2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya kasik ağrısı yaşayan varmı hala ilj zamanlarda olmuştu ama iki gündür yine ağrıyor arada cok artıyor niyeki acaba

Ben de seninle aynı durumdayım canım ama benim kv hiç takım kalmadı diye çok üzülüyor en azından bi gerdanlığın olsaydı diyip duruyor. Biz de ev aldık ama eve temelden girmiştik daha ucuz olsun diye inşallah doğuma yetişir
Takımız yok ama evimiz var boşver bu daha güzel inşallah doğumuna eşin istediğin gibi bi şey alabilir.

Iyı aksamlar kızlar.bayadır yoktum herkez ıyı ınsalahh..

Kızlar fetal eko yaptıracak olan var mı? Bebegın kalbi dınlenıyormus..
Ntten baktım ayrıntılı usg de sorunu olanlara yapılıyormus cok grekllı degılmiş..
Bırde sıze sorayım dedım.. yarın gıtmeyım dıyorum.
.

yani olmamam sıkıntı yaratmaz di mi? geciktim çünkü ilk doz için.
Aynen bende gecıktırdım bende bunu dusunup duruyordum yanlız degılmşim.. kimisine yaptr demıyor dr nedense.. demekkı yapılmasada oluyor

Allah bu konuda sabır versin hepimize ve yardımcımız olsun

Aaa bayadir yoktun bebisin sen nasilsiniz?

Kızlar ya kasik ağrısı yaşayan varmı hala ilj zamanlarda olmuştu ama iki gündür yine ağrıyor arada cok artıyor niyeki acaba
Aynen sevtan benımde bugun basladı.. sag yumurtalk tarafında ara ara sanıyelık sancı gıbı agrı gıbı bısey..
Rahım genıslıyor dıye dusunuyorm ama..
Senın ne derece canım

kızlar ben doğum izninden 1 ay önceden rapor alıp çıkmak istiyorum. şirkete söyledim kabul ettiler. ama benim rapor hakkım kaç gün bilmiyorum.
Canm ne iş yapıyodun. Bn pek sık gremeyince kaçırdım. Ssklı çalışanın tek hekim 40 gün rapor hakkı var heyeti bnde bilmyrm

Aynen sevtan benımde bugun basladı.. sag yumurtalk tarafında ara ara sanıyelık sancı gıbı agrı gıbı bısey..
Rahım genıslıyor dıye dusunuyorm ama..
Senın ne derece canım
Bende de solda var. İçim rahatladı demek ki oluyormuş. Ara ara sancıyıp geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…