- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #31.981
günaydın kuzum. inş snin evde biter bebekten önce yetişir en güzelini yaptık aynen takı olsa nolur kiradan kurtardık. allah yardımcımız olsun.Ben de seninle aynı durumdayım canım ama benim kv hiç takım kalmadı diye çok üzülüyor en azından bi gerdanlığın olsaydı diyip duruyor. Biz de ev aldık ama eve temelden girmiştik daha ucuz olsun diye inşallah doğuma yetişir
Takımız yok ama evimiz var boşver bu daha güzelinşallah doğumuna eşin istediğin gibi bi şey alabilir.
BİLİYORUM YA :))) OFF YA YİNE KOLA YOKKKK :dCanim icersen sabaha kadar gaz cikarmak icin ugrasirsin :)
günaydın kuzum. inş snin evde biter bebekten önce yetişir en güzelini yaptık aynen takı olsa nolur kiradan kurtardık. allah yardımcımız olsun.
günaydın kızlar.
akşam ayrıntılı ultrasonumuz vardı. elhamdülillah bebeğimizin herşeyi normalmiş. kan uyuşmazlığımız için 1 ay sonra test yapılcak tekrar negatif çıkarsa iğne yapılcak.
dr. şeker yüklemeni yaptır dedi şizofrenlere inanma dedi. mükemmel bir dr eray bey fiyat uygun olsa her ay giderdim.
devletde yaptırmaya karar verdim bu ay paramız yok
14 kg aldığım için kızdı alman gereken 6 dedi sana yemekten kıs diyemem bu dönemde dedi ama hamurları yeme meyveyi dahi sen tane yiceksin dedi. meyvede de şeker var kg olur dedi. ben 1 kg çilek yiyorum düşünün :)
2 gündür bebek oynamıo dedim hayır güzel oynuo ama plesentaya vuruyo ondan sen hissetmiyosun dedi.
bebeği oynamıyo sananlar benim gibi merak etmeyin kuzucuklar oynuyor bize sert vurmadıklarından anlamıyoruz sakin çocuklar ne güzel :)))
bebeğim yüzünü hiç ama hiç açmadı, yüz üstü yatmayı seviyo dedi.nereye dönsek yüz üstü döndü.
işte böyle kızlar dr normal diye herşeyi saydıkça allaha dua ettim. RABBİM hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallah.
Meyveyi ben de çok abarttım bu aralar muz ve çilek deli gibi yiyorum her hafta 1 kg almaya başladım, meyve kilo yapmaz nolcak ondan diyordumazaltayım bari
rubik nerdesin bebeği gördünmü naptın?
valla kuzum meyveyi çok yiyorum demeden direk meyveyi dahi sen bitane yiceksin dedi. meyvede şeker var kg dedi. ona üzüldüm çünki hergün 1 tane muz bi dünya çilek ne bulursam :))) file döndüm
Dondurma ve meyve hayat kaynağım şeker çıkarsa yandım ikisini de yasaklarinşallah yüklemeleri kazasız belasız atlatırız
kuzum şekerde sıkıntı varmı belli olmadan kes dedi ofmeyve içimi açıyodu
Günaydın kızlar bu hafta çok yoğunum burayı okuyamıyorum
günaydınn cnmmmmm..çokk şükür çk sevindm bebeğinin sağlıklı olmasınaaaa..bu doktorlarıda anlamıyorum alman gereken 6 k,lo diyo her bünye farklı biz sanki isteyerek alıyoruz.benm ömrü hayatımda kilo problemim olmadı hep zayıftım ama hamilelikte aldım almayada devam ediyorum. sabah akşma hamur pasta börek yiyioz sanki ya ayda yılda bi yiyoruz.ben artık takmıyorum kilo ile ilgili söylenenleri,zatn sağlıklı besleniyorum şekerimde çıkmadı çk şükürr amannnnnnnnnngünaydın kızlar.
akşam ayrıntılı ultrasonumuz vardı. elhamdülillah bebeğimizin herşeyi normalmiş. kan uyuşmazlığımız için 1 ay sonra test yapılcak tekrar negatif çıkarsa iğne yapılcak.
dr. şeker yüklemeni yaptır dedi şizofrenlere inanma dedi. mükemmel bir dr eray bey fiyat uygun olsa her ay giderdim.
14 kg aldığım için kızdı alman gereken 6 dedi sana yemekten kıs diyemem bu dönemde dedi ama hamurları yeme meyveyi dahi sen tane yiceksin dedi. meyvede de şeker var kg olur dedi. ben 1 kg çilek yiyorum düşünün :)
2 gündür bebek oynamıo dedim hayır güzel oynuo ama plesentaya vuruyo ondan sen hissetmiyosun dedi.
bebeği oynamıyo sananlar benim gibi merak etmeyin kuzucuklar oynuyor bize sert vurmadıklarından anlamıyoruz sakin çocuklar ne güzel :)))
bebeğim yüzünü hiç ama hiç açmadı, yüz üstü yatmayı seviyo dedi.nereye dönsek yüz üstü döndü.
işte böyle kızlar dr normal diye herşeyi saydıkça allaha dua ettim. RABBİM hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallah.
rubikus cimmm naptın acabaa yazmamışsınn kızçeen nasılll ??????
günaydın kızlar.
rubik nerdesin bebeği gördünmü naptın?
günaydın hatunlar :)
dün kızımı gördüm çok şükür 502 gr ve 28 cm olmuş minik prensesim herhangi bir sıkıntı yoktu . Sadece dönmemiş kızım kafası göbek deliğimin ordaydı karnımın içine oturmuş resmen hanımefendi
doktor döner bir kaç haftaya dedi artık bilemiyorum . Bu arada malum bolgemde oturup kalkarken, yürürken, ayagımla bısey itip çekerken oluşan ağrıda bebeğin ayaları aşağıda oldugu için baskı yapıyormuş ağrılar o yüzdenmiş. içim rahatladı :)
bu arada bebegın hareketlerini 1 gün boyunca hiç hissetmezsen hemen gelmelisin dedi.
bir sonraki kontrolümüzde şeker yüklemesi yapılcak ama ben aksam 16:30 a aldım randevuyu nasıl olcek onu sormayı akıl edemedim aç olmamız gerekmiyor mu normalde?
morxxx cim sevindim bu arada kızının iyi olmasına gözün aydın
ay işte onu bilemiyorum arayp sorcam bugün sekretere nasıl yapayım diye acaba gittiğimde kontrol olup ertesi günmü yükleme yaparlar bilemedim öğrenecemCNM bende çok sevindim senin adına çok mutlu oldum. şeker için o saate kadar aç durabilcenmi?
bende bu ay çok olcak die devlete gidicem şeker için aldım randevu kendi dr um dünki ayrıntılı derken 500 ü bulcaktı ondan.inş devletde canm yanmaz dr iyi biri randevu aldığım bakalm 11.40 da benimde haftaya çarşambaay işte onu bilemiyorum arayp sorcam bugün sekretere nasıl yapayım diye acaba gittiğimde kontrol olup ertesi günmü yükleme yaparlar bilemedim öğrenecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?