2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın fıstık gelincikler

Günaydın hatunlarr nasılsınızzz

Günaydın kızlar :) Yoğunluktan bakamaz oldum buraya, nasılsınız, nasıl gidiyor hazırlıklar
Biz nikah günümüzü aldık

Günaydın kızlarrrr
LezzetliCipetpet hayırlı olsun inşallah canım
@CHRKSSNGHN evet canım kırıklar için bir de uzamasını sağlıyor

topiğinn ilk geliniiii ilk nikahıı (yanılmıyorsamm ) ayy bn bile heycanlandımmmm :) :) Çok sevindimm :) Günaydın gelinleeerr:)

Gunaydiiin kizlar :)
sabah sabah ne tatli bi habeer

Güzel güzel haberler geliyor bizde mutlu oluyoruz. Rabbim isteyenlerede hayırlarla nasip eylesin inşaAllah. Rabbimin izni ile benimde 31 ocakta nişan olcak. Haftaya erkek arkadaşım gelicek son bir görüşme yapılıp kesinleşecek bu tarih. Düğünde ekim-kasım gibi düşünüyoruz

günaydınnn :)
günaydınnnnnnnnnnnn :)
günaydın fıstık gelincikler
günaydınlarrr :)
Günaydın hatunlarr nasılsınızzz
günaydın canım iyiyim ben sen nasılsın senin nişan tarihinin kesinleşmesinede çok sevindim :)
Günaydın kızlar :) Yoğunluktan bakamaz oldum buraya, nasılsınız, nasıl gidiyor hazırlıklar
Biz nikah günümüzü aldık
oooo günaydın hadi evlende sıra bize gelsin :)
Günaydınlarrrrr
günaydın canım :)

günaydınnnn kızlar,iyi sabahlar :)

evet pahalıymış cnm sen İstanbul'a gel beraber bakalım

Biz nikah günümüzü aldık

hayırlı olsun cnm gözün aydın

benimde nişanım o gün :) 31 Ocak ne bereketli bi gün oldu topikte,birininde düğünü vardı o gün.sanırım math27 olması lazım :) 2 nişan 1 düğün,hadiii yok muuu arttırannn kızlar

çok şükür bende iyiyim yoğunum çalışıyorum. Haftaya inş tam kesinleşecek

Evet inşaAllah bereketli bir gün olur :)

Gunaydin kizlar

ben ozel sektorde degilim canim belediyede calisiyorum o yuzden sozlesme onemli

Bende bu pudra renklerine bakiyorum ama ten rengime uymuyor galiba. vucut rengim beyaz. Sen esmer misin?

Gunaydin kizlar

Bende bu pudra renklerine bakiyorum ama ten rengime uymuyor galiba. vucut rengim beyaz. Sen esmer misin?

cnm beyaz tenli isen,pudra gibi renkler soluk kalıyor,daha canlı bi renk bakmanı tavsiye ederim.bende beyaz tenliyim o renkte elbise denedim,ablamlar hiç açmadı seni daha renkli bişi bak dediler.saks mavisi de sözümde giydim,şimdi düşünüyorum sözde ne renk giyicem die

Gunaydin kizlar

ben ozel sektorde degilim canim belediyede calisiyorum o yuzden sozlesme onemli

ay kizlar demeyin oylee vallahi süt beyaziyim saclarim koyu renk biraz ordanda mi kurtarmaz ki

Ben ozel sektordeyim lanet olsn ya nefret ettim iyice. Atanirim diyordum 26. Yim bolumde 1 tane bile kadro acmadilar..

Belki benimde nikahim o zmn olblr

Nikahi somestrda yapicaz cnku.artk memurun vereceği tarihe kaldik.aklimdan 2subat geciyor.musaitse o gune alicaz.tarih takntim var.bari o biraz uyumlu olsun

ay kizlar demeyin oylee vallahi süt beyaziyim saclarim koyu renk biraz ordanda mi kurtarmaz ki

cnm deneyince ztn üstünde görürsün rengin sana gidip gitmediğini ama bence saks mavisi gibi canlı renkleri de aklının bi köşesinde alternatif bulundur derim :)

beni de acmadi zaten Profilimde fotolar var, bi yavruagzi bi saks mavi giydim zaten. Ama yavruagzinin mavisi de vardi tekrar elbise bakicam galiba

Ben ozel sektordeyim lanet olsn ya nefret ettim iyice. Atanirim diyordum 26. Yim bolumde 1 tane bile kadro acmadilar..

Dene mutlaka fikrin degisebilir.

Memur degilim ama sozlesme de fena degil yani sartlar iyi cunku. Insallah atanirsin daha 2sene hakkin yok mu atanmak icin?

beni de acmadi zaten Profilimde fotolar var, bi yavruagzi bi saks mavi giydim zaten. Ama yavruagzinin mavisi de vardi tekrar elbise bakicam galiba

cnm sen bende ekli deilsin sanırım instagramda.o yüzden ben göremedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…