2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

cnm sen bende ekli deilsin sanırım instagramda.o yüzden ben göremedim :)
beni gordunuz dmi kizlar instagramda bana yakisir mi pudra yani
evet canim iki sene hakkim var bilmiyorm ya hic umidm kalmadi daha ilk almdan 1 kisi bile alinmadi ya :'(
ben de ozel sektorden biktim mesai fln yapmiorm ama iste sorunlar hic bitmiyor

beni gordunuz dmi kizlar instagramda bana yakisir mi pudra yani
evet canim iki sene hakkim var bilmiyorm ya hic umidm kalmadi daha ilk almdan 1 kisi bile alinmadi ya :'(
ben de ozel sektorden biktim mesai fln yapmiorm ama iste sorunlar hic bitmiyor

cnm denemeden bilinmiyor o bende bana pudra gider sanıyordum ama elbise denedim açmadı rengi beni.pudra bi renk dene üzerinde ona göre karar ver.ama ben mesela sana saks mavisi ya da fuşya gibi renklerin çok iyi gideceğini düşünüyorum.illa pudra geçiyorsa gönlünden o renk olsun elbette ama aklının bi kenarında sadece alternatif başka bi renk bulundur.yani bu benim tavsiyem sadece.sen içine nasıl sinecekse öyle yap,çünkü o anlar çok önemli,hersey içine sinmeli.

Canım ben instagram kullanmadığım için göremedim ama kızlar yorum yaparlar birazdan gelin olacak olana herşey yakışııııırrr

tamam kizlar :) oyle yapicam bakalm 4 ay onceden karar vermeye calismam ayri olay zaten

hayırlı olsun canımmm zaman çok çabuk geçiyo hemen gelir o vakitler
bu arada diğer topikidee uğra aradaaa

hayırlı olsun canımmm zaman çok çabuk geçiyo hemen gelir o vakitler
bu arada diğer topikidee uğra aradaaa
Amin canım cümlesiyle.. Çok sevindim adına bizimde haftaya kız isteme olacak nasipse nişan da o zaman konuşulur ama aralık olarak karar verilir diye tahmin ediyorum :)

canlarım sabah günaydın dedim bi daha uğrayamadım hemen bir soruyla dalış yapayım tupper hakkında ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…