- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.041
gittim dr dan sonra görerek aldım kuzum çok güzel örgü battaniye normal boyut uçuk pembe
http://www.englishhome.com.tr/pine-tree-triko-battaniye-90x90-pembe.html bu işte aldığım kuzum
bu o bayide tek kalandı kuzum bende beğendim daha battanşye almam lazımmı sencebu kalmamış sarısı var bunun baktım da sımdı
sıcacık tutsun kızını inşallahhh :)
bu kalmamış sarısı var bunun baktım da sımdı
sıcacık tutsun kızını inşallahhh :)
bilmiyomku kuzum yaa benımde babaannesi almış kızıma örgü battaniye ama ben yinede kalın battaniye alcam bir tane daha şu yumusak kadıfemsi gibi battaniyeler oluyor ya dormina mı ne diyorlar oyle bısey alcambu o bayide tek kalandı kuzum bende beğendim daha battanşye almam lazımmı sence
ayy o zaman hakkını helal etşimdi alamayan olabilir ona bişe demem ben alabildiğim halde yemem yasak düşün. dahada acı bence. soslu makarnayı inan her gördüğümde of diyorum ama sana bişey demedim değişirsen sevaba girersin hakkaten hamile topiğinde en sakıncalı isim bence. ama dile getirmek istememmiştim yeri geldi iyi oldudeğişmezsende sen bilirsin tabi alıştım ben bakmadan geçiyorum.
canım nickini değiştirmek ıcın yönetici bulmana gerek yok:) profiline gir ordan kullanıcı adını değiştir dicen ve degıstıreceksın :)ayy o zaman hakkını helal et
hamile topiklerinde insanlar nickine göre girmeyince benim de aklıma gelmedi açıkçası
zaten yemek adı kullanılmamalı dedim ya toydum açtığımda
değiştiriyorum en kısa zamanda...
hadi görüşürüz.. ben bir yönetici bulmaya çalışayım
tamam canım saol :)canım nickini değiştirmek ıcın yönetici bulmana gerek yok:) profiline gir ordan kullanıcı adını değiştir dicen ve degıstıreceksın :)
günaydın arkadaşlar
lütfen ama lütfinnn herkes yediklerini yazmasın yaw
canımız heran çekebilir.. işyerindeyiz alamıyoruz herhalde
olan da var olmayan da var.. please
hamile topiğinde adın görünüyo ya yeter :) kaç kişi sana ismin fena yazmıştı başlarda hamileliğimizin hatırlıyorumayy o zaman hakkını helal et
hamile topiklerinde insanlar nickine göre girmeyince benim de aklıma gelmedi açıkçası
zaten yemek adı kullanılmamalı dedim ya toydum açtığımda
değiştiriyorum en kısa zamanda...
hadi görüşürüz.. ben bir yönetici bulmaya çalışayım
yok yokk canım önemli değilGünaydın, morxxxle bi iki meyve yazmıştık ama ulaşılması bulunması zor olan şeyler olmadığı mevsimi olduğu için çok önemsemedim açıkcası, yoksa şu an ben de işteyim ve benim de elimin altında yok yazdıklarımdan. Kusuru bakma nolur, üzüldüm şimdi
ben hiiiiiç hatırlamıyorum öyle şeyler yazıldığınıhamile topiğinde adın görünüyo ya yeter :) kaç kişi sana ismin fena yazmıştı başlarda hamileliğimizin hatırlıyorumbi çok kişi of demişti hahaha :) olsun olur böyle şeyler değiş yeterki şimdi inatla istiyor anam cnım konuştukça azdırıyor nefsimi
Canim ne tarafta oturuyorsun?kızlar ANKARA da gittiği doktoru bana önerebilecek olan var mı? doktor hastane seçemedim özelde olur fiyatı çok ucuk olmazsa
canım hiç elleme o zaman
bari 23 nisan biter bitmez git
ben hiiiiiç hatırlamıyorum öyle şeyler yazıldığını
yoksa derhal değiştirirdim..
neyse değiştirmeyi beceren kadar yazmıyorum artık :)
kız yok yaz aaa alıştım diyom ben herkez alışmış olmalı söyleyen yok :) bu arada ben iyi hatırlıyorum adına özellikle yorum yaptılar bakmıştım ne adın diye ozamandan beri unutmam hahahah
kız gülendammmm hoşgeldin :)merhaba kızlar yeni nickimle karşınızdayım
eski nickimle canınızı çektirdiysem hakkınızı helal edin mucks..
hoşbulduk canım :)kız gülendammmm hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?