2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kredi çekerek aldık canım biz inşallah sana da nasip olur bir gün bahçeli falan bizim fotomu da paylaşırım inşallah göbekli halimle evin önünde

Ben Demetevler turgut Özal a gidiyorum
canım ben de araştırıyorum da Ankara'da ikinci bir yer Turgut özal da ayrıntılı usg ne kadar ya bir de şeker yüklemesi var mı orda muayene ücreti ne kadar kimi tavsiye edersin

üsttekinin ustasının ayrı mı olması lazım ki acaba bi araştırayım ben, çocuk odaları renkli olsun diyosun yani sevimli görünüyo aslında ama işte kaç yaşında tekrar değiştirmek lazım 6-7 de değişmesi lazım herhalde bunların da

dün şeker yüklemesi yapılıştı bugün sonucu için aradı doktorum kan şekerim 179 çıkmış yani yüksekmiş. takip gerektirirmiş. bi test daha verdiler sabah aç karına önce sonrasında 3 kez tok karnına bakılacakmış. evinize yakın bi yerde yaptırım dedi tün gün git gel yapacagınız için.
ay moralim bozuldu ne olacak acaba diyet mi verecek

sağol canım.. hiç bilmiyorum ki.. Geçen hafta ağrı başladığında kadın doğumcuya gittim ama il dışında olduğum için takipli doktoruma gidemedim.. Büyüyor normal kaburgalarına baskı yapar dedi ve bebeğe baktı gayet yolunda olduğunu söyledi.. Ama ağrı 2 gündür neredeyse hiç kesilmeden devam ediyor.. Kendi doktoruma da gideceğim.. Karaciğer yağlanmasını da bir araştırayım riskli bir durum yoktur umarım

hayır aynı usta rahatlıkla yapabilir.
çok insan kendisi yapıyor bu boyayı ki boyadı rahat rahat yapar

bende kesin bilmiyorum ama diyet veriyorlarmış canım ve takip ediliyormuş.
aclık kaç çıkmıştıki canım ???

ay bu sayfanın her tarafında cıkan reklamları nerden kaldırıyoruz bilen var mı ??? midem bulandı artıkınnn..

riskli bir şey değil canım kilo alımından kaynaklanıyordur ama zayıflarda da var benim ablam 50 kilo onda da var yani çok insanda varmış benim ağrım o kadar sertti ki bayram sabahı idi acile gittik oturamıyordum bile o kadar batıyordu ilaç almıştım sanırım geçmişti sonra olmadı çok şükür

Benim kuzenimde çıkmıştı canım. Doktoru ya hergün insülün yiyeceksin yada sıkı diyet yapacaksın dedi. Tabii bizimki diyeti tercih etti ve verilen listenin dışına kesinlikle çıkmadı. Aslında çok ta sağlıklı oldu çünkü listedekiler tamamen bebeğe yarayacak sağlıklı gıdalardı. Ayrıca doğum yapmış hali hamile kaldığından 6 kilo azdı:))

Benimde hafta sonu yapılacak umarım yüksek çıkmaz çünkü çok korkuyorum şekerden

SENİN ŞİMDİDEN neden okadar düştü. bende araştırayım kaç gün kalmış peki ne dr undan alıcam. param yatcak dimi 10 günde bir yenilencekmi toplam 40 günmü sıkmadım seni dimi bir sürü sordum

bende kesin bilmiyorum ama diyet veriyorlarmış canım ve takip ediliyormuş.
aclık kaç çıkmıştıki canım ???
onu sormadım canm açlığı bilmiyorum. yarın için randevu aldm tıp merkezi var evime yakın orda yaptırıcam kendı doktorumda yorumlar sonucları bakalım hayırlısı artık

ayyy o kadar ciddi mi insülin falan demesin nolur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…