2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorucam canım ihmal etmicem. geçen sefer alt tarafa cok agrı yapıyor dediğimde duruş pozisyonundan olabilir magnezyuma devam dedi :)

Ya benim de o bahsettiğin kısımda kasılma oluyor. sanki kramp gibi de, bi değişik sızı oluyor. tarif edemiyorum. Uyuşukluk gibide diyebiliriz bilmem anlatabildim mi... Kaburganın olduğu yer sol taraf... araştırdım biraz, sanırım bu ağrının bir sebebi bulunamamış henüz. benim genelde akşamları oluyor 1-2 kere.

böyle fırçalar tchibo da var canım. alıp yaptırabilirsin. önce bi astar atar boyacı
üstüne bu fırça ile başka bi renk atılabilir.
çocuk odasına böyle bi şey yapabilsek keşke.
kiracı olduğumuz için bunları düşünemiyoruz. düşünsek bile gerçekleştiremiyoruz

ne güzelll
inşallah ben de dublex istiyorum.
ısınma problemi olmaz inşallah .
sizde var mı.
yok kuzum yaaa çok şükür hiç problem yaşamadık evin yalıtımı iyi sanırım. zaten kışın üst katı kullanmadık en fazla 160 tl doğalgaz ödedim ki benim ev alt kat 3+1 üst kat 1+1..

Rabbim sanada nasip etsin kuzum. bende cok ıstıyordum dublex nasip oldu şükür

sorucam canım ihmal etmicem. geçen sefer alt tarafa cok agrı yapıyor dediğimde duruş pozisyonundan olabilir magnezyuma devam dedi :)
bende kullanıyorum magnezyum. elimde ayagımda kramplar olusuyor olsaydı kalsıyumada baslatcaktı beni. ınsallah hıc olmazda kramp kullanmam ılac

anacum biz kiracı değilizde noluyo borçdan el süremiyoz biyere :)

ay iyi ödemişsin.
bize gecen ay 240 geldi ki kışın soğuklarda da 300 e yakın geldi doğalgaz.
3+1 bizim . 105 m2
yani sen iyi ısınmışsın.
bizim de yalıtım falan iyi üstelik.
ben ya site içinde villa tipi 2 katlı bi ev istiyorum. ya da apartman dairesi olacaksa dubleks istiyorum.
nasip olur inşallah.

Canımcım hamileliği kapsayan bi durum değil sadece. Ssklı çalışanların 1 yıl boyunca alablecekleri toplam rapor hakkı 40 gün. Geçen sene düşük yaptığımda öğrenmiştim bn de. Bnm şimdiden 30 olmuştur. Aralık 31 de sıfırlanıyor

Özellikle 2 gündür mahvetti beni bu ağrı.. Kendi doktoruma sormadan rahat edemeyeceğim ama nette okuduğum kadarıyla çaresi yokmuşÇok fazla da çeken yok anladığım kadarıyla bizi bulmuş işte:/ Geçici bir ağrıdır inşallah yoksa doğuma kadar zor

Sen yakın zamanda gideceksin galiba doktora haber verirsin oldu mu?

kızlar bir şey soracam ,ben detaylı ultrasonu yaptırdım ama doktor renkli doppler ya da işte ne diye adlandırılıyorsa bebeğin yüzünü gösteren bir renkli ultrason görüntüsü vermedi ben de yavrumun yüzünü görmek istiyorum bunu ayrı bir yerde yaptırabilir miyim acaba?doktorumun ultrasonu klasik olandan sadece siyah beyaz görüntü

bende kullanıyorum magnezyum. elimde ayagımda kramplar olusuyor olsaydı kalsıyumada baslatcaktı beni. ınsallah hıc olmazda kramp kullanmam ılac
ahhhhhaaaaa bende kramplar başladıı.. doktorun haberi yok cunku yeni basladı. gidince bunu da dicemm :))))

canım benım ev 220 m2 falan var alt katta 150 m2 falandır. bu arada morxxx4 cimin dediği gibi borçtan bir halt yapılmıyor vallahiiii :)

akşama ne yemek yapsam diye düşünüp duruyordummm.. malummmm o kadar konuşmuşsunuz kiiiiii ne yapacagım belli olduu

canım geçmiş olsun karaciğer yağlanması olabilir mi? 2-3 sene önce aynı acıyı bende çektim batıyodu kemik ağrısı gibi tam tarif ettiğin yerde karaciğer yağlanması dendi bana insanların çoğunda var bu bi araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…