2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canlarım sabah günaydın dedim bi daha uğrayamadım hemen bir soruyla dalış yapayım tupper hakkında ne düşünüyorsunuz

Çeyizim için birşey almadım ama su sişesi olarak tupperware kullanıyorum şuan ve plastik şişelerden bin kat iyi koku bile yok :)

canlarım sabah günaydın dedim bi daha uğrayamadım hemen bir soruyla dalış yapayım tupper hakkında ne düşünüyorsunuz

Gününü bilmiyorum sakladığın-koyduğun ürüne göre değişir bence o pahalı ama alınması gereken önemli mutfak eşyalarından ..
Kanserojen etkisi olmayan tek plastik ürün satarken 30 yıl garantili diyolar bende almıştım baya bi çeyiz hazırlığındayken

cnm sen bende ekli deilsin sanırım instagramda.o yüzden ben göremedim :)

instagramda degil burda profilime eklemistim belki gormussundur onceden hatta

beni gordunuz dmi kizlar instagramda bana yakisir mi pudra yani
evet canim iki sene hakkim var bilmiyorm ya hic umidm kalmadi daha ilk almdan 1 kisi bile alinmadi ya :'(
ben de ozel sektorden biktim mesai fln yapmiorm ama iste sorunlar hic bitmiyor

sorunlar heryerde var, bizde de felaket kayirilma durumlari var. Adam bir hafta gelmiyor yerine imza atiyorlar hem de yoneticiler. Yilda iki ay yillik izin yapiyor bisey yok. Sadece is garantisi icin guzel.

pahalı ama bence değer yani her evde olması lazım :) satıcı gibi konuısuyorm ama annem kullanıyo evde hep görüyorum bizzat

Bi de bizim olaya bak. Ben 1 snedir bu firmadayim produksiyon uzerine 4 ay oncede tasarimci aldik ama cock 2 den once gelmio bazn hic gelmio ama ben 10 dk gec kalaym bi ton laf soyluyolar. Neyse smdi demesn mi bana artk tum islerden o sorumlu die.. deliriorm bi haftadr. Ben de burda oyle seyler yok die girdim ha buarada cocukla is alanimiz farkli neyime karisiyorsa.. cumaya kadar gozlem yapipcuma acicam agzimi yumcam gozumu

Şurada akşama ne kaldı canım

dimi :)

5 e az kaldi :) ben 6 da cikiyorum

sabah 10'da gelsem,akşam 6 da çıkmaya razı olurdum

Ya biz 2 3 gun oluyor ama bize de yetmiyor zaten o sure uzasin birbirimizi yemeye basliyoruz.. askere gidince napicam ben

kızlar böle demeyin yeminle atacam kendimi Boğazdan aşağıı heeee ben napayım sözlendim,10 gün sonra gitti sevdiceğim taaa Allahın başka ülkesine ve 3 haftadır yüzünü daha nette bile göremedim beterin beteri var halinize şükredin aaa dostlarr

Bende var tupperlardan bir süürüüü annemm sağolsun dizmiş annemde cok kullanır dha dayanıklı ve sağlıklı diye biliyorum dha ayrınıtısını bilmiyorum :)

Bende yakın bir tanıdığım satıyodu, ondan almıştım bir iki ufak şey..kullanmadım tabi..ama o kadar pahallı olması ve plastik olması düşündürüyo.

Ahh ya kıyamamm sana, Allah tez vakitte kavuştursun inşallahh

Ben tupper olmasi gerektiğini düşünüyorum. Bence en onemlileri olsa yeter
peynir dunyasi
seker kaplar (kahvaltiliklari koymayı dusunuyorum)
Miks kap (baya genis ve kapakli oluyorlar.yogurt hamur mayalanabiliyor.meyveleri yikayip saklayabilirim onda
antartika set (buzlukta kullanmak iicn)
Su yada sera set (yesllikleri koymak icin)

Yagdanlik bi de... yani cam da olblr tabi ama ben almstim. Suan antartika ve sera set gibi biseyim eksik

Tupper plastik degil kizlar bu arada..hammadesini arastrmadim tam ama.mesela plastik siseyle buzluga su koydugumuzda dondugunda catlamaz demi...ama ben tupper su sisemi buzlukta unutmuştum ve su icinde donup buz olunca baya bikac yerinden catlayarak ayrilmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…