- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.161
hayatın anlamını geçte olsa keşfetmişssin kuzum :)
demi ya . ben de gördüm . kesinlikle bu benim profil resmim olmalı dedim . o derece yaniiiadilemir
Profil resmini çok beğendim:)
aynen bende bir meyveyi yemeye başlayınca kendimi alamıyomdediki sana bu dönem yenme denmez dedi ama az dedi. ama ben bitane yesem duramıyomki :)
Heyet raporunun gün sayısı yok galiba canım da 40 gün olan tek hekim. Bnmki bitmek üZere :)özel bi şirketteyim. 40 günse ben bu sene bir hafta rapor kullandım. yazdırabilirim o zmn
aynen bende bir meyveyi yemeye başlayınca kendimi alamıyom
bide eskiden yiyemezdim onu şimdi de yiyorum kendime şaştım
hani çok severek yemezdim
doktorun kilo alıyosun diye diyo dimi canım
şekerden falan değil dimi
amaaaaaan alırsan al diyesim var yaa
sonra verirsin napalım
Heyet raporunun gün sayısı yok galiba canım da 40 gün olan tek hekim. Bnmki bitmek üZere :)
günaydın hatunlar :)
dün kızımı gördüm çok şükür 502 gr ve 28 cm olmuş minik prensesim herhangi bir sıkıntı yoktu . Sadece dönmemiş kızım kafası göbek deliğimin ordaydı karnımın içine oturmuş resmen hanımefendi
doktor döner bir kaç haftaya dedi artık bilemiyorum . Bu arada malum bolgemde oturup kalkarken, yürürken, ayagımla bısey itip çekerken oluşan ağrıda bebeğin ayaları aşağıda oldugu için baskı yapıyormuş ağrılar o yüzdenmiş. içim rahatladı :)
bu arada bebegın hareketlerini 1 gün boyunca hiç hissetmezsen hemen gelmelisin dedi.
bir sonraki kontrolümüzde şeker yüklemesi yapılcak ama ben aksam 16:30 a aldım randevuyu nasıl olcek onu sormayı akıl edemedim aç olmamız gerekmiyor mu normalde?
morxxx cim sevindim bu arada kızının iyi olmasına gözün aydın
canım dublex ev benim hayalim gerçekten.Arkadaşlar ya duvar kağıdı yaptıracağım da hem bebek odasına hem de oturma odasına belki tayinim çıkar diye Ankara'daki evim dubleks benim aşağıda katta salon mutfak wc var bebeği daha rahat üst katta bakabilirim, kışın da daha rahat oturalım daha geniş olsun diye odasının oturma balkonunu birleştiricem bi köşe takımı almayı düşünüyorum oraya kullanımı nasıl rahatmı tavsiye edermisiniz, bi de bebek odasının duvar kağıdı sizce mavili vs. mi olsun yoksa beyaz falan mı? Karar veremedim ya bu hafta gidicem ya kısmet olursa Ankara'ya hafta sonu yapılacak işte odanın tadilatı ben gidince duvar kağıdını seçmek zorundayım da tavsiyelerinizi bekliyorum
günaydın kızlar.
akşam ayrıntılı ultrasonumuz vardı. elhamdülillah bebeğimizin herşeyi normalmiş. kan uyuşmazlığımız için 1 ay sonra test yapılcak tekrar negatif çıkarsa iğne yapılcak.
dr. şeker yüklemeni yaptır dedi şizofrenlere inanma dedi. mükemmel bir dr eray bey fiyat uygun olsa her ay giderdim.
devletde yaptırmaya karar verdim bu ay paramız yok
14 kg aldığım için kızdı alman gereken 6 dedi sana yemekten kıs diyemem bu dönemde dedi ama hamurları yeme meyveyi dahi sen tane yiceksin dedi. meyvede de şeker var kg olur dedi. ben 1 kg çilek yiyorum düşünün :)
2 gündür bebek oynamıo dedim hayır güzel oynuo ama plesentaya vuruyo ondan sen hissetmiyosun dedi.
bebeği oynamıyo sananlar benim gibi merak etmeyin kuzucuklar oynuyor bize sert vurmadıklarından anlamıyoruz sakin çocuklar ne güzel :)))
bebeğim yüzünü hiç ama hiç açmadı, yüz üstü yatmayı seviyo dedi.nereye dönsek yüz üstü döndü.
işte böyle kızlar dr normal diye herşeyi saydıkça allaha dua ettim. RABBİM hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallah.
650 gr dedi cnm belki bikaç gr daha fazladır ben öyle hatrlıyom.güzel haberlerle dönmüşsün seninde gözünaydın canım.. hadi sen kilo almıssın :) tosuncugunda kilo almış mıı?? bende 8 kilo almış bulunuyorum bugün itibariyle. yapımız müsait anacım.. yapacak bişey yok :)
canım ihmal etmede bi doktora git. okuldan felan fırsat bulamazsan özele git. merak ettim şimdi neden gelir. damar genişlemesi denmiş ama bilemiyorum insan merak eder illaa.. önemli bişey değildir insallah.günaydınn herkesee bol sağlık diliyorumm zira bende yokgöğsünden kan gelen oldu mu hiç??duymadım burda ama benim kan geliyor...
oh maşallaahhh subhanallah 3,5-4 oldugu günleride görürsün insallah. cok iyi..650 gr dedi cnm belki bikaç gr daha fazladır ben öyle hatrlıyom.
hadi gözünaydın canım. keyfi yerindeymiş miniğin. maşallah yarım kilo olmuş bilee. dönmesi için daha erken diye düşünüyorum doktorda döner demiş. insallah normal dogum yolları gözükür sana :))
o dediğin agrının aynısından bendede var canım. ayagımla camasır sepetini iterken bile acıyor. alla alla diyordum demekki bu yüzdenmiş korkulcak bişey değil yani.. bak benim soruma bile cevap oldun..
canım dublex ev benim hayalim gerçekten.
çünkü çocuklar öyle çok tepişiyor ki alt kattakı komşu rahatsız olacak korkusu olmaz dublex de
çünkü atarsın üst kata . top da oynarlar futbol da. insanın canı sıkılmaz en azından.
ben duvar kağıdı yerine başka bi şey yaptırırdım yerinde olsam.
bugün nette de gördüm hatta.
bulursam ekleyim
kız sen makarna mısın nickini mi değiştirdin naptıngünaydın arkadaşlar
lütfen ama lütfinnn herkes yediklerini yazmasın yaw
canımız heran çekebilir.. işyerindeyiz alamıyoruz herhalde
olan da var olmayan da var.. please
ne güzelllsağol kuzum :) bak evet senin derdinede çare olmuşum ama sen yınede doktora gidince sor :)
benim evimde dubleks dediğin gibi buyuk cocukları atcan ust kata ohhh mis gibi. kızım buyudugunde ust kattakı yatak odasını ona hazırlıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?