- 22 Şubat 2008
- 63
- 59
- 303
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.221
ayyy o kadar ciddi mi insülin falan demesin nolur yaa
sizin azalmış ne güzel bizim 8,5 yıl var daha ev taksidinin bitmesine.. Ev sahibi olmak çok zor ve zahmetli birşeymiş vala :/5 kaldı cnm inş bakalım allah sağlık versin yeter diyorum birde huzur
2 gündür benim de fazla canım ağrım maalesef.. İnşallah dediğin gibidir..riskli bir şey değil canım kilo alımından kaynaklanıyordur ama zayıflarda da var benim ablam 50 kilo onda da var yani çok insanda varmış benim ağrım o kadar sertti ki bayram sabahı idi acile gittik oturamıyordum bile o kadar batıyordu ilaç almıştım sanırım geçmişti sonra olmadı çok şükür
BİZ 6 YILLIK Aaldık cnm 1 yılını bitirdik ondan az.ömür bitiyor valla ödicez diyesizin azalmış ne güzel bizim 8,5 yıl var daha ev taksidinin bitmesine.. Ev sahibi olmak çok zor ve zahmetli birşeymiş vala :/
2 gündür benim de fazla canım ağrım maalesef.. İnşallah dediğin gibidir..
bizde 5 yıllık çekmiştik 10 aydır ödüyoruz 4 yıl kadı diyelim :)BİZ 6 YILLIK Aaldık cnm 1 yılını bitirdik ondan az.ömür bitiyor valla ödicez diye
oh ya senin ne güzel 5 :) 1 yıl bile aşaüğıda olması güzel. inş yapılandırcaz bekliyoz :)bizde 5 yıllık çekmiştik 10 aydır ödüyoruz 4 yıl kadı diyelim :)
O kibebeeem içine hapşırmadıysaa problem yoktur
bebeeem içine hapşırmadıysaa problem yoktur
ya zehracım sen şu konuyu biraz açsan ben doğumdan sonra ücretli iznim bitse 40 gün raporu tek hekimden nası alcam ne hekimi olcak nası olcak gibi sorularımı yanıtlasan ali tezelim benim
Ben yanayım halimeoh ya senin ne güzel 5 :) 1 yıl bile aşaüğıda olması güzel. inş yapılandırcaz bekliyoz :)
ben de diyet yaptım önceki 2 gebelikte.ayyy o kadar ciddi mi insülin falan demesin nolur yaa
Sonrasında da lazım olcak biliyorum ama bn artık zorlanmaya başladım :)ben mayısta çıkıyorum da alabilirim yani. ben 1 hafta raporluydum bu sene, başka raporum yok
benim kalınlaşmadı canım. ya da bana kalınlaşmadı gibi geliyor.Kızlar bacakları hamileliğin başından beri cok kalinlasan Varmi bana mahsus birseymi bu baya kalinlasti
benım yiğenımde girmişti o sınava kız resimden mülakata gircekmiş amac ne sınavda bılmıyom
canım benim . iyi hatırlamışsın.adilemir ve @gulendam_34 canlar sizin cocuklar bilsem sınavına girmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. açıklanmış sonuclar. insallah kazanmışlardır. durum nedirrrr ?? merak ettimm :)
Ben yanayım halimeaz buz da ödemiyoruz İstanbul'da cidden çok pahalı evler.. sizlerin bahsettiği metrekarelerin yarısı kadar üstelik ev ve daha teslim edilmedi yanında bir de kira ödüyoruz Allah herkesin gönlüne göre versin ve ödeme kolaylığı versin inşallah..
Yok tatlım sıkmak değil de bnde sadece yaşadığımı bilirim. Bnm 1 haftam kaldı galibaSENİN ŞİMDİDEN neden okadar düştü. bende araştırayım kaç gün kalmış peki ne dr undan alıcam. param yatcak dimi 10 günde bir yenilencekmi toplam 40 günmü sıkmadım seni dimi bir sürü sordum
aynen sabahları eziyete döndü. ben daha alarm çalmadan uyanırdım melodisini bile bilmiyodum şimdi öğrendim dinleye dinleyeSonrasında da lazım olcak biliyorum ama bn artık zorlanmaya başladım :)
2015 ocakda başladı ozaman yeni hakkımız sorayım bi ik ya kaç gün almışım rapor;?Yok tatlım sıkmak değil de bnde sadece yaşadığımı bilirim. Bnm 1 haftam kaldı galibaen son yatışım 9 gün rapor etti. Kesilen kısım yatıyor 1 ay sonra ama belli bi yüzdesi yine de kesiliyor senede 40 gün. Anca 31 aralıkta sıfırlanıyor
BENde dayanamıyorum ama bebek için dayancam inşallah yani. sonra 2 ay ücretsiz 1 ayda rapor alsam şubata kadar bakarım bebeğe sonra o kış günu sabah evden çıkarcam çok hasta olur diyorum yaYok tatlım sıkmak değil de bnde sadece yaşadığımı bilirim. Bnm 1 haftam kaldı galibaen son yatışım 9 gün rapor etti. Kesilen kısım yatıyor 1 ay sonra ama belli bi yüzdesi yine de kesiliyor senede 40 gün. Anca 31 aralıkta sıfırlanıyor
Onlar normal de Bacaklarm benm cok kalinlasti topur topur oldu. Dubenim kalınlaşmadı canım. ya da bana kalınlaşmadı gibi geliyor.
fakat totom ve belim kalınlaştı benim.
yapma ya.Onlar normal de Bacaklarm benm cok kalinlasti topur topur oldu. Du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?