2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy o kadar ciddi mi insülin falan demesin nolur yaa

Yok canım endişelenme sen yediğine içtiğine dikkat edip şekerin kontrol altına alındıktan sonra insülün verileceğini sanmıyorum. Tabiki de doktorun daha iyisini bilir. Kuzenimde öğle olmuştu çok dikkat ettiği için bir kere bile insülün yemedi. O yüzden hiççç korkmayalım bence:)

5 kaldı cnm inş bakalım allah sağlık versin yeter diyorum birde huzur
sizin azalmış ne güzel bizim 8,5 yıl var daha ev taksidinin bitmesine.. Ev sahibi olmak çok zor ve zahmetli birşeymiş vala :/
2 gündür benim de fazla canım ağrım maalesef.. İnşallah dediğin gibidir..

sizin azalmış ne güzel bizim 8,5 yıl var daha ev taksidinin bitmesine.. Ev sahibi olmak çok zor ve zahmetli birşeymiş vala :/

2 gündür benim de fazla canım ağrım maalesef.. İnşallah dediğin gibidir..
BİZ 6 YILLIK Aaldık cnm 1 yılını bitirdik ondan az.ömür bitiyor valla ödicez diye

ya zehracım sen şu konuyu biraz açsan ben doğumdan sonra ücretli iznim bitse 40 gün raporu tek hekimden nası alcam ne hekimi olcak nası olcak gibi sorularımı yanıtlasan ali tezelim benim
Canım benim tek hekimden kastım heyette birçok doktor imzası olur ya bu normal sağlık raporu. Bölümü doktoru sana kalmış. Maaşından belli oranlarda kesinti yapılıyor onu da bir sonraki ayın 8i ile 14 arasında ziraat bankasından çekiyosun

oh ya senin ne güzel 5 :) 1 yıl bile aşaüğıda olması güzel. inş yapılandırcaz bekliyoz :)
Ben yanayım halime az buz da ödemiyoruz İstanbul'da cidden çok pahalı evler.. sizlerin bahsettiği metrekarelerin yarısı kadar üstelik ev ve daha teslim edilmedi yanında bir de kira ödüyoruz Allah herkesin gönlüne göre versin ve ödeme kolaylığı versin inşallah..

Kızlar bacakları hamileliğin başından beri cok kalinlasan Varmi bana mahsus birseymi bu baya kalinlasti

benım yiğenımde girmişti o sınava kız resimden mülakata gircekmiş amac ne sınavda bılmıyom
adilemir ve @gulendam_34 canlar sizin cocuklar bilsem sınavına girmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. açıklanmış sonuclar. insallah kazanmışlardır. durum nedirrrr ?? merak ettimm :)
canım benim . iyi hatırlamışsın.
benim oğluş girmişti
hak kazanamamış
cuma günü öğrenmiştik sınava gireceğimizi ve pazar günü de sınava girmiştik.
az biraz ciddiye alsaydık olacaktı .
nasip değilmiş.
olsaydı güzel olurdu
sağlık olsun artık.
zaten derslerimiz sınavlarımız çok iyi gidiyor.
yapacak olursa seneye yapar artık.
bize nasip değilmiş yani
kazananlara hayırlı uğurlu olsun inşallah.
sizden girecek var mıydı canım

ay cnm allah yardımcın olsun hakkaten seninde zormuş allah sağlıkla kurtarsın o yükten. benim m2 yüksek evet semtde kötü değil.hamdolsun bakalım nasipse biter inş.

Yok tatlım sıkmak değil de bnde sadece yaşadığımı bilirim. Bnm 1 haftam kaldı galiba en son yatışım 9 gün rapor etti. Kesilen kısım yatıyor 1 ay sonra ama belli bi yüzdesi yine de kesiliyor senede 40 gün. Anca 31 aralıkta sıfırlanıyor

Sonrasında da lazım olcak biliyorum ama bn artık zorlanmaya başladım :)
aynen sabahları eziyete döndü. ben daha alarm çalmadan uyanırdım melodisini bile bilmiyodum şimdi öğrendim dinleye dinleye ben sonrasında işten ayrılcam o yuzden dert etmiyorum sonrasını

2015 ocakda başladı ozaman yeni hakkımız sorayım bi ik ya kaç gün almışım rapor;?

BENde dayanamıyorum ama bebek için dayancam inşallah yani. sonra 2 ay ücretsiz 1 ayda rapor alsam şubata kadar bakarım bebeğe sonra o kış günu sabah evden çıkarcam çok hasta olur diyorum ya 6 aylık olcak planlarım tutarda kalırsam.

Onlar normal de Bacaklarm benm cok kalinlasti topur topur oldu. Du
yapma ya.
olabilir canım .hamilelik bu .
nerenin kalınlaşacağı belli olmaz.
ödem de olabilir. doğumla geçer.
çok kilo aldın mı . almamışsan ödemdir o .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…