2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Selam kızlar:) misafirim için herşey hazır :) bi girip size bakayım dedim :) bu hafta yazılı hazırlamam lazım ama vaktim yok

Okuyup eline diplomayı aldıktan sonra sana kalmış yaa hem çok daha para var bu işte bence boşver fizyoterapiyi :)
aslında bölümümü seviyorum ama kısmet bu işler bide organizasyon işinde çalışcak olursam kendi işimi yapmak isterim birinin yanında çalışamam bu konuda :)

Selam hatunlar. Regl oldum sancim vardi izin aldim erken geldim eve siz neler yapiyorsunuz

A.s. canım hoşgeldin iyi yapmışsın izin alıp şekerli ılık su iç bir de karnına sıcak su yap ayaklarına da çetik patik giy :) sıcak tut ... Bende 1 saat sonra çıkıcam işte :)

:) anladım canım nasıl geçti günün?

Yoğun geçti canım.. 24 Kasım kutlamasından ben sorumluydum ve unutmuşum, hiçbir şey hazırlamadım. Yarın ilkokul kısmındayım, cuma da dersim yok. O yüzden bugün onunla uğraştım, şiir yazı vs hazırlayıp çocukları organize ettim pazartesi gününe.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…