2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

acayip çok ciğer yedim ben 5 aydır bilmiyordum

Hasta kadin yaaa evlerden irak etsin Allahimayyyy cok sinir bozucu hakkaten hasta ruhlu senin kv nesin anladim8 bari dogruyu yanlisi yoksa hala anam anam diye o nun tarafinimi kolluyo. Sen elinden gelen herseyi yapiosun konusmaya calisiosun artik kendi baskin karakterinle yasa .onlar mutlu olsun aman uzulmesin kirilmasinlar diye susma.Allah a emanet oldugumuzuda unutma ,hepimizin sahibi Allah hic bi kulun baskasina eziyet etme hakki yok ezdirme kendini sakın kuzum dag gibi annen babanda arkanda bundan sonra dis gosteren ipleri koparan deli taraf sen ol,deli deliyi gorunce sopasini saklarmis anlasinlar anyayi konyayi .yaaa nasil sini olduysam artik,haddimi astiysam ozur dilerim

anladım canım .
İnşallah eşin hatasını en kısa zamanda anlar.
hiç belli olmaz yani.
değğişmez dersin değişir.
hayat bu . ummadığın zamanda neler olur.
umarım değişir .
köpek besleyip de çocuk bakan çok insan var
kedi de aynı şekilde.
hatta uzmanlar duygusal zekanın gelişimi için iyi bi şey diyor.
tabi bunu gel de eski kafalara anlat. anlasın anlayabilirse.

Bende gösteriş olmasın diye sırf ev alırken mantıklı olur diye. gerdan seti yerine bitane büyük altın aldırdım. ev için satarken hiç zarar etmedim.kaynanamda bayıldı böyle düşünmeme mantıklısı bu çalışırken napıyım gerdanlık setini şimdi hiç takım yok. bi kızıma kalsın diye doğumda altın yüzük yada kolye istiyorum bakalım bizimki ne alır.durumumuzda yok

kızlar bende hepinize nevresim dünyasını tavsiye ederim hatta bu iki ürüne bayıldım daha çok var bayıldığım ama almadım daha. düz renk kenarlık istiyom
http://www.nevresimdunyasi.com/kristal-peri-pembe-bebek-nevresim-takimi-20999
http://www.nevresimdunyasi.com/cotton-box-mutlu-beyaz-bebek-nevresim-takimi
http://www.nevresimdunyasi.com/cottonbox-leylek-ekru-nakisli-bebek-nevresim-takimi-19562
bide beyaz kenarlık alsam koruma ama nerden bulcam ya her nevresime uyar diyorum. sizce kızlar

Web sitesine konmak üzere hazırladığım yazıyı paylaşıyorum. işinize yarayacağını ümit ederim. Umarım sağlıklı bir doğum, mutlu bir bebek, kendini süper hisseden bir anne çıkar ortaya o büyük günde..
Büyük gün için hazırlıkların son basamağı, ama belki de en önemlisi. Doğum çantanızı hazırlarken mümkün olduğunca titiz düşünmenizi öneririm. İşte anne adaylarına tavsiyeler:
1. Öncelikle doğum çantasını hazırlamaya başlamadan önce doğum yapacağınız hastaneyle görüşüp size ne tür hizmetler sunduklarına dair bilgi alın. Özel hastanelerin birçoğu sunduğu hizmetle sizi gereksiz eşya taşımaktan kurtarıyor.
2. Doğum çantası dendiğine bakmayın, aslında orta boy bir valiz hazırlıyorsunuz. İhtiyacınız olan her şeyi bir arada tutmak, hastaneye giderken ve dönerken irili ufaklı çantalar, poşetler taşımamak için orta boy bir valizi öneririm. Hatta çekerek taşınanları tercih ederseniz daha da rahat edersiniz.
3. Çantaya koyacaklarınızı önceden hazırlayın, yıkanacak ve ütülenecekleri, dezenfekte edilecekleri bu işlemlerden geçirin. Hepsini temiz kalacakları şekilde bir yere sıralayın.
4. Birbirinden farklı renkte iki adet küçük boy hurç alın, bunları yıkayın. Birine bebeğinizin kıyafetlerini, diğerine de diğer bebek malzemelerinizi koyun. Böylece hem temiz şekilde saklamış olursunuz, hem de aradığınız şeyi çantanızda hemen bulur, başkalarına tarif ederken kolaylık yaşarsınız.
5. Bebeğinizin kıyafetlerinin beyaz olmasına ya da soft renklerde olmasına özen gösterin.
Gelelim çantamızın içeriğine:
Sizin İçin:
& #8226; 2 adet gecelik ( önden düğmeli olması rahat emzirmeniz için önemli)
& #8226; Sabahlık
& #8226; Emzirme sutyeni
& #8226; 3-4 adet iç çamaşırı ( yüksek belli, ama beli fazla sıkmayacak çamaşırlar seçmenizde fayda var. Özellikle sezaryen doğumlarda dikiş bölgesinin tam üstüne gelmemesi gerekir.)
& #8226; Hastaneden çıkarken giymek üzere kıyafet ( doğumun hemen sonrasında karnınızın hemen inmeyeceğini unutmayın. Yaklaşık 6 aylık hamileymişsiniz gibi düşünün, tavsiyem hamile kıyafetlerinizden yanınızda bulundurmanız)
& #8226; Terlik ( Geceliğinize uygun, cici ve süslü terlikler almak isteseniz de dikkat etmeniz gereken en önemli şeyin altının kaydırmayacağı bir terlik almanız. )
& #8226; Çorap ( ayaklarınızı sıcak tutmanızda yarar var)
& #8226; Küçük bir bakım çantası: Şampuan, sabun, el havlusu, banyo havlusu, tarak, fırça, diş macunu, diş fırçası, saç bandı/ taç, toka, kokusuz el kremi, roll on
& #8226; Süt artırıcı içecek/ çay
& #8226; Göğüs ucu kremi
& #8226; Göğüs pedi
& #8226; Göğüs kalkanı
& #8226; Ped
& #8226; Yatak pedi
Bebeğiniz İçin:
& #8226; Hastane çıkışı ( body, alt/ üst takım veya tulum, şapka, eldiven)
& #8226; Tulum
& #8226; 2-3 adet çıtçıtlı body
& #8226; 1 adet yelek
& #8226; 2 adet çorap
& #8226; 2 adet battaniye
& #8226; Çarşaf
& #8226; Havlu
& #8226; Bakım ürünleri: Bebek bezi, şampuan, alkolsüz ıslak mendil, nemlendirici, pişik kremi, tırnak makası, törpü
& #8226; Alt değiştirme örtüsü
& #8226; Burun aspiratörü
& #8226; Çıkışta kullanmak üzere port bebe
& #8226; Ağız mendili
& #8226; Biberon ( gaz yapmayan, doğal akış biberonu)
Diğer:
& #8226; Eşiniz için temiz kıyafet ( Misafirlerle ilgilenecek, dışarı çıkacak bu sebeple odaya dönüp bebeğini kucağına aldığında temiz bir t-shirt/ kazak giymesinde fayda var)
& #8226; Elektronik cihazlar: telefon, kamera, fotoğraf makinesi ve bunların şarj aletleri
& #8226; İkram: Su ısıtıcısı, kağıt bardak, plastik tabak, poşet çay, kahve
& #8226; Havlu kağıt
& #8226; Kutu mendil
& #8226; Islak mendil
& #8226; Kolonya

inşallah istediğin gibi kızına kalacak bi takı alırsın doğumunda.
canını sıkma.
akıllılık etmişsin canım sen.

Tırnak makası ve törpü olayı beni benden aldı :) ne için acaba :)

Leylek desenli sade olan yani onu çok beğendim, sanki daha rahat kullanılır gibi geldi bana...

kızlar dün bebiklerimi dışarıdn gözlemledk ilk defa göbeğimin dışından hareketlerini farkettik eşimle bi sağa bi sola gecti snr basıydı danırım yuvarlacaık ellerimize geldi çok tuhaftı :)))

inşallah istediğin gibi kızına kalacak bi takı alırsın doğumunda.
canını sıkma.
akıllılık etmişsin canım sen.
inş. canım hatıra kalır ne güzel eşimde telefonum kırık tel düşünüyo heralde ben saçma buluyorum anlamsız birde ben sevmiyorum telle uğraşmayı face intagram hiç bişe yok bende arıyım yeter. ondan bakalım bişe alabilcekmi :) akıllılık ettim ama hamdolsun karşıdakilerde anlayışlı çıktı bütün herşeyim eve gitti canım saolsun napalım evimiz olcak inş.

http://www.nevresimdunyasi.com/annem-sag-olsun-mint-bebek-brode-lux-nevresim-takimi

benim favorim bu alıcam bunu

Tabiki ikeada varrrrr

kızlarr lohusa terlik taç takımı aldınız mı ? ya da almayı düşünüyormusunuzzz..bn bi türlü beğenemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…