- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
BendeBu sorunun cevabını bende merak ediyorum
canlarım sabah günaydın dedim bi daha uğrayamadım hemen bir soruyla dalış yapayım tupper hakkında ne düşünüyorsunuz
BendeYa diğer saklama kaplarına göre daha sağlıklı ve uzun tutabiliyor gıdaları ama ne kadar uzun süre?
:)) önemli değil canımmmYanlış oldu kuzu kusura bakma
canlarım sabah günaydın dedim bi daha uğrayamadım hemen bir soruyla dalış yapayım tupper hakkında ne düşünüyorsunuz
aiyy haftasonlari onunla coook guzel oluyor. Hafta ici de keske her gun onunla olabilsemmSayenizde an itibariyle burnumda tutuyor sevdiceğim
BendeYa diğer saklama kaplarına göre daha sağlıklı ve uzun tutabiliyor gıdaları ama ne kadar uzun süre?
Bizde hafta sonu görüşebiliyoruz haftada bir gün yetmiyor amaaaiyy haftasonlari onunla coook guzel oluyor. Hafta ici de keske her gun onunla olabilsemmbu haftasonu cokk guzeldi
Tamamn para tuzağı çıkarmış düşünsenize o kadar para verip alıyoruz kaliteli diye tamamen zırvaymış Allah korusun yaa servet yatırıyoruz onlaraHammaddesi ne acaba, görünüşü plastik gibi duruyo ama
Bende var tupperlardan bir süürüüü annemm sağolsun dizmiş annemde cok kullanır dha dayanıklı ve sağlıklı diye biliyorum dha ayrınıtısını bilmiyorum :)Hammaddesi ne acaba, görünüşü plastik gibi duruyo ama
cnm sen bende ekli deilsin sanırım instagramda.o yüzden ben göremedim :)
beni gordunuz dmi kizlar instagramda bana yakisir mi pudra yani
evet canim iki sene hakkim var bilmiyorm ya hic umidm kalmadi daha ilk almdan1 kisi bile alinmadi ya :'(
ben de ozel sektorden biktim mesai fln yapmiorm ama iste sorunlar hic bitmiyor
Bi de bizim olaya bak. Ben 1 snedir bu firmadayim produksiyon uzerine 4 ay oncede tasarimci aldik ama cock 2 den once gelmio bazn hic gelmio ama ben 10 dk gec kalaym bi ton laf soyluyolar. Neyse smdi demesn mi bana artk tum islerden o sorumlu die.. deliriorm bi haftadr. Ben de burda oyle seyler yok die girdim ha buarada cocukla is alanimiz farkli neyime karisiyorsa.. cumaya kadar gozlem yapipcuma acicam agzimi yumcam gozumuinstagramda degil burda profilime eklemistim belki gormussundur onceden hatta
sorunlar heryerde var, bizde de felaket kayirilma durumlari var. Adam bir hafta gelmiyor yerine imza atiyorlar hem de yoneticiler. Yilda iki ay yillik izin yapiyor bisey yok. Sadece is garantisi icin guzel.
Ya biz 2 3 gun oluyor ama bize de yetmiyor zaten o sure uzasin birbirimizi yemeye basliyoruz.. askere gidince napicam benBizde hafta sonu görüşebiliyoruz haftada bir gün yetmiyor amaa
Şurada akşama ne kaldı canım
5 e az kaldi :) ben 6 da cikiyorum
Ya biz 2 3 gun oluyor ama bize de yetmiyor zaten o sure uzasin birbirimizi yemeye basliyoruz.. askere gidince napicam ben
Bende var tupperlardan bir süürüüü annemm sağolsun dizmiş annemde cok kullanır dha dayanıklı ve sağlıklı diye biliyorum dha ayrınıtısını bilmiyorum :)
dimi :)
sabah 10'da gelsem,akşam 6 da çıkmaya razı olurdum
kızlar böle demeyin yeminle atacam kendimi Boğazdan aşağıı heeeeben napayım sözlendim,10 gün sonra gitti sevdiceğim taaa Allahın başka ülkesine ve 3 haftadır yüzünü daha nette bile göremedim beterin beteri var halinize şükredin aaa dostlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?