- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Teşekkür ederimVAAAY hayırlı olsun canımm tebrikler
topiğinn ilk geliniiii ilk nikahıı (yanılmıyorsamm ) ayy bn bile heycanlandımmmm :) :) Çok sevindimm :) Günaydın gelinleeerr:)Teşekkür ederimCiddi ciddi evleniyoruz yani diyorum nişanlıma Heyecan, mutluluk, aşk hepsi dorukta
Günaydın
günaydın fıstık gelincikler
Günaydın hatunlarr nasılsınızzz
Günaydın kızlar :) Yoğunluktan bakamaz oldum buraya, nasılsınız, nasıl gidiyor hazırlıklar
Biz nikah günümüzü aldık
Günaydın kızlarrrr
LezzetliCipetpet hayırlı olsun inşallah canım
@CHRKSSNGHN evet canım kırıklar için bir de uzamasını sağlıyor
topiğinn ilk geliniiii ilk nikahıı (yanılmıyorsamm ) ayy bn bile heycanlandımmmm :) :) Çok sevindimm :) Günaydın gelinleeerr:)
Resmen 87 gün kaldı artıkDarısı başınıza canlarım
günaydınnn :)Gunaydinnlaar
günaydınnnnnnnnnnnn :)Günaydın
günaydınlarrr :)günaydın fıstık gelincikler
günaydın canım iyiyim ben sen nasılsın senin nişan tarihinin kesinleşmesinede çok sevindim :)Günaydın hatunlarr nasılsınızzz
oooo günaydın hadi evlende sıra bize gelsin :)Günaydın kızlar :) Yoğunluktan bakamaz oldum buraya, nasılsınız, nasıl gidiyor hazırlıklar
Biz nikah günümüzü aldık
günaydın canım :)Günaydınlarrrrr
Disarda dusundk ama tabi smdilik daha ciddiyet olmadigi icin oturulup konusulmadi :) ama annemler yemekli istiyor mekana bile karar verdm ben
vaselila sitenin adi ozel tasarim elbiseler bolumunde canim :) ama simdiden soyliym hazir ol fiyatlari 400 civari
Sen sozlesmelisin bende o da yok :) ve mesela buara skinti yasiyorum hic gelemem her an istifayi basabilirm :) instagram adin neydi tatlm. Sayfaya cok takip geliyor ordan
dogru diyosun tatlim aslnda bambaska renkte giyebilirm ama nedense aklim hep bu tonlarda :) bu elbiseleride denemeden alamam zaten. Sanirm bi kac hafta sonra istanbula gidicem
Günaydın kızlar :) Yoğunluktan bakamaz oldum buraya, nasılsınız, nasıl gidiyor hazırlıklar
Biz nikah günümüzü aldık
Güzel güzel haberler geliyor bizde mutlu oluyoruz. Rabbim isteyenlerede hayırlarla nasip eylesin inşaAllah. Rabbimin izni ile benimde 31 ocakta nişan olcak. Haftaya erkek arkadaşım gelicek son bir görüşme yapılıp kesinleşecek bu tarih. Düğünde ekim-kasım gibi düşünüyoruz
günaydınnn :)
günaydınnnnnnnnnnnn :)
günaydınlarrr :)
günaydın canım iyiyim ben sen nasılsın senin nişan tarihinin kesinleşmesinede çok sevindim :)
oooo günaydın hadi evlende sıra bize gelsin :)
günaydın canım :)
günaydınnnn kızlar,iyi sabahlar :)
evet pahalıymış cnmsen İstanbul'a gel beraber bakalım
hayırlı olsun cnm gözün aydın
benimde nişanım o gün :) 31 Ocak ne beraketli bi gün oldu topikte,birininde düğünü vardı o gün.sanırımmath27 olması lazım :) 2 nişan 1 düğün,hadiii yok muuu arttırannn kızlar
benimde nişanım o gün :) 31 Ocak ne bereketli bi gün oldu topikte,birininde düğünü vardı o gün.sanırım @math27 olması lazım :) 2 nişan 1 düğün,hadiii yok muuu arttırannn kızlar
Benim de kına gecem 31 Ocakta
Sen sozlesmelisin bende o da yok :) ve mesela buara skinti yasiyorum hic gelemem her an istifayi basabilirm :) instagram adin neydi tatlm. Sayfaya cok takip geliyor ordan bulamam adini bana msj atarsan kendi hesabimdan takipleselm :)
Ben gram altin aliyorum yazin daha degerli oluyor zaten o yuzden yazin bozdururm direk.
dogru diyosun tatlim aslnda bambaska renkte giyebilirm ama nedense aklim hep bu tonlarda :) bu elbiseleride denemeden alamam zaten. Sanirm bi kac hafta sonra istanbula gidicem
Gunaydin kizlar
Bende bu pudra renklerine bakiyorum ama ten rengime uymuyor galiba. vucut rengim beyaz. Sen esmer misin?
Gunaydin kizlar
ben ozel sektorde degilim canim belediyede calisiyorum o yuzden sozlesme onemli
Bende bu pudra renklerine bakiyorum ama ten rengime uymuyor galiba. vucut rengim beyaz. Sen esmer misin?
ay kizlar demeyin oylee vallahi süt beyaziyimcnm beyaz tenli isen,pudra gibi renkler soluk kalıyor,daha canlı bi renk bakmanı tavsiye ederim.bende beyaz tenliyim o renkte elbise denedim,ablamlar hiç açmadı seni daha renkli bişi bak dediler.saks mavisi de sözümde giydim,şimdi düşünüyorum sözde ne renk giyicem die
günaydınnnn kızlar,iyi sabahlar :)
evet pahalıymış cnmsen İstanbul'a gel beraber bakalım
hayırlı olsun cnm gözün aydın
benimde nişanım o gün :) 31 Ocak ne bereketli bi gün oldu topikte,birininde düğünü vardı o gün.sanırımmath27 olması lazım :) 2 nişan 1 düğün,hadiii yok muuu arttırannn kızlar
ay kizlar demeyin oylee vallahi süt beyaziyimsaclarim koyu renk biraz ordanda mi kurtarmaz ki
Tamam kuzu. Daha deneme firsatm olmadi zaten hic. Yavastan bakmaya baslarim bakalimcnm deneyince ztn üstünde görürsün rengin sana gidip gitmediğini ama bence saks mavisi gibi canlı renkleri de aklının bi köşesinde alternatif bulundur derim :)
cnm beyaz tenli isen,pudra gibi renkler soluk kalıyor,daha canlı bi renk bakmanı tavsiye ederim.bende beyaz tenliyim o renkte elbise denedim,ablamlar hiç açmadı seni daha renkli bişi bak dediler.saks mavisi de sözümde giydim,şimdi düşünüyorum sözde ne renk giyicem die
ay kizlar demeyin oylee vallahi süt beyaziyimsaclarim koyu renk biraz ordanda mi kurtarmaz ki
Ben ozel sektordeyim lanet olsn ya nefret ettim iyice. Atanirim diyordum 26. Yim bolumde 1 tane bile kadro acmadilar..
beni de acmadi zatenProfilimde fotolar var, bi yavruagzi bi saks mavi giydim zaten. Ama yavruagzinin mavisi de vardi tekrar elbise bakicam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?