2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım daha önceden yazmıştın ama hatırlamıyorum hangi markaydı aldığın bebek arabası?

Yok kuzum ne aşması ya.. Haklısın sonuna kadar. Ben bugüne kadar saygımı hiçbir zaman bozmadım. Ama haklısın deli deliyi görünce sopasını saklarmış çok haklısın.. Ama ben ailemden böyle terbiye aldım sabrımın son demlerine getirdi beni bunlar ya...

iyi bari cnm inşş olmaz benmki taze ve pişimi iyiydi hatta kızartma.zatn tabak dolusu yemedem 8-10 tane falan yedim
annem bana hamileyken ciğer yemiş. sonra acaba bi yerime dokunsan ben olurmu diye düşünmüş bacağının üst kısmını çimdiklemiş. bacağımın üst kısmında aynen iki parmağın izi var ama çok hafif. anneme diyorum Allahtan yüzünü sıvazlamamışsın diye. Her ne kadar inanmasam da böyle şeylere arada denk geliyor demekki

AA doru kız vardı dimi ikeada ama nası gzelmiydi hatırlamıyorum
Guzel kiz duz senin istedigin gibi beyaz
Bende hafif beyaz yesilli olanini alcam yedek olarak uyku setinin var zaten diger nevresim takimimizda yesil onla uyumlu olur hem

Valla bizimkilerde hep edep cercevesinde buyuttuler bizi ama nisanlilikta patlattilar benide kv de kp ve gorumce.belki sadece bana karsi bisiler yapsalardi bende sabrederdim senin gibi ama esiminde canina okuyunca annesi babasi bende cikardim tirnaklarimi napiimmmbizim aileler arasindada maddiyat farki var ama bizimkiler bunu hic sorun etmeyip ustunu kapatmasina ragmen esimin ailesi kendi kendine komplex e girdi ve biz kendimizi begenmis olduk ciktik onlarin gozunde,simdi ailelerde konusmuyo bende konusmuyorm sadece tel da slm soyluyolar .esim yil icinde 2 3 kere gidio gonullerini aliyo boyle daha kiymetli olduk sanirim bileydim ilk sozlendigimiz zamandan takmazdim az aglatmadilar en mutlu gunlerimde.Allahin takdiri buymus rabbim beterinden saklasin deyip geciyorum.ama kuzum sen sen ol sessiz kaldikca ustune geliyolar az kir parcala kendilerine bi cekiduzen verip hizaya gelsinler.bence senin kv falan cok tirsaklar her lafi ogluna yetistirip yuze konusamadigina gore ,ya Allah de cek kiliclari

BEN İLK BEBEK ÇANTASINA 2.5 LİTRALİK KOLA KOYCAM 9 AY İÇMEDİĞİMİN ACISINI ÇIKARMAK İÇİN (AMA YİNE YASAK EMZİRİRKEN BEBEĞE GAZ YAPIYORMUŞ:)

Canım ben de ciğer yedim çok sık değil tabi ama edirne yaprak ciğerine dayanamıyorum yanında bol sumaklı soğan salatası çok seviyorum. Hatta diyetisyene sorarak çeyrek porsiyon kokoreç de yedim nefsimi körlemek adına sık yenmediği sürece zararı olmaz demişti bana.

UYku setindemi oluyodu onlar. bende bitane oyle alayım
Hmm bazi uyku setlerinin tam takimlari var alt acmasi uyku arkadasi falan vardi bizimkinde ekstradan hepsi bi anda cikmis oldu ayri ayri daha pahaliya geliyo kuzum bide yaninda nevresim takimi hediye ettiler bi sure bizi idare eder onlar

kızlar ben doğum izninden 1 ay önceden rapor alıp çıkmak istiyorum. şirkete söyledim kabul ettiler. ama benim rapor hakkım kaç gün bilmiyorum.

kızlar ben doğum izninden 1 ay önceden rapor alıp çıkmak istiyorum. şirkete söyledim kabul ettiler. ama benim rapor hakkım kaç gün bilmiyorum.

Neden böyle bişey yapıyorsun ki tatlım? Bence çalış. Şurada 32.haftada izin alacaksın zaten. Sonra işe dönüp anında devletten paranı al bence 4 aylık. Sonuçta o da izinden önceki son 3 aylık maaşına göre veriliyor. Onu alıp çık işten bence tatlım. Bana daha mantıklı geliyor nedense...

ben işten çıkıcam zaten 4 aylık doğum iznimi kullanıp yeni eleman aldılar ona işleri öğreticem ama 1.5 ay bosluk oluyo. şirkette ikinizi birden çalıştıramam dedi bende beni işten fln çıkarırlar dıye rapor alıym dedim. 4 aylık param düşük mü yatar rapor alırsam

Kızlar ben 7-8 kilo aldım çok mu? Kaçla kapatırım acep?
Normal bence.. Ben de 51 ile hamile kalmıştım dün itibariyle 57 olmuşum :)
quinny zapp extra cnm netten bak istersen
Sağol canım.. Bugün işyerinde bütün günümü araştırmaya ayırdım
Benim de canım çekiyor yaprak döneri. Cumartesi Edirne'ye doğru yol alacağım kısmetse

Hamilelik takvimin gorunmuyo kac haftaliksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…