Ahh ya kıyamamm sana, Allah tez vakitte kavuştursun inşallahh
Tupper plastik degil kizlar bu arada..hammadesini arastrmadim tam ama.mesela plastik siseyle buzluga su koydugumuzda dondugunda catlamaz demi...ama ben tupper su sisemi buzlukta unutmuştum ve su icinde donup buz olunca baya bikac yerinden catlayarak ayrilmisti
dimi :)
sabah 10'da gelsem,akşam 6 da çıkmaya razı olurdum
kızlar böle demeyin yeminle atacam kendimi Boğazdan aşağıı heeeeben napayım sözlendim,10 gün sonra gitti sevdiceğim taaa Allahın başka ülkesine ve 3 haftadır yüzünü daha nette bile göremedim beterin beteri var halinize şükredin aaa dostlarr
plastik değil diye biliyorum ben yani okdr basit bi malzeme değil detayınıda bilmediğim için fazla yorum yapamıyorm ama evde kullanıyoruz biz gayet yararlı oluyorBende yakın bir tanıdığım satıyodu, ondan almıştım bir iki ufak şey..kullanmadım tabi..ama o kadar pahallı olması ve plastik olması düşündürüyo.
sana kiyamamm seninki de zor allah kavustursun kuzum. Biz ilk basladgmzda oguzum izinliydi her gun gorusuyorduk sonra baya zor oldu tabi :) smdi bi pazar calismiyor oda yetmiyor
plastik değil diye biliyorum ben yani okdr basit bi malzeme değil detayınıda bilmediğim için fazla yorum yapamıyorm ama evde kullanıyoruz biz gayet yararlı oluyor
Sebzeleri uzun süre saklayabiliyormuş, ben en iyisi bir araştırayım
Sen araştır bende sana sorucam :) :)
sana kiyamamm seninki de zor allah kavustursun kuzum. Biz ilk basladgmzda oguzum izinliydi her gun gorusuyorduk sonra baya zor oldu tabi :) smdi bi pazar calismiyor oda yetmiyor
ben de sana yolladimm kuzu :)tasarimcibayan sana takip isteğii yolladımm :)
Ya eveet takipleselmmbende takip edeyim
ben de sana yolladimm kuzu :)
Ya eveet takipleselmm
Sen araştır bende sana sorucam :) :)
orya, senin instagramın yokmu,burdan yetmiyo birde sosyal medyadan sıkıştırayım seni
Yok canım kullanmıyorum ben .. Burdan aldığım sorular yeterli bana
tabikiiiiii :) gizemaydnn35 bnm :)bende takip edeyim
KAbul ettimmm :)ben de sana yolladimm kuzu :)
Ya eveet takipleselmm
araştır tatlım :)Sebzeleri uzun süre saklayabiliyormuş, ben en iyisi bir araştırayım
tabikiiiiii :) gizemaydnn35 bnm :)
Mesajda yazdim canim:)adın neyani instagramda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?