mı ?
Hemencik ödeyelim borçlarımızı inşallah kızlarrr :)
bende 222tl her ay. Toplamda 10bine denk geliyordu iste. Ayni zamanda baslamisiz. Suanda yuk olmuyor ama ilerde ne olacak bilmem.
anladım canım. aslında araştırmak uygulamak lazımda koşusturmadan vakit kalmıyorbende 222tl her ay. Toplamda 10bine denk geliyordu iste. Ayni zamanda baslamisiz. Suanda yuk olmuyor ama ilerde ne olacak bilmem.
krem sera diye bisey var eczaneden alabilirsin. Yada bildigimiz bebek popolini de olur aynisi cunku. Onermislerdi bana ama fayda almadim onu da soyliyim canim
fayda sağladı mı sana peki ? teşekkürler bu aradaCanım benim dediğim E vitamini.. İstersen şişede al sür, istersen kapsül al onu kırıp sür. Bunu diğer kremlerine de katabilirsin.
İnşallah ödeyelim de benim toplamda 4 yıl ödemesi..Evlendiğimde de ödüyor olacağım yani..
İnşallah ödeyelim de benim toplamda 4 yıl ödemesi..Evlendiğimde de ödüyor olacağım yani..
Kızlar saçta ki kırıklara iyi gelen bi şampuan yada bakım kremi/serumu biliyor musunuz? Elseve'in bi bakım serumu sanırım kırıkları onarıyormuş deneyenlerden okudum siz birşey biliyor musunuz? Daha da önemlisi saççı hızla uzatan kür, krem,maske yada herhangi birşey biliyor musunuz? Mayısta düğün olacaksa saçlarımı acil uzatmam lazım
Kızlar saçta ki kırıklara iyi gelen bi şampuan yada bakım kremi/serumu biliyor musunuz? Elseve'in bi bakım serumu sanırım kırıkları onarıyormuş deneyenlerden okudum siz birşey biliyor musunuz? Daha da önemlisi saççı hızla uzatan kür, krem,maske yada herhangi birşey biliyor musunuz? Mayısta düğün olacaksa saçlarımı acil uzatmam lazım
iyi akşmlaarrr kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?