2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu o bayide tek kalandı kuzum bende beğendim daha battanşye almam lazımmı sence
bilmiyomku kuzum yaa benımde babaannesi almış kızıma örgü battaniye ama ben yinede kalın battaniye alcam bir tane daha şu yumusak kadıfemsi gibi battaniyeler oluyor ya dormina mı ne diyorlar oyle bısey alcam

ayy o zaman hakkını helal et
hamile topiklerinde insanlar nickine göre girmeyince benim de aklıma gelmedi açıkçası
zaten yemek adı kullanılmamalı dedim ya toydum açtığımda
değiştiriyorum en kısa zamanda...
hadi görüşürüz.. ben bir yönetici bulmaya çalışayım

canım nickini değiştirmek ıcın yönetici bulmana gerek yok:) profiline gir ordan kullanıcı adını değiştir dicen ve degıstıreceksın :)

günaydın arkadaşlar

lütfen ama lütfinnn herkes yediklerini yazmasın yaw
canımız heran çekebilir.. işyerindeyiz alamıyoruz herhalde
olan da var olmayan da var.. please

Günaydın, morxxxle bi iki meyve yazmıştık ama ulaşılması bulunması zor olan şeyler olmadığı mevsimi olduğu için çok önemsemedim açıkcası, yoksa şu an ben de işteyim ve benim de elimin altında yok yazdıklarımdan. Kusuru bakma nolur, üzüldüm şimdi

hamile topiğinde adın görünüyo ya yeter :) kaç kişi sana ismin fena yazmıştı başlarda hamileliğimizin hatırlıyorumbi çok kişi of demişti hahaha :) olsun olur böyle şeyler değiş yeterki şimdi inatla istiyor anam cnım konuştukça azdırıyor nefsimi

yok yokk canım önemli değil
gerçekten muz çilek şuan çok pahalı bizim buralarda
alamayanlar var.. bunu da yazdığım iyi oldu
benim nickim ucuza bulunan bişey ama rahatsızlıktan yiyen var yiyemeyen var

bende bu konuda uyarıldım onu değiştirmeye çalışıyorum
bana da iyi oldu açıkçası yazmam :)

ben hiiiiiç hatırlamıyorum öyle şeyler yazıldığını
yoksa derhal değiştirirdim..
neyse değiştirmeyi beceren kadar yazmıyorum artık :)

ben hiiiiiç hatırlamıyorum öyle şeyler yazıldığını
yoksa derhal değiştirirdim..
neyse değiştirmeyi beceren kadar yazmıyorum artık :)

kız yok yaz aaa alıştım diyom ben herkez alışmış olmalı söyleyen yok :) bu arada ben iyi hatırlıyorum adına özellikle yorum yaptılar bakmıştım ne adın diye ozamandan beri unutmam hahahah

kız yok yaz aaa alıştım diyom ben herkez alışmış olmalı söyleyen yok :) bu arada ben iyi hatırlıyorum adına özellikle yorum yaptılar bakmıştım ne adın diye ozamandan beri unutmam hahahah

saf zamanıma gelmiş demek ki
neyse iyiki uyardın doğru yaaa ucuz dahi olsa hastalıktan yiyemeyen de var
şimdiki aklım olsa açmazdım amaaaan neyse

canım ne zaman senin şeker yükleme
benim ilk gebelik de 26. haftada yapmışlardı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…