2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben bu duyguya yabancı değilim canım daha önce tatile gittik beraber kaldık beraber uyuduk ama benim mekanla ilgili sorunum oluyo :)
Bavulunun en altına kendi yastığını koy, gözüne de uyku gözlüğü tak ve sanki kendi odanda uyuyorsun tek farkı sevdiceğinde gelmiş senin yatağında uyuyormuşsunuz gibi düşün

ben bu duyguya yabancı değilim canım daha önce tatile gittik beraber kaldık beraber uyuduk ama benim mekanla ilgili sorunum oluyo :)
Sıcacıkkkk misss gibi aşk kokulu dimi kızlar hiç bi yerde hissetmediğiniz kdr güvende hîssediyosunuzz.. Yaaaa ben aşkımı çoooooooook özlediiiiiiimmmmm ona sımsıkı sarılabilmek istiyoruuuuuuM

Bavulunun en altına kendi yastığını koy, gözüne de uyku gözlüğü tak ve sanki kendi odanda uyuyorsun tek farkı sevdiceğinde gelmiş senin yatağında uyuyormuşsunuz gibi düşün
anneme diyorum zaten çeyizim en önemli parçası yastığım onlarca yastık arasından kendi yastığımı gözüm kapalı bulurum

Sıcacıkkkk misss gibi aşk kokulu dimi kızlar hiç bi yerde hissetmediğiniz kdr güvende hîssediyosunuzz.. Yaaaa ben aşkımı çoooooooook özlediiiiiiimmmmm ona sımsıkı sarılabilmek istiyoruuuuuuM
ayyy çok başka bi duygu o tatil bizim ön balayımız oldu daha çok güzel günler yaşarız inşallah :)

bende uzaklardayım sevdiceğinden yılbaşına kadar göremiycem yılbaşından sonrada nisana kadar yine koca bi ara var çok zorr inşallah hayırlı bir şekilde hepimiz bu zorlu yolu atlatırız

Kuzum beniiim.. Rabbimin izniyle zaman su gibi akıp gitsin sevdiceğine kavuş inşaAllah
bende uzaklardayım sevdiceğinden yılbaşına kadar göremiycem yılbaşından sonrada nisana kadar yine koca bi ara var çok zorr inşallah hayırlı bir şekilde hepimiz bu zorlu yolu atlatırız
Canıııııım sende bendensiiin Benim aşkım askerde şuanda ocak 10da görüşebilicz allah izin verirse ondan snra tamamem meçhul Ama bugünlerde geçicek inşallah..bir gün tamamen kavuşucaz aşklarımıza

Ben beyaz tülden mini bir gecelik ya da babydoll giycem.
Ben en son bayramda gördüm. O da bir iki saat, çok hastaydım çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…