- 4 Nisan 2010
- 816
- 826
- 408
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.201
canım dublex ev benim hayalim gerçekten.
çünkü çocuklar öyle çok tepişiyor ki alt kattakı komşu rahatsız olacak korkusu olmaz dublex de
çünkü atarsın üst kata . top da oynarlar futbol da. insanın canı sıkılmaz en azından.
ben duvar kağıdı yerine başka bi şey yaptırırdım yerinde olsam.
bugün nette de gördüm hatta.
bulursam ekleyim
bebeeem içine hapşırmadıysaa problem yokturKızlar yaa kayınvalıdem yogurt yapmıs bana esımle gonderdı, yanlız kendısı grip!! huylandım cok..bosuna mı huylanıyorum bılemedım kı
canım ben de araştırıyorum da Ankara'da ikinci bir yer Turgut özal da ayrıntılı usg ne kadar ya bir de şeker yüklemesi var mı orda muayene ücreti ne kadar kimi tavsiye edersinBen Demetevler turgut Özal a gidiyorum
üsttekinin ustasının ayrı mı olması lazım ki acaba bi araştırayım ben, çocuk odaları renkli olsun diyosun yani sevimli görünüyo aslında ama işte kaç yaşında tekrar değiştirmek lazım 6-7 de değişmesi lazım herhalde bunların da
böyle fırçalar tchibo da var canım. alıp yaptırabilirsin. önce bi astar atar boyacı
üstüne bu fırça ile başka bi renk atılabilir.
çocuk odasına böyle bi şey yapabilsek keşke.
kiracı olduğumuz için bunları düşünemiyoruz. düşünsek bile gerçekleştiremiyoruz
sağol canım.. hiç bilmiyorum ki.. Geçen hafta ağrı başladığında kadın doğumcuya gittim ama il dışında olduğum için takipli doktoruma gidemedim.. Büyüyor normal kaburgalarına baskı yapar dedi ve bebeğe baktı gayet yolunda olduğunu söyledi.. Ama ağrı 2 gündür neredeyse hiç kesilmeden devam ediyor.. Kendi doktoruma da gideceğim.. Karaciğer yağlanmasını da bir araştırayım riskli bir durum yoktur umarımcanım geçmiş olsun karaciğer yağlanması olabilir mi? 2-3 sene önce aynı acıyı bende çektim batıyodu kemik ağrısı gibi tam tarif ettiğin yerde karaciğer yağlanması dendi bana insanların çoğunda var bu bi araştır istersen
evet canımkız sen makarna mısın nickini mi değiştirdin naptın
hayır aynı usta rahatlıkla yapabilir.üsttekinin ustasının ayrı mı olması lazım ki acaba bi araştırayım ben, çocuk odaları renkli olsun diyosun yani sevimli görünüyo aslında ama işte kaç yaşında tekrar değiştirmek lazım 6-7 de değişmesi lazım herhalde bunların da
bende kesin bilmiyorum ama diyet veriyorlarmış canım ve takip ediliyormuş.dün şeker yüklemesi yapılıştı bugün sonucu için aradı doktorum kan şekerim 179 çıkmış yani yüksekmiş. takip gerektirirmiş. bi test daha verdiler sabah aç karına önce sonrasında 3 kez tok karnına bakılacakmış. evinize yakın bi yerde yaptırım dedi tün gün git gel yapacagınız için.
ay moralim bozuldu ne olacak acaba diyet mi verecek
sağol canım.. hiç bilmiyorum ki.. Geçen hafta ağrı başladığında kadın doğumcuya gittim ama il dışında olduğum için takipli doktoruma gidemedim.. Büyüyor normal kaburgalarına baskı yapar dedi ve bebeğe baktı gayet yolunda olduğunu söyledi.. Ama ağrı 2 gündür neredeyse hiç kesilmeden devam ediyor.. Kendi doktoruma da gideceğim.. Karaciğer yağlanmasını da bir araştırayım riskli bir durum yoktur umarım
ben ekranını biraz daha büyüterek reklamları görmüyorum artıkay bu sayfanın her tarafında cıkan reklamları nerden kaldırıyoruz bilen var mı ??? midem bulandı artıkınnn..
adilemir ve G gulendam_34 canlar sizin cocuklar bilsem sınavına girmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. açıklanmış sonuclar. insallah kazanmışlardır. durum nedirrrr ?? merak ettimm :)
dün şeker yüklemesi yapılıştı bugün sonucu için aradı doktorum kan şekerim 179 çıkmış yani yüksekmiş. takip gerektirirmiş. bi test daha verdiler sabah aç karına önce sonrasında 3 kez tok karnına bakılacakmış. evinize yakın bi yerde yaptırım dedi tün gün git gel yapacagınız için.
ay moralim bozuldu ne olacak acaba diyet mi verecek
SENİN ŞİMDİDEN neden okadar düştü. bende araştırayım kaç gün kalmış peki ne dr undan alıcam. param yatcak dimi 10 günde bir yenilencekmi toplam 40 günmü sıkmadım seni dimi bir sürü sordumCanımcım hamileliği kapsayan bi durum değil sadece. Ssklı çalışanların 1 yıl boyunca alablecekleri toplam rapor hakkı 40 gün. Geçen sene düşük yaptığımda öğrenmiştim bn de. Bnm şimdiden 30 olmuştur. Aralık 31 de sıfırlanıyor
5 kaldı cnm inş bakalım allah sağlık versin yeter diyorum birde huzurhahahah.
canım ya . senin de borçların bitsin yaparsın.
kaç yıl var bitimine
onu sormadım canm açlığı bilmiyorum. yarın için randevu aldm tıp merkezi var evime yakın orda yaptırıcam kendı doktorumda yorumlar sonucları bakalım hayırlısı artıkbende kesin bilmiyorum ama diyet veriyorlarmış canım ve takip ediliyormuş.
aclık kaç çıkmıştıki canım ???
ayyy o kadar ciddi mi insülin falan demesin nolur yaaBenim kuzenimde çıkmıştı canım. Doktoru ya hergün insülün yiyeceksin yada sıkı diyet yapacaksın dedi. Tabii bizimki diyeti tercih etti ve verilen listenin dışına kesinlikle çıkmadı. Aslında çok ta sağlıklı oldu çünkü listedekiler tamamen bebeğe yarayacak sağlıklı gıdalardı. Ayrıca doğum yapmış hali hamile kaldığından 6 kilo azdı:))
Benimde hafta sonu yapılacak umarım yüksek çıkmaz çünkü çok korkuyorum şekerden
OLUYORRR CANIMKızlar ya kasik ağrısı yaşayan varmı hala ilj zamanlarda olmuştu ama iki gündür yine ağrıyor arada cok artıyor niyeki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?