Canım düğün konuları falan değil bu durum. Bana davranışları değişti ben ona kızıyorum. Nişandan önce ağzımdan çıkacak tek bi söze bakardı ama yok şimdi. Önceden ben rahatsızlansam yada yorgunsam hemen bişeler yapmaya çalışırdı. Şimdi yok yani bana davranışları sorun. Geliyo mesela yemek yiyoruz. Yemek yerken kurtlar vadisiini açıp izliyo benim sevmediğimi bildiği halde yapıyo bunu. Sonra geçiyo bilgisayarın başına oyun oynamaya başlıyo.biz evlenincede mi böyle olacak bilmiyorum yaCanımm günaydın haklı olan sensin tabii ama ne denir ki.. Benim sözlümde pek ilgili değil bu konulara meraklı değil yani sürekli zamanı var daha vakit var diyor havadan sudan konuşuyoruz aradığında bende en sonunda dayanamayıp saymaya başlıyorum tuhaflaştın azcık kendine gel kararlar vermemiz konuşmamız gerek bunları diyorum hiiiç ama valla anlıyorumki sırf kendime yapıyorum üzülüp ağlıyorum sonra tabii 1 saat geçince geçiyo sinirim ona söylediklerim için üzülüyorum ama iyiki de söylemişim içimde kalmamış diyorum.. Sende canını sıkma canım bazen erkeklerde olur öyle ama hiç bir zaman sevgisinden şüphe etme sen böyle konuşma yani araya soğukluk girmesin.Haklısın tabii kendince ben sana hak veriyorum ama yine de böyle söyleme ona da olur mu? Biraz uğraşıcaz napalım ama yine de kendini ezdirtme dediğini yaptırt
Canım denedim hepsini ama yok. Ben sussam daha çok üstüme geliyo konuşsam anlamıyo. Ama nişandan önce böyle değildi. Böyle olsa bu adam hep böyleydi der kabul ederim ama değildi kiYa canim cok uzuldumbu kacinci kez bu tarz sorunlar buraya yazdigin oturup sakince konussaniz. Birbirinizden rahatsz oldugunuz seyleri anlatsaniz ya. Cunku evlenince bunlar daha buyuk sorunlar olabilir. Sen mesela ev islerini beraber yapmaniz gerektigini anlat ona sen calisiyorsan o da dana evde yardim etmeli. En ufak biseyde birbirinize bagirip kirmak yerine birbirinize anlays gostermelisiniz
Canım düğün konuları falan değil bu durum. Bana davranışları değişti ben ona kızıyorum. Nişandan önce ağzımdan çıkacak tek bi söze bakardı ama yok şimdi. Önceden ben rahatsızlansam yada yorgunsam hemen bişeler yapmaya çalışırdı. Şimdi yok yani bana davranışları sorun. Geliyo mesela yemek yiyoruz. Yemek yerken kurtlar vadisiini açıp izliyo benim sevmediğimi bildiği halde yapıyo bunu. Sonra geçiyo bilgisayarın başına oyun oynamaya başlıyo.biz evlenincede mi böyle olacak bilmiyorum ya
Canım önceden böyle olsa kabul ederdim ama değildi ki.üzme kendini canım gerçekten böyle biriyse seviyosan bişeyleri kabullen ama son dönemde erkekler baya dengesizleşiyomuş ya çok umursama bence tabi haklısın ama odunluk ruhlarında var onların
günaydın kızlarrr
Marttan bu yana canım. Konuşuncada anlamıyo işte. Kaç kere şakayla karışık dedim bana önceden çiçek alırdın sen şimdi almıyosun. Önceden süpriz yapardın şimdi yapmıyosun diye. Ama yok yani duymuyo bile bunlarıHay Allahım yaPeki oturup konuşmayı denesen söylesen hoş biliyormuş seni eskiden böyle değildi diyorsun en iyi sen bilirsin tabii ..Yani ne dicemi bilemiyorum umarım evlenince böyle olmaz ama bence bi konuşma yapmak şart canım..Ne zamandır birliktesiniz canım,azıcık anlayışlı olsun o da
Canım uzuldum insaAllah duzelir aranız. Bu donemlerde stressten olabiliyor boyle seyler canım anlayisli olmaya calis guzelce otur konus nisanlinla ama sert davranma guler yuzlu konus bi dusuncelerini fikirlerini anla bak bakalim o sekilde senle nasil konusuyorGünaydın kızlar dün nişanlımla saçma bi konudan tartışmıştık. Geldi özür filan diledi. Bende uzatmayım dedim ama hala kırgındım. Bu sabahta uyandım kahvaltıya gelecekti peynir istedim börek yapacaktım. Dedi berbere gidip geleyim dedim börek yapacam geç kalır dedim yine başladı lafları saymaya. Bende kapattım teli sonrada mesaj attım ben böyle bi insana aşık olup evlilik kararı vermedim. Sen çok değiştin ben hissetmiyorum beni sevdiğini artık dedim. Gerçekten de öyle ya. Nişandan sonra değişti. Ben ne yapacam ya.
acaba seni özlemediği için mi böyle davranıyo canım ya ama şimdi byleyse evlenincede devam edebilir rutinleşir herşeyCanım düğün konuları falan değil bu durum. Bana davranışları değişti ben ona kızıyorum. Nişandan önce ağzımdan çıkacak tek bi söze bakardı ama yok şimdi. Önceden ben rahatsızlansam yada yorgunsam hemen bişeler yapmaya çalışırdı. Şimdi yok yani bana davranışları sorun. Geliyo mesela yemek yiyoruz. Yemek yerken kurtlar vadisiini açıp izliyo benim sevmediğimi bildiği halde yapıyo bunu. Sonra geçiyo bilgisayarın başına oyun oynamaya başlıyo.biz evlenincede mi böyle olacak bilmiyorum ya
günaydın tatlım nasılsın :)günaydın kızlarrr
Allah razı olsun canım cok tesekkür ederimm insaAllah guzel gecerGünaydın canım iyiyim sağol,sende pek heyecanlısın :) Ne güzel gelsin bakalım 12 de yanında olucak demek ne kadar güzel darısı başımıza sevdiceğimleOlumlu geçer inşallah canım ben dua ederim :) Demek annen babanla tanışıcak gerçektende çok heyecanlıı sen sakin ol ama
hoşbulduuk, nasılsın canııım?Günaydın canım hoş geldin :)
iyiyim canım çok şükür haftasonu evdeyiimacaba seni özlemediği için mi böyle davranıyo canım ya ama şimdi byleyse evlenincede devam edebilir rutinleşir herşey
günaydın tatlım nasılsın :)
Marttan bu yana canım. Konuşuncada anlamıyo işte. Kaç kere şakayla karışık dedim bana önceden çiçek alırdın sen şimdi almıyosun. Önceden süpriz yapardın şimdi yapmıyosun diye. Ama yok yani duymuyo bile bunları
hoşbulduuk, nasılsın canııım?
bende evdeyim canım hava puslu ben mutluhoşbulduuk, nasılsın canııım?
iyiyim canım çok şükür haftasonu evdeyiimsen nasılsııın?
hahah çok uyumlu oldubende evdeyim canım hava puslu ben mutlu
Canım uzuldum insaAllah duzelir aranız. Bu donemlerde stressten olabiliyor boyle seyler canım anlayisli olmaya calis guzelce otur konus nisanlinla ama sert davranma guler yuzlu konus bi dusuncelerini fikirlerini anla bak bakalim o sekilde senle nasil
Her türlü denedim kızlar ama değişmiyo işte. Anlamıyo beni. Ben geçen sene nasıl seviyosam bu senede öyleyim diyo. Yani bunın farkında olması lazım önceacaba seni özlemediği için mi böyle davranıyo canım ya ama8 şimdi byleyse evlenincede devam edebilir rutinleşir herşey
günaydın tatlım nasılsın :)
iyiyim ben de kahvaltı yapıcam şimdi gelirim sonra yinee hoşçakalıınn
afiyet olsun tatlım :)hahah çok uyumlu olduben kahvaltıya gidiyim hemen gelicem canıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?