2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende kıyafet bakım sağlık şeylerini aldım bitti gibi eksikler az bişey kaldı alıncAK

arkadaslar dün sag kalça kemiğime böyle yan tarafa bi agrı girdi kasıklarıma kadar yayıldı ne yatabildim ne oturabildim.bugün biraz daha iyi ama niye öyle oldu sizede oluyor mu?

kızlarr yaaa ben bugün söylemesi ayıp ciğer yedim 8-10 tane dayanamadm cnm çekti.nette baktım zararlı yenmemeli diyo bide yedikten snra elini biyerine sürersen bebekte leke olur falan diyo. çok tırstımmm bişey olurmu acaba

adilemir Tatlım ordan yazamıyorum bunları yakın arkadaşlar listesinden görünüyor ya yazdığın yorumlar falan.. Kv üstünden attı. Ben karışmam hep karışmam dedim falan diye ben de dayanamadım girdim lafa anne karışmam diyorsunuz ikide bir soruyorsunuz diye biraz gerginlik oldu. Annemle annesi konuşurken annem ne olacak ki evde 1 koltuk 1 masa 1 yatak taşınacak bu çok kolay masraf falan çıkmaz demişti. Benim bekar evimdi eşyalar da benim eski eşyalarımdı. Annesi buna alınmış. Eşimin nesi varmış hiç birşeyi yokmuş bu yüzden alınmış kv. Vs vs vs... Kıyamet koptu işin özeti...

kk dan yazdım demek buymuş canım . tamam dur okuyorum .

Ay ayy.
kıyamet kopmuş demek .
yani alınacaklarsa en baştan alınacaklardı demi yani
ev senin bekar evin.
eşyalar senin eşyaların
düğün dernek olmadan akılları nerdeydi ki şimdi problem ediyorlar.
baştan bu sorun çözülmüş olsaydı bugün bu konular konuşulmayacaktı.
neyse sen söylemek istediklerini söyledin mi.
eşin araya girdi mi.

hamilelikte sakatat yenmesi sakıncalı diye duydum evet .
yemişsin bi kere. canını sıkma. iyi pişmişse bi sıkıntı yok . bi daha yemezsin.
leke olayını ben hiç duymadım canım . doğru mu değil mi bilmiyorum.
ama ilk çocukta bahçeden kiraz kopardım. yedim. sonra totomu kaşıdım ki çocukta kiraz lekesi olursa totosunda olsun da görünmeyen yerinde olsun diye. bakalım dedim olacak mı leke.
doğduğu zaman hemen totosuna baktım hatta. ama leke falan yoktu.

Hayır düğüne de 5 kuruş yardımcı olmadılar. Yarısını eşim karşıladı yarısını benim babam karşıladı. Ama Azeriler kendileri. Azeri çalgıcılar getirmeyi bildiler. Gösterişli takı takmayı bildiler bana. Ki ben istemiyorum diye belirttim kendilerine defalarca. Onun yerine cebimizden para çıkmaması daha önemli diye anlattım. Yok dediler yatırım vs. Yatırım sandıkları şeyi ne kadara aldılarsa, yarısı taşlı zaten satarken düşülecek, e işçiliği de düşülecek. Yatırımlık bir yanı kalmamış olacak da anlatamadım.. Ben hepsini söyleyemedim şok olduğumdan aklımdan uçanlar olmuş tatlım. Aklıma sonradan gelenler oldu pişman oldum söyleyemediğim için. Hem karışmam diyor hala hem de köpeği verin diye tutturdu yol boyu hey Yarabbim yaaa Eşim araya çok girdi terbiyesizlik yaptı benim anneme de bana da...

nasıl yaa ben de ciğer yedim çok da yerim ben kan yapsın diye niye zararlıymış ki cnm ?

Bende öyle biliyorum A vitamininden dolayı ama bn çk yemedim bide toplasam 6 ayda 3 kere yedim oda 3-5 tane arnavut ciğeri.okadardan bişey olmaz heralde dimi

ooooooooo aferini de aldım sırtım yere gelmez artık :)

bu arada saat 4 de doktor randevum var 1 ay aradan sonra kızımı görcem heyecanlıyım biraz :)
kafamda deli sorular
Hadi bakalım hayırlısı çok güzel haberlerle gel, bende 9 Mayıs'da görücem İnşallah bu sefer oğlumda görmek istiyormuş karnımda ki halini :)

Bende öyle biliyorum A vitamininden dolayı ama bn çk yemedim bide toplasam 6 ayda 3 kere yedim oda 3-5 tane arnavut ciğeri.okadardan bişey olmaz heralde dimi
Yok arkadaşlar ya bir şey olmaz, bence takmayın o kadar sadece taze ve iyi pişmiş olması önemli olan...

Hadi bakalım hayırlısı çok güzel haberlerle gel, bende 9 Mayıs'da görücem İnşallah bu sefer oğlumda görmek istiyormuş karnımda ki halini :)
benmde randevu 9 mayısta cnm heyecanla bekliyorum.bizde hiç güzel fotosu yok sıpanın.ya yüzünü dönmüyo yada suratını plesantaya yapıştırıyo hala göremedk yüzünü ama maşallah pipiye gelince her ultrasonda sereserpe açıyo

Aaa kuzum sizin anneleri yuzlestircektiniz dimiiii?napti kv den icindeki kuruntulari dokup rahatladimi sinir kadin?

yüksek miktarda A vitami barındırdığı için bebeğe zarar veriyomuş çok yenildiği takdirde.benm doktorum hiç yeme demedi ama
ben de ilk defa senden duydum ama haklıymışsın bazı ülkelerde özellikle yasaklıyorlarmış drlar,gerçi çok sık yemediğin sürece bişey olmazmış ama üzüldüm ya ben 4 5 kere yemişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…