2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tatlım ben 8 sene bekledım ve dıyodm kı artık evlenemıcez bız ama sımdı gun sayıyorum. cabucak gecsın zaman dıyorum hepımız ıcın gecsınde herkes kavussun sevdıgıne mutlulukla ınsallah :)

Yok o kadar bekleyemem ben canım ya, zaten yaşım 25, isteme nişan düğün derkene kaç olacak kim bilir Bir an önce teklif etsin artıkın..

Yok o kadar bekleyemem ben canım ya, zaten yaşım 25, isteme nişan düğün derkene kaç olacak kim bilir Bir an önce teklif etsin artıkın..
hıc beklemedıgın bı anda gelır o teklıf bence canım :) bugun bu kadar teklıf muhabbı okuynca kendı teklıfım geldı aklıma resımlerımze baktımda cok guzel seyler bunlar ınsallah tez zamanda bekledıgının otesınde bı teklıf alırsın paylasırız mutlulugunu:)

İnşallah canım :)

Teşekkür ederim canım çok sağol..bu arada günaydın.. Benim adresim Tu...Cu ile biten :) acayip bişey oldu en iyisi ben sana özelden yazim

Canım ben Trabzondayım . Ama evlenince istanbulda oturucaz dugun felan istanbulda olucak

Benmki tugbat.. olan snnle zaten takiplesiyoruz sanirm :)
Tesekkur ederim canim :) video konusunda sana yardimci olurm ben aklinda bulunsun :)

Gunaydin kizlar :)
ogretmenler gununuz kutlu olsunn
cocugm olsa da ogretmenine hediye alsaydk ya

Tesekkur ederim canim :) video konusunda sana yardimci olurm ben aklinda bulunsun :)

Oda olur bi gün inşallah:))

Ben seni ediomda sen beni etmion sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…