fayda sağladı mı sana peki ? teşekkürler bu arada
Kızlar saçta ki kırıklara iyi gelen bi şampuan yada bakım kremi/serumu biliyor musunuz? Elseve'in bi bakım serumu sanırım kırıkları onarıyormuş deneyenlerden okudum siz birşey biliyor musunuz? Daha da önemlisi saççı hızla uzatan kür, krem,maske yada herhangi birşey biliyor musunuz? Mayısta düğün olacaksa saçlarımı acil uzatmam lazım
Disarda dusundk ama tabi smdilik daha ciddiyet olmadigi icin oturulup konusulmadi :) ama annemler yemekli istiyor mekana bile karar verdm benNişanı dışarda mı yapacaksın kuzu?
Ben kuaforden serum almistim 25 tl ye o baya iyi oluyor. Bi de cam terebenti lavata fln kullaniorm benKızlar saçta ki kırıklara iyi gelen bi şampuan yada bakım kremi/serumu biliyor musunuz? Elseve'in bi bakım serumu sanırım kırıkları onarıyormuş deneyenlerden okudum siz birşey biliyor musunuz? Daha da önemlisi saççı hızla uzatan kür, krem,maske yada herhangi birşey biliyor musunuz? Mayısta düğün olacaksa saçlarımı acil uzatmam lazım
vaselila sitenin adi ozel tasarim elbiseler bolumunde canim :) ama simdiden soyliym hazir ol fiyatlari 400 civariçok güzellermiş cnm.nerden buuldun bunları? hangi siteden,bende bakayım :)
Kuzu bu kırıklar için değil mi?Merhaba canım en doğal yöntem zeytinyağı ve tatlı badem yağı.. Haftada iki kez uygulayabilirsin 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı tatlı badem yağı bütün saçına diplerine uçlarına sür.Hiç kokmuyo inan kokusunu sadece sen alıyorsun yanii :) daha sonra saçlarını streçle ve 2 saat bekle ılık su ile yıka daha sonra şampuanla 2 kez yıka ve durula.. Haftada 2 istersen 3 kez uygula
Sinameki kürünü deneyim canım. Kuru değil saçlarım sadece kırıklar var kesmeme rağmen bide hızla uzatmayı istiyorum iştekendimi çok bilmiş hissettm yaa şimdi
sinameki kürü var cnm..(sinameki ,bemiks ampül ve bademyağı ile yapılıyor)hatta bendde seneler önce burdan öğrenmştm...uzatmada etkili..onla birlikte bi maske daha seçip yapablrsn.mesela sinamekiyi evde kaldığın gün yap.bi maske daha seç.onu da o hafta arada bi gün yap..maya maskesini de öneriyorlar baya...bi de hiç açılmamış şampuanına 6 damla çam terebentin damlat. uzatmada ve parlamasnda etkili.ama kuru bi saçın yoksa bunu yap.birz saçı kurutma özelliği var.
E vitaminini hayatımıza katalım o vakitCanım ben bugün başladım ama çatlak amaçlı değil..
Bunun için de şampuana e vitamini katıyorlarmışCiddili..
Canım nişanı dışarda yapacaksan o kıyafetler söz için gayet gayet uygun ve hepsi çok tatlı ama şu da var nişanın için yavruağzı kıyafet düşünüyorsun bu kıyafetlerde yavruağzını asnımsatıyor bence çok farklı bir renk giy sözde. Benzer olmasın renkleri sen bilirsin tabi :)Disarda dusundk ama tabi smdilik daha ciddiyet olmadigi icin oturulup konusulmadi :) ama annemler yemekli istiyor mekana bile karar verdm ben
Ben kuaforden serum almistim 25 tl ye o baya iyi oluyor. Bi de cam terebenti lavata fln kullaniorm ben
vaselila sitenin adi ozel tasarim elbiseler bolumunde canim :) ama simdiden soyliym hazir ol fiyatlari 400 civari
Süpersin canım ikisini de yapıcam inşallah özellikle sinamekiyiSİNAMEKİ KÜRÜ:
Saçlarınızın hızlı uzamamasından şikayetçiyseniz çözümü bu yazımızda sizi bekliyor. Kadınlar arasında denenmiş ve ayda en az 4 cm uzatma sağlamış olan “Sinameki Kürü” ile uzun saçlara kavuşabilirsiniz…
Bu kür 8 hafta boyunca haftada 1 defa yapılacak. Sonra 2 hafta ara verilecek.
- 1 tutam sinameki 1 çay bardağı suda kaynatılacak.
- 5-10 dakika demlenecek.
- Süzülüp ılıdıktan sonra içine bir kapak tatlı badem yağı + bir bemiks ampul koyulacak.
- Saç diplerine masaj yapılarak sürülecek.
- 4-5 saate yakın bekletip yıkanacak. Poşet, sıcak havlu vs. sararsanız daha etkili olur.
- Kuru saçlar için bu formüle menekşe yağı ve hint yağıda ekleyin.
Tabi bu tür bakımları doğru zamanda uygulamak daha olumlu sonuçlar elde etmemizi sağlayacak.
MAYA MASKESİ :
İçeriğindeki B5 vitamini saç sağlığı için çok önemli olan keratin oluşumunu uyarıyor. Keratin saçların dökülmesini önleyip daha hacimli ve gür görünmesini sağlıyor.
- 4 çorba kaşığı toz maya
- 1 bardak ılık su / süt
Yapılışı :
- Toz mayayı ılık suyla eritin.
- Saç diplerine iyice yedirin.
- Mayanın kurumaması gerekiyor işimize yaraması için. Bu yüzden saçımızı hemen strechliyoruz. Yada poşet geçiriyoruz ve soğumaması için havluyla başımızı sarıyoruz.
- 1-2 saat beklettikten sonra bolca su ile duruluyoruz...
NOT : Maskenin kıvamı katı olduysa biraz daha süt / su ekleyebilirsiniz. fakat fazlada sulandırmayın. krem gibi olsa yeter
Kuzu bu kırıklar için değil mi?
Sinameki kürünü deneyim canım. Kuru değil saçlarım sadece kırıklar var kesmeme rağmen bide hızla uzatmayı istiyorum işte
E vitaminini hayatımıza katalım o vakit
Süpersin canım ikisini de yapıcam inşallah özellikle sinamekiyi
Canım benim dediğim E vitamini.. İstersen şişede al sür, istersen kapsül al onu kırıp sür. Bunu diğer kremlerine de katabilirsin.
İnşallah ödeyelim de benim toplamda 4 yıl ödemesi..Evlendiğimde de ödüyor olacağım yani..
kendimi çok bilmiş hissettm yaa şimdi
sinameki kürü var cnm..(sinameki ,bemiks ampül ve bademyağı ile yapılıyor)hatta bendde seneler önce burdan öğrenmştm...uzatmada etkili..onla birlikte bi maske daha seçip yapablrsn.mesela sinamekiyi evde kaldığın gün yap.bi maske daha seç.onu da o hafta arada bi gün yap..maya maskesini de öneriyorlar baya...bi de hiç açılmamış şampuanına 6 damla çam terebentin damlat. uzatmada ve parlamasnda etkili.ama kuru bi saçın yoksa bunu yap.birz saçı kurutma özelliği var.
ben ders çalışmaktan fırsat bulamadım bugün hiçççbugün kmsecikler yok buralarda yaaa...
bende yatıcam işteeee birazdan
Sen sozlesmelisin bende o da yok :) ve mesela buara skinti yasiyorum hic gelemem her an istifayi basabilirm :) instagram adin neydi tatlm. Sayfaya cok takip geliyor ordan bulamam adini bana msj atarsan kendi hesabimdan takipleselm :)bende altina ceviriyorum maasin bi kismini. Bi kismiyla da ogrenim kredimi oduyorum bi kismi da kullaniyorum. Ama zarar mi ettik ne altindan? Gerci suan bozdurmaya niyetim yok taa dugune yakin kullanicam ben. Birde ben isimde sozlesmeliyim, yilbasinda issiz kalabilirim Allah korusun sozlesme yenilenmezse. O yuzden bu birikim sart. Zaten ia devam ederse altinlara dokunmadan evlenirim ben maasim yeter. Insallah zarar etmeyiz ya hayatimda ilk yatirimim bu
bende yuzume maske yapmistim, insallah iyi gelir. Bir de benim bildigim cinko iceren kremler iyi geliyor cildi yapilandiriyor yeniden, krem sera yada bebeklerin popo tahris kremi kullanabilirsin. Bunlar bol cinko icerirBen yapmiyorum artik catlak kralicesi olarak mutluyum
Bende elbise eklemistim profilime, gormussundur. Herkes balik modeli begenmisti ama bugun nisan icin foto cekimlerine baktim, hep elbiseler ucus ucus
Aklim karisti galiba
Bir de beni instagramda takip edebilirsin, ben seni coktaaan takip ettim beni bul
dogru diyosun tatlim aslnda bambaska renkte giyebilirm ama nedense aklim hep bu tonlarda :) bu elbiseleride denemeden alamam zaten. Sanirm bi kac hafta sonra istanbula gidicemCanım nişanı dışarda yapacaksan o kıyafetler söz için gayet gayet uygun ve hepsi çok tatlı ama şu da var nişanın için yavruağzı kıyafet düşünüyorsun bu kıyafetlerde yavruağzını asnımsatıyor bence çok farklı bir renk giy sözde. Benzer olmasın renkleri sen bilirsin tabi :)
Gunaydinnlaar
günaydın fıstık gelinciklerGünaydın
Günaydın kızlar :) Yoğunluktan bakamaz oldum buraya, nasılsınız, nasıl gidiyor hazırlıklar
Biz nikah günümüzü aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?