- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
beni de acmadi zatenProfilimde fotolar var, bi yavruagzi bi saks mavi giydim zaten. Ama yavruagzinin mavisi de vardi tekrar elbise bakicam galiba
Dene mutlaka fikrin degisebilir.
Memur degilim ama sozlesme de fena degil yani sartlar iyi cunku. Insallah atanirsin daha 2sene hakkin yok mu atanmak icin?
beni gordunuz dmi kizlar instagramda bana yakisir mi pudra yanicnm sen bende ekli deilsin sanırım instagramda.o yüzden ben göremedim :)
beni gordunuz dmi kizlar instagramda bana yakisir mi pudra yani
beni gordunuz dmi kizlar instagramda bana yakisir mi pudra yani
evet canim iki sene hakkim var bilmiyorm ya hic umidm kalmadi daha ilk almdan1 kisi bile alinmadi ya :'(
ben de ozel sektorden biktim mesai fln yapmiorm ama iste sorunlar hic bitmiyor
Canım ben instagram kullanmadığım için göremedim ama kızlar yorum yaparlar birazdangelin olacak olana herşey yakışııııırrr
tamam kizlar :) oyle yapicam bakalmcnm denemeden bilinmiyor obende bana pudra gider sanıyordum ama elbise denedim açmadı rengi beni.pudra bi renk dene üzerinde ona göre karar ver.ama ben mesela sana saks mavisi ya da fuşya gibi renklerin çok iyi gideceğini düşünüyorum.illa pudra geçiyorsa gönlünden o renk olsun elbette ama aklının bi kenarında sadece alternatif başka bi renk bulundur.yani bu benim tavsiyem sadece.sen içine nasıl sinecekse öyle yap,çünkü o anlar çok önemli,hersey içine sinmeli.
Selam hatın kızlar
Merhaba kızlar , ne var ne yok
selam kizlar :) ben de ofisteyim mesainin bitmesini ve sevdicegime kavusmayi bekliyorummSelam kızlarr :) ne olsun valla diğer günlerden bir fark yok ofisimdeyim ben yine
Al bendende o kadar :) 5 olsa da cıksamselam kizlar :) ben de ofisteyim mesainin bitmesini ve sevdicegime kavusmayi bekliyorumm
selam kizlar :) ben de ofisteyim mesainin bitmesini ve sevdicegime kavusmayi bekliyorumm
selam kizlar :) ben de ofisteyim mesainin bitmesini ve sevdicegime kavusmayi bekliyorumm
Al bendende o kadar :) 5 olsa da cıksam
Bende hemencik cumartesi olsun ki sevdiceğime sarılayım istiyorumm
bende hemencecik aksam olsunda uyuyalım istiyorumm
hayırlı olsun canımmm zaman çok çabuk geçiyo hemen gelir o vakitlerGüzel güzel haberler geliyor bizde mutlu oluyoruz. Rabbim isteyenlerede hayırlarla nasip eylesin inşaAllah. Rabbimin izni ile benimde 31 ocakta nişan olcak. Haftaya erkek arkadaşım gelicek son bir görüşme yapılıp kesinleşecek bu tarih. Düğünde ekim-kasım gibi düşünüyoruz
hayırlı olsun canımmm zaman çok çabuk geçiyo hemen gelir o vakitler
bu arada diğer topikidee uğra aradaaa
Amin canım cümlesiyle.. Çok sevindim adına bizimde haftaya kız isteme olacak nasipse nişan da o zaman konuşulur ama aralık olarak karar verilir diye tahmin ediyorum :)hayırlı olsun canımmm zaman çok çabuk geçiyo hemen gelir o vakitler
Yanlış oldu kuzu kusura bakmahayırlı olsun canımmm zaman çok çabuk geçiyo hemen gelir o vakitler
5 e az kaldi :) ben 6 da cikiyorumAl bendende o kadar :) 5 olsa da cıksam
AyyBende hemencik cumartesi olsun ki sevdiceğime sarılayım istiyorumm
canlarım sabah günaydın dedim bi daha uğrayamadım hemen bir soruyla dalış yapayım tupper hakkında ne düşünüyorsunuz
Sayenizde an itibariyle burnumda tutuyor sevdiceğim5 e az kaldi :) ben 6 da cikiyorum
Ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?