canım işte bi tane bile 5alan yokKızlarr selamm ben geldım :))
Canım sakın kendıne dert etme arkadaslarımdanda duyuyorum bu durumu ogrencılerle alakalı da olabılıyo ve nedense bu matematık konusunda hep bu durum var yegenımın matematıgı iyi ama sınıfındakı cocukların genel anlamda notları kötüymüş uc bes kısı ıyı not alıyomus
Allah kolaylık versin canım ne diyim :)yok canım olmuyo o malesef
yok ya bu ortalama canım düşün sadece 2 alan bile var
amin canım :)Allah kolaylık versin canım ne diyim :)
Onlarıda hallederde o şimdi beş taş peşinde benimde aklıma soktu tabiki :)
valla kuzum artık onun rahatlığı oluştu bende :)
ayy sorma renklerini parlaklık derecelerini kesimlerini karatlarını herşeyylerini ögrendimm o taşlar benim olcak
Senin bıldıgın guzel ve uygun bı yer varmı ıstanbuldanolur var de
o zaman ben onlara bi el atıyım yavaş yavaş :)Ambalajın ustunde yazar acıldıktan sonra kac ay kullanılabılecegı ama acmadıgın surece sıkıntı yok kendımden bılıyorumiki üç sene bekler
merhaba hoşgeldin aramıza :)Arkadaşlar selam,ben baya aranıza geç katıldım haziran ayına düğün yapmak istiyoruz,ama hala mekan arastırma asamasındayız.Konu ile ilgili yorum vardır diye mesajları okumakk istedim ama 1322 sayfayı tek tek incelemek imkansız sanırım:)Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın:)Gelelim konuya İstanbulda Wonderland, Pendik Ada Tesisleri,Byotell,Marma Otel, gibi yerlede düğüne katılmış olan var mı?Ya da gidip görüp önerebileceğiniz bir yer ,yorumlarınızı bekliyorum:)Şimdeden çok teşekkürler..
güzel duruyorlar he ama ben daha o kısımlara geçemedim
Olsun kuzu sen ne kadar rahat olursan ( çokta değil ama) işler daha kolay ilerler bence
Arkadaşlar selam,ben baya aranıza geç katıldım haziran ayına düğün yapmak istiyoruz,ama hala mekan arastırma asamasındayız.Konu ile ilgili yorum vardır diye mesajları okumakk istedim ama 1322 sayfayı tek tek incelemek imkansız sanırım:)Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın:)Gelelim konuya İstanbulda Wonderland, Pendik Ada Tesisleri,Byotell,Marma Otel, gibi yerlede düğüne katılmış olan var mı?Ya da gidip görüp önerebileceğiniz bir yer ,yorumlarınızı bekliyorum:)Şimdeden çok teşekkürler..
o zaman ben onlara bi el atıyım yavaş yavaş :)
merhaba hoşgeldin aramıza :)
ben daha söz nişan çeyiz aşamasında olduğum için düğün mekanıyla ilgili bi fikrim yok henüz ama sana yardımcı olabilcek birileri vardır aramızda büyük olasılıkla :)
bişey almıycam diyodum gittim kahve sunumu için tepsi aldım böylede rahatım :)
ben daha söz nişan çeyiz aşamasında olduğum için düğün mekanıyla ilgili bi fikrim yok henüz ama sana yardımcı olabilcek birileri vardır aramızda büyük olasılıkla :)
valla öyle oluyor canım ne kadar almıycam derse insan o kadar alıyor malesefSüper kuzum :) güle güle kahveleri ikram et emiizaten hep öyle olmuyor mu insan almıcam dedikçe daha da alası geliyor Hahahaha
Canm merhaba Anadolu yakısında bakıyorsun Anladığım kadarıyla :) sınırların neresi ona göre yardımcı olayım :) ada tesislerinin bir tane iç mekanı küçük hangisi hatırlayamadım amahavuz başı güzel oluyor :) arkadasım wonderland a bakmış mekanına göre fiyatı biraz yüksekmiş.. Bütçeni de söylersen ona göre yardımcı olurum :)
Süper kuzum :) güle güle kahveleri ikram et emiizaten hep öyle olmuyor mu insan almıcam dedikçe daha da alası geliyor Hahahaha
Canm merhaba Anadolu yakısında bakıyorsun Anladığım kadarıyla :) sınırların neresi ona göre yardımcı olayım :) ada tesislerinin bir tane iç mekanı küçük hangisi hatırlayamadım amahavuz başı güzel oluyor :) arkadasım wonderland a bakmış mekanına göre fiyatı biraz yüksekmiş.. Bütçeni de söylersen ona göre yardımcı olurum :)
Süper kuzum :) güle güle kahveleri ikram et emiizaten hep öyle olmuyor mu insan almıcam dedikçe daha da alası geliyor Hahahaha
valla şu an bile çok stresli bi durumdayım o olsun bu olsun ayy uda güzelmiş diye elime geçen tüm parayla bişeyler alıyorum bu çeyiz beni resmen sömürüyo :)Hoşbuldukk :)Bende öyle umuyorumm ve sabırsıklıkla bekliyorumm,bence şuan en tatlı dönemindesin bu işlerin sonradan stres daha da artıyo ,o yüzden keyfini çıkar:)
valla öyle oluyor canım ne kadar almıycam derse insan o kadar alıyor malesef
valla şu an bile çok stresli bi durumdayım o olsun bu olsun ayy uda güzelmiş diye elime geçen tüm parayla bişeyler alıyorum bu çeyiz beni resmen sömürüyo :)
Ada tesislerinde havuzbaşına bakmaya gideceğiz haftasonu canım ama tarih sıkıntısı var istediğim tarihte gündüz müsait ya da cuma aksamı,eğer kafama göre yer bulamazsam değerlendircem.Evet anadolu yakasından bakıyoruz ,yemekli olacakve kişibaşı 40-50 arası olmalı çünkü davetli sayısı yüksek olacak.Yani şartlar oldukça zor,birkaç yere baktık hiçbiri içime sinmediWonderlandde içime sinmeyenlerden keşke masa örtüleri birazcık daha temiz ve ütülü olsaydı değerlendirebilirdim:)
ne yazzcaktım ki:)ahh ahhhh bilirim bilirrrr kuzum
Birşey yazmamışsın ama
liste bitti gibi canım ama hep bişeyler çıkıyor :)Şimdiden almaya başlamakla çok iyi yapmışsın canım indirimleri takip et özellikle yoksa işin içinden çıkmak zor ,liste baya kabarık oluyo çünkü:)
ne yazzcaktım ki:)
liste bitti gibi canım ama hep bişeyler çıkıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?