- 27 Nisan 2012
- 15.868
- 19.161
- 498
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.021
canım çok geçmiş olsungünaydınn herkesee bol sağlık diliyorumm zira bende yokgöğsünden kan gelen oldu mu hiç??duymadım burda ama benim kan geliyor...
İyi düşün iyi olsun tatlım :) bir de gögsünü sıkmıyorsun değil mi? Bu tarz sıvı ya da kan gelmesi durumunda gögsünüzü sıkmayın sıvıyı ya da kanı boşaltmaya çalışmayın diyor internette..
durduğum yerde geliyor doktor dokunma sakın dedi. ögretmenim tam haftasına denk geldi bu ilçede olunca tüm gün izin almam gerek okul öncesi olmasa takmam giderdim ama gösteri filan hazırladık çocukları üzmek istemiyorum
canım çok geçmiş olsun
derhal doktorunla görüş bence..
anladım canım sıkma canını çok gecmıs olsun tekrar
canım hiç elleme o zamansağol canimm telefonda konuştuk genel cerraha git dedi dokunma sakın dedi
geçmişe dönük az okudum da kimileri şu meyve bilmemne diye paylaşmış
ağzım sulanır gibi oldu valla..
şaka bir yana olan var olmayan var o yüzden yazmak istedim lütfen yanlış anlaşılmasın
geçmişe dönük az okudum da kimileri şu meyve bilmemne diye paylaşmış
ağzım sulanır gibi oldu valla..
şaka bir yana olan var olmayan var o yüzden yazmak istedim lütfen yanlış anlaşılmasın
özel bi şirketteyim. 40 günse ben bu sene bir hafta rapor kullandım. yazdırabilirim o zmnCanm ne iş yapıyodun. Bn pek sık gremeyince kaçırdım. Ssklı çalışanın tek hekim 40 gün rapor hakkı var heyeti bnde bilmyrm
AMA DR um 90 tl şeker 100 falanmış oldu 200 desen 250 de dün bayıldık 500 ü bulcaktı ondan devleti seçtim bu ay sadece 250 harcamış oldum. ya bana kendi dr um bu cumartesi gel şeker yüklemen var demişti ben devletden 4 gün sorasına aldım heralde zamanıdır bilmiyomki kuzum.
kuzum baktım kalmamış battaniye 12,5 inmişti yoktu orda. nevresim takımlarını hiç beğenmedim. yatak kenarı buldum sadece 3 kenarı kapatıyor işime yaramaz dedim almadım 22 tl ye bi tane örme battaniye aldım 44 den inmiş kuzum okadar.kızlar english home da indirim varya ürünleri nasıl hiç gidip bakan var mı acaba?
ben reklamları kaldırıyorum canım istediğinde kalkıyorlarValla en son ben meyve ismi yazdım bide naias yazdı bunlarda mevsim meyvesi canım ayrıca topikde reklam yerinde de hiç durmadan çıkıyor bu meyve. o yüzden önemsemeden yazdım normalde özellikle kaçınıyorum. istediyse canın kusura bakma hakkını helal et.
evet benim de en sevdiğim yemek açalı çok oldu o zamanlar daha toydumsende ismini bi ara değişirsen iyi olur bana makarna yasak hayatta çıldırırak yediğim tek şeyde odur.her adını gördüğümde yaşadığım acıdan bahsetmek istemiyorm
sen görerek mi aldın ? yoksa ınternetenmikuzum baktım kalmamış battaniye 12,5 inmişti yoktu orda. nevresim takımlarını hiç beğenmedim. yatak kenarı buldum sadece 3 kenarı kapatıyor işime yaramaz dedim almadım 22 tl ye bi tane örme battaniye aldım 44 den inmiş kuzum okadar.
Canım 24-28 arası yapılıyormuş yükleme. Seninle aramızda bir gün var bana 30 Nisan'a gün verdi yükleme için, normal yani :)
gittim dr dan sonra görerek aldım kuzum çok güzel örgü battaniye normal boyut uçuk pembesen görerek mi aldın ? yoksa ınternetenmi
annem hiç yaptırmamış en son kardeşimi 2001 de doğurmuştu sorun olmadı çok şükür. sanırım yaptırmıycam.Aynen bende gecıktırdım bende bunu dusunup duruyordum yanlız degılmşim.. kimisine yaptr demıyor dr nedense.. demekkı yapılmasada oluyor
ben reklamları kaldırıyorum canım istediğinde kalkıyorlar
alıp da yiyebiliyorum çok şükür ama gerçekten yiyemeyenler var o yüzden demiştim
alındıysan sen hakkını helal et..
evet benim de en sevdiğim yemek açalı çok oldu o zamanlar daha toydum
şimdiki aklım olsa başka şey yapardım herhalde.. şimdi beni bu nickle herkes tanıyor
o zaman hakkına giriyorsam sende helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?