2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ya duvar kağıdı yaptıracağım da hem bebek odasına hem de oturma odasına belki tayinim çıkar diye Ankara'daki evim dubleks benim aşağıda katta salon mutfak wc var bebeği daha rahat üst katta bakabilirim, kışın da daha rahat oturalım daha geniş olsun diye odasının oturma balkonunu birleştiricem bi köşe takımı almayı düşünüyorum oraya kullanımı nasıl rahatmı tavsiye edermisiniz, bi de bebek odasının duvar kağıdı sizce mavili vs. mi olsun yoksa beyaz falan mı? Karar veremedim ya bu hafta gidicem ya kısmet olursa Ankara'ya hafta sonu yapılacak işte odanın tadilatı ben gidince duvar kağıdını seçmek zorundayım da tavsiyelerinizi bekliyorum

dediki sana bu dönem yenme denmez dedi ama az dedi. ama ben bitane yesem duramıyomki :)
aynen bende bir meyveyi yemeye başlayınca kendimi alamıyom
bide eskiden yiyemezdim onu şimdi de yiyorum kendime şaştım
hani çok severek yemezdim

doktorun kilo alıyosun diye diyo dimi canım
şekerden falan değil dimi
amaaaaaan alırsan al diyesim var yaa
sonra verirsin napalım

diyoki meyvelerde de şeker var şekerde kg yapıyo diyo şekerimde daha bişe yok o kg için dedi cnm çarşamba yüklemeden sonra belli olr ama zaten azaltıcam yemeği.

Heyet raporunun gün sayısı yok galiba canım da 40 gün olan tek hekim. Bnmki bitmek üZere :)

ya zehracım sen şu konuyu biraz açsan ben doğumdan sonra ücretli iznim bitse 40 gün raporu tek hekimden nası alcam ne hekimi olcak nası olcak gibi sorularımı yanıtlasan ali tezelim benim

hadi gözünaydın canım. keyfi yerindeymiş miniğin. maşallah yarım kilo olmuş bilee. dönmesi için daha erken diye düşünüyorum doktorda döner demiş. insallah normal dogum yolları gözükür sana :))

o dediğin agrının aynısından bendede var canım. ayagımla camasır sepetini iterken bile acıyor. alla alla diyordum demekki bu yüzdenmiş korkulcak bişey değil yani.. bak benim soruma bile cevap oldun..

canım dublex ev benim hayalim gerçekten.
çünkü çocuklar öyle çok tepişiyor ki alt kattakı komşu rahatsız olacak korkusu olmaz dublex de
çünkü atarsın üst kata . top da oynarlar futbol da. insanın canı sıkılmaz en azından.
ben duvar kağıdı yerine başka bi şey yaptırırdım yerinde olsam.
bugün nette de gördüm hatta.
bulursam ekleyim

güzel haberlerle dönmüşsün seninde gözünaydın canım.. hadi sen kilo almıssın :) tosuncugunda kilo almış mıı?? bende 8 kilo almış bulunuyorum bugün itibariyle. yapımız müsait anacım.. yapacak bişey yok :)

650 gr dedi cnm belki bikaç gr daha fazladır ben öyle hatrlıyom.

Kızlar benim bir süredir sol göğsümün altına ağrı oluyor bıçak saplıyormuş gibi.. Bi nokta var sadece oraya giriyor önden sonra arka tarafta da oluyor.. Kaburgalardaki sızlama hiç geçmiyor gibi ama özellikle yemeklerden sonra iyice şiddetleniyor.. Aranızda benzer bir ağrı çeken var mı? Doktora da gittim ama başka bir doktordu.. Olabilir ağrı kesici iç dedi de hiç geçmiyor ki ya ben hep ağrı kesici mi içeceğim

Ah şu kilo meselesi, bende geçen akşam eşime diyorum ki bebişimiz bi doğsun hayırlısıyla acık kıyısından köşesinden yiyecem o yasaklardan, ben oldu bitti yemeyi severim, aklıma birşey gelmesin hiç üşenmem kalkar yaparım o derece yani, şimdi sağlık için tutuyorum kendimi ama birde bana sorun:)

Kızlar yaa kayınvalıdem yogurt yapmıs bana esımle gonderdı, yanlız kendısı grip!! huylandım cok..bosuna mı huylanıyorum bılemedım kı

günaydınn herkesee bol sağlık diliyorumm zira bende yok göğsünden kan gelen oldu mu hiç??duymadım burda ama benim kan geliyor...
canım ihmal etmede bi doktora git. okuldan felan fırsat bulamazsan özele git. merak ettim şimdi neden gelir. damar genişlemesi denmiş ama bilemiyorum insan merak eder illaa.. önemli bişey değildir insallah.

sağol kuzum :) bak evet senin derdinede çare olmuşum ama sen yınede doktora gidince sor :)

benim evimde dubleks dediğin gibi buyuk cocukları atcan ust kata ohhh mis gibi. kızım buyudugunde ust kattakı yatak odasını ona hazırlıcam :)

ne güzelll
inşallah ben de dublex istiyorum.
ısınma problemi olmaz inşallah .
sizde var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…