2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaa erkenmiş senin testin benim 27 mayısta olcak şeker yüklemesi yada ertesi gün bilmiyorum artık. çok pahalı degıl dıye bılıyorum şeker yuklemesini ama yaptır tabıkı devlette kuzum.
bende bır ara sağlık ocagına gıdıp kan degerlerıme bakırcam nasip olursa

günaydınn herkesee bol sağlık diliyorumm zira bende yok göğsünden kan gelen oldu mu hiç??duymadım burda ama benim kan geliyor...

AMA DR um 90 tl şeker 100 falanmış oldu 200 desen 250 de dün bayıldık 500 ü bulcaktı ondan devleti seçtim bu ay sadece 250 harcamış oldum. ya bana kendi dr um bu cumartesi gel şeker yüklemen var demişti ben devletden 4 gün sorasına aldım heralde zamanıdır bilmiyomki kuzum.

iyi yapmışsın kuzucum. zamanıdır heralde. zaten gittiğinde doktor once muayene eder ondan sonra şeker yuklemesine karar verir

aradık damar genişliyordur ama genel cerraha görün dedi benim doktora gitmem ancak ctesi olur 23 nisan gösterileri var ne kadar şanssız biriyim diyorum
olsun sıkma canını sen şimdi kontrol et bakalım devamı gelecekmi belkide gelmez daha

aradık damar genişliyordur ama genel cerraha görün dedi benim doktora gitmem ancak ctesi olur 23 nisan gösterileri var ne kadar şanssız biriyim diyorum

Ciddi bişey olduğunu sanmam tatlım. Doktorun dediği gibi damarlardan ötürü kanama olmuş olabilir. Bence bi kremle geçecek gibi inşallah. Senden en kısa zamanda iyi haberler alırız inşallah.

olsun sıkma canını sen şimdi kontrol et bakalım devamı gelecekmi belkide gelmez daha

dün gece başladı annem ilk bayıldı sabah tekrar baktı gücümü topladım diye ve az da olsa geliyor hala..doktor çok sakindi bilmiyorum çok beklemem gerek korkmalı mıyım

Ciddi bişey olduğunu sanmam tatlım. Doktorun dediği gibi damarlardan ötürü kanama olmuş olabilir. Bence bi kremle geçecek gibi inşallah. Senden en kısa zamanda iyi haberler alırız inşallah.

sağol canım inş..bir geçse kafam rahatlasa eşim 5 çocuk isterken şimdi sağlıkla doğum yap bir daha istemiyorum diyor bezdirdim bu şanssızlıklarla galiba

dün gece başladı annem ilk bayıldı sabah tekrar baktı gücümü topladım diye ve az da olsa geliyor hala..doktor çok sakindi bilmiyorum çok beklemem gerek korkmalı mıyım
canım göğsünü sıkıncamı geliyor yoksa durup dururken mi? Anladıgım kadarı ile ogretmensin işten kaçta çıkıyorsun çok gec cıkmıyorsundur doktordan randevu al ve gıt

sağol canım inş..bir geçse kafam rahatlasa eşim 5 çocuk isterken şimdi sağlıkla doğum yap bir daha istemiyorum diyor bezdirdim bu şanssızlıklarla galiba

İyi düşün iyi olsun tatlım :) bir de gögsünü sıkmıyorsun değil mi? Bu tarz sıvı ya da kan gelmesi durumunda gögsünüzü sıkmayın sıvıyı ya da kanı boşaltmaya çalışmayın diyor internette..

canım göğsünü sıkıncamı geliyor yoksa durup dururken mi? Anladıgım kadarı ile ogretmensin işten kaçta çıkıyorsun çok gec cıkmıyorsundur doktordan randevu al ve gıt

durduğum yerde geliyor doktor dokunma sakın dedi. ögretmenim tam haftasına denk geldi bu ilçede olunca tüm gün izin almam gerek okul öncesi olmasa takmam giderdim ama gösteri filan hazırladık çocukları üzmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…