2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok doktorda dokunma dedi. bende öyle diyorum bol sütlü olcam bebek doycak şimdiden süt geliyor :)

anladım canım sıkma canını çok gecmıs olsun tekrar

geçmişe dönük az okudum da kimileri şu meyve bilmemne diye paylaşmış
ağzım sulanır gibi oldu valla..

şaka bir yana olan var olmayan var o yüzden yazmak istedim lütfen yanlış anlaşılmasın

Valla en son ben meyve ismi yazdım bide naias yazdı bunlarda mevsim meyvesi canım ayrıca topikde reklam yerinde de hiç durmadan çıkıyor bu meyve. o yüzden önemsemeden yazdım normalde özellikle kaçınıyorum. istediyse canın kusura bakma hakkını helal et.

geçmişe dönük az okudum da kimileri şu meyve bilmemne diye paylaşmış
ağzım sulanır gibi oldu valla..

şaka bir yana olan var olmayan var o yüzden yazmak istedim lütfen yanlış anlaşılmasın

sende ismini bi ara değişirsen iyi olur bana makarna yasak hayatta çıldırırak yediğim tek şeyde odur.her adını gördüğümde yaşadığım acıdan bahsetmek istemiyorm

Canım 24-28 arası yapılıyormuş yükleme. Seninle aramızda bir gün var bana 30 Nisan'a gün verdi yükleme için, normal yani :)

Günaydınnn Herkese ... Biz bugün 21+4 olduk. Yani dün itibariyle 5. ayımızı doldurduk 6. ayımıza adım attık. Maşallah, Allahıma şükürler olsun bugünleri de gördüm ya...Darısı kucağımıza alıp kokusunu içimize çekmeye kaldı. O günleri de hep beraber göreceğiz inşallah

kızlar english home da indirim varya ürünleri nasıl hiç gidip bakan var mı acaba?
kuzum baktım kalmamış battaniye 12,5 inmişti yoktu orda. nevresim takımlarını hiç beğenmedim. yatak kenarı buldum sadece 3 kenarı kapatıyor işime yaramaz dedim almadım 22 tl ye bi tane örme battaniye aldım 44 den inmiş kuzum okadar.

ben reklamları kaldırıyorum canım istediğinde kalkıyorlar
alıp da yiyebiliyorum çok şükür ama gerçekten yiyemeyenler var o yüzden demiştim
alındıysan sen hakkını helal et..
sende ismini bi ara değişirsen iyi olur bana makarna yasak hayatta çıldırırak yediğim tek şeyde odur.her adını gördüğümde yaşadığım acıdan bahsetmek istemiyorm
evet benim de en sevdiğim yemek açalı çok oldu o zamanlar daha toydum
şimdiki aklım olsa başka şey yapardım herhalde.. şimdi beni bu nickle herkes tanıyor
o zaman hakkına giriyorsam sende helal et

sen görerek mi aldın ? yoksa ınternetenmi

Canım 24-28 arası yapılıyormuş yükleme. Seninle aramızda bir gün var bana 30 Nisan'a gün verdi yükleme için, normal yani :)

evet kuzum banada 25 nisanda gel demişti kendi dr um ben 4 gün sora gitcem ya sorun olmaz. aman merkla yaptırmıyom zaten korkarak yaptırcam.

Aynen bende gecıktırdım bende bunu dusunup duruyordum yanlız degılmşim.. kimisine yaptr demıyor dr nedense.. demekkı yapılmasada oluyor
annem hiç yaptırmamış en son kardeşimi 2001 de doğurmuştu sorun olmadı çok şükür. sanırım yaptırmıycam.

şimdi alamayan olabilir ona bişe demem ben alabildiğim halde yemem yasak düşün. dahada acı bence. soslu makarnayı inan her gördüğümde of diyorum ama sana bişey demedim değişirsen sevaba girersin hakkaten hamile topiğinde en sakıncalı isim bence. ama dile getirmek istememmiştim yeri geldi iyi oldu değişmezsende sen bilirsin tabi alıştım ben bakmadan geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…