- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
tatlım ben 8 sene bekledım ve dıyodm kı artık evlenemıcez bız ama sımdı gun sayıyorum. cabucak gecsın zaman dıyorum hepımız ıcın gecsınde herkes kavussun sevdıgıne mutlulukla ınsallah :)
hıc beklemedıgın bı anda gelır o teklıf bence canım :) bugun bu kadar teklıf muhabbı okuynca kendı teklıfım geldı aklıma resımlerımze baktımda cok guzel seyler bunlar ınsallah tez zamanda bekledıgının otesınde bı teklıf alırsın paylasırız mutlulugunu:)Yok o kadar bekleyemem ben canım ya, zaten yaşım 25, isteme nişan düğün derkene kaç olacak kim bilirBir an önce teklif etsin artıkın..
hıc beklemedıgın bı anda gelır o teklıf bence canım :) bugun bu kadar teklıf muhabbı okuynca kendı teklıfım geldı aklıma resımlerımze baktımda cok guzel seyler bunlar ınsallah tez zamanda bekledıgının otesınde bı teklıf alırsın paylasırız mutlulugunu:)
greenandblue cnmm cok mutlu oldm senin adina.allah utandirmasin ve daim etsin :* instagramdan takiplesiomuyduk senle
Ya kizlar ben hala kim kim yerlestremedim kafamda ..yardm edin.nicklern bas ve son harflerini yazarmsnz.
Kuzulu olani biliyorum :) benm hy...35 olan
darisi basimaaaaa
ayyyy bu da darisi basimaaaCanim hayirli ugurlu olsun
Ne mutlu biseydir kim bilir. Hala bekliyorum. Ve artik hevesim kacmaya basladi
Kızlarr günaydınnn :) burdaki öğretmen arkadaşlarımında öğretmenler günü kutlu olsuuuuunnnn:))
Teşekkür ederim canım :) ben okula gidiyorum :) bu özel günde onlara matematik sınavı yapacam:))))Günaydın canım, senin ve tüm öğretmenlerin Öğretmenler günü kutlu olsunnnn
Canım ben Trabzondayım . Ama evlenince istanbulda oturucaz dugun felan istanbulda olucakKuzu sen nerde yaşıyordun? Tuhaf bi soru olduNereden katılıyorsun hacı yarışmamıza? İstanbulsa eğer kuaförü birlikte araştıralım diyecektim çünkü başörtü konusunda bende çok titizim tbi ki makkyaj konusunda da
Bi kac yere sordum fiyatlar öyle denildicanım pierre cardin bile 200 ya sen nerden baktın öyle
Canım benim hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin insaAllahhkızlarr ben evililik teklifimi aldımda geldimmmm
Canım benim hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin insaAllahh
Benmki tugbat.. olan snnle zaten takiplesiyoruz sanirm :)greenandblue cnmm cok mutlu oldm senin adina.allah utandirmasin ve daim etsin :* instagramdan takiplesiomuyduk senle
Ya kizlar ben hala kim kim yerlestremedim kafamda ..yardm edin.nicklern bas ve son harflerini yazarmsnz.
Kuzulu olani biliyorum :) benm hy...35 olan
Tesekkur ederim canim :) video konusunda sana yardimci olurm ben aklinda bulunsun :)arkadaş amma konuşkan guruba düşmüşüm ben yaaaaman maşallah nazar değmesin oku oku bitmedi
12 eylül 2015 te nasipseparasal konuları birlikte aşıcaz canım biz eminim buna çok şükür yan yana olalımda gerisi gelir elbette...
ben teklifi sundum daha önce hayatında ilk defa benim için 5 gün sigarasız dayandı ona bile çok şaşırmıştım pek yapamam bu stressle dedi ama denerim dedi seni bi alayım sonra sigara falan içmem diyor
ya kızlar ben bu yüzük muhabbetini geçenlerde açtım da bizde şimdi sağda takılı ben soluma saat dışında birde söz bileziğim dışında hiç birşey takamıyorum zaten takı toka özürlüyüm. benimkide sağolsun ben gibi sağ elde kalsın istediöylece rahatladı içim. size şimdi yazarken bi deneyeyim dedim de psikolojikmen sol kolum ağırlık yapıyor bünyem şaştı
bizim de 2 aralık bu arada tasarımlarına bayıldım <3 bende kağıtlara isim yazıp xxxx yyyy seni çok seviyor falan onları çektiricem video yapıcam birde atkı örücem birde video çekmeyi planlıyorum büşra seni çok seviyor diye böyle herkese ama birşeyler söyleticembakalım ne olacak bunları yapmaya vakit bulursam inşallah
hadi güzel haber bu maşallah canım :) rabbim devamı daim etsin inşallah
bende okuyunca çok şaşırdımkendimden beklerim böyle davranışıda ben kadar olanı da varmış dedim D:
Oda olur bi gün inşallah:))Benmki tugbat.. olan snnle zaten takiplesiyoruz sanirm :)
Tesekkur ederim canim :) video konusunda sana yardimci olurm ben aklinda bulunsun :)
Gunaydin kizlar :)
ogretmenler gununuz kutlu olsunn
cocugm olsa da ogretmenine hediye alsaydk ya
Benmki tugbat.. olan snnle zaten takiplesiyoruz sanirm :)
Tesekkur ederim canim :) video konusunda sana yardimci olurm ben aklinda bulunsun :)
Gunaydin kizlar :)
ogretmenler gununuz kutlu olsunn
cocugm olsa da ogretmenine hediye alsaydk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?