- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.181
sorucam canım ihmal etmicem. geçen sefer alt tarafa cok agrı yapıyor dediğimde duruş pozisyonundan olabilir magnezyuma devam dedi :)sağol kuzum :) bak evet senin derdinede çare olmuşum ama sen yınede doktora gidince sor :)
benim evimde dubleks dediğin gibi buyuk cocukları atcan ust kata ohhh mis gibi. kızım buyudugunde ust kattakı yatak odasını ona hazırlıcam :)
Ben Demetevler turgut Özal a gidiyorumbatıkent tarafında
Kızlar benim bir süredir sol göğsümün altına ağrı oluyor bıçak saplıyormuş gibi.. Bi nokta var sadece oraya giriyor önden sonra arka tarafta da oluyor.. Kaburgalardaki sızlama hiç geçmiyor gibi ama özellikle yemeklerden sonra iyice şiddetleniyor.. Aranızda benzer bir ağrı çeken var mı? Doktora da gittim ama başka bir doktordu.. Olabilir ağrı kesici iç dedi de hiç geçmiyor ki ya ben hep ağrı kesici mi içeceğim
Arkadaşlar ya duvar kağıdı yaptıracağım da hem bebek odasına hem de oturma odasına belki tayinim çıkar diye Ankara'daki evim dubleks benim aşağıda katta salon mutfak wc var bebeği daha rahat üst katta bakabilirim, kışın da daha rahat oturalım daha geniş olsun diye odasının oturma balkonunu birleştiricem bi köşe takımı almayı düşünüyorum oraya kullanımı nasıl rahatmı tavsiye edermisiniz, bi de bebek odasının duvar kağıdı sizce mavili vs. mi olsun yoksa beyaz falan mı? Karar veremedim ya bu hafta gidicem ya kısmet olursa Ankara'ya hafta sonu yapılacak işte odanın tadilatı ben gidince duvar kağıdını seçmek zorundayım da tavsiyelerinizi bekliyorum
yok kuzum yaaa çok şükür hiç problem yaşamadık evin yalıtımı iyi sanırım. zaten kışın üst katı kullanmadık en fazla 160 tl doğalgaz ödedim ki benim ev alt kat 3+1 üst kat 1+1..ne güzelll
inşallah ben de dublex istiyorum.
ısınma problemi olmaz inşallah .
sizde var mı.
bende kullanıyorum magnezyum. elimde ayagımda kramplar olusuyor olsaydı kalsıyumada baslatcaktı beni. ınsallah hıc olmazda kramp kullanmam ılacsorucam canım ihmal etmicem. geçen sefer alt tarafa cok agrı yapıyor dediğimde duruş pozisyonundan olabilir magnezyuma devam dedi :)
böyle fırçalar tchibo da var canım. alıp yaptırabilirsin. önce bi astar atar boyacı
üstüne bu fırça ile başka bi renk atılabilir.
çocuk odasına böyle bi şey yapabilsek keşke.
kiracı olduğumuz için bunları düşünemiyoruz. düşünsek bile gerçekleştiremiyoruz
ay iyi ödemişsin.yok kuzum yaaa çok şükür hiç problem yaşamadık evin yalıtımı iyi sanırım. zaten kışın üst katı kullanmadık en fazla 160 tl doğalgaz ödedim ki benim ev alt kat 3+1 üst kat 1+1..
Rabbim sanada nasip etsin kuzum. bende cok ıstıyordum dublex nasip oldu şükür
hahahah.anacum biz kiracı değilizde noluyo borçdan el süremiyoz biyere :)
Canımcım hamileliği kapsayan bi durum değil sadece. Ssklı çalışanların 1 yıl boyunca alablecekleri toplam rapor hakkı 40 gün. Geçen sene düşük yaptığımda öğrenmiştim bn de. Bnm şimdiden 30 olmuştur. Aralık 31 de sıfırlanıyorofff of sinir bozucu hamileliğimde ne dua ettiysem oldu. bütün topik arkadaşlarım hepinizi duaya davet ediyorum bu vesile ile lütfen haklarımız düzelsin diye dua edelim rabbim yardım etsin. bebeklere birazcıkda olsa bakalım.
az önce ssk lı çalışan 40 gün rapor diye yazmıs bi arkadaş o nasıl olcak kız biliyomusun?
Özellikle 2 gündür mahvetti beni bu ağrı.. Kendi doktoruma sormadan rahat edemeyeceğim ama nette okuduğum kadarıyla çaresi yokmuşYa benim de o bahsettiğin kısımda kasılma oluyor. sanki kramp gibi de, bi değişik sızı oluyor. tarif edemiyorum. Uyuşukluk gibide diyebiliriz bilmem anlatabildim mi... Kaburganın olduğu yer sol taraf... araştırdım biraz, sanırım bu ağrının bir sebebi bulunamamış henüz.benim genelde akşamları oluyor 1-2 kere.
Özellikle 2 gündür mahvetti beni bu ağrı.. Kendi doktoruma sormadan rahat edemeyeceğim ama nette okuduğum kadarıyla çaresi yokmuşÇok fazla da çeken yok anladığım kadarıyla bizi bulmuş işte:/ Geçici bir ağrıdır inşallah yoksa doğuma kadar zor
valla ben de öğlen eve gittim salçalı makarna yaptım yedim halbuki balık yiycektim ama o kadar konuşuncaBen seni her gördüğümde istedi canım bugüne kadar Allah Allah
ahhhhhaaaaa bende kramplar başladıı.. doktorun haberi yok cunku yeni basladı. gidince bunu da dicemm :))))bende kullanıyorum magnezyum. elimde ayagımda kramplar olusuyor olsaydı kalsıyumada baslatcaktı beni. ınsallah hıc olmazda kramp kullanmam ılac
ay iyi ödemişsin.
bize gecen ay 240 geldi ki kışın soğuklarda da 300 e yakın geldi doğalgaz.
3+1 bizim . 105 m2
yani sen iyi ısınmışsın.
bizim de yalıtım falan iyi üstelik.
ben ya site içinde villa tipi 2 katlı bi ev istiyorum. ya da apartman dairesi olacaksa dubleks istiyorum.
nasip olur inşallah.
canım geçmiş olsun karaciğer yağlanması olabilir mi? 2-3 sene önce aynı acıyı bende çektim batıyodu kemik ağrısı gibi tam tarif ettiğin yerde karaciğer yağlanması dendi bana insanların çoğunda var bu bi araştır istersenKızlar benim bir süredir sol göğsümün altına ağrı oluyor bıçak saplıyormuş gibi.. Bi nokta var sadece oraya giriyor önden sonra arka tarafta da oluyor.. Kaburgalardaki sızlama hiç geçmiyor gibi ama özellikle yemeklerden sonra iyice şiddetleniyor.. Aranızda benzer bir ağrı çeken var mı? Doktora da gittim ama başka bir doktordu.. Olabilir ağrı kesici iç dedi de hiç geçmiyor ki ya ben hep ağrı kesici mi içeceğim
ben mayısta çıkıyorum da alabilirim yani. ben 1 hafta raporluydum bu sene, başka raporum yokHeyet raporunun gün sayısı yok galiba canım da 40 gün olan tek hekim. Bnmki bitmek üZere :)
Önümüzdeki hafta gideceğim canım muhtemelen.. haberdar ederim tabi ki.. geçici birşeydir umarım..Sen yakın zamanda gideceksin galiba doktora haber verirsin oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?