2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

önemli olan bebeklerin sağlıkla dünyaya gelmesi tabi ama normal doğum nasip olsun inşallahhh :)

adiloş evet dün akşam eray beye gittim hani konuşmuştuk ya senle.
maşallah heryerine 40 dakka tek tek baktı.
kızınız sağlıklı dedi. ama yüzüstü yatıyodu dediki yüzüstü yatmayı seviyo dedi. öksürdüm güldüm yana sağa döndüm yok kız elini çekmedi yüzünden hiç bozmadı arslan kızı fena hakkaten :)
kg ben ilk günden beri kusmayım diyye bastırsın diye sürekli yedm sürekli hiç durmadım. ee almam normal.
dr artık meyve bile tane yicen dedi.
bi kg yedim midem çok büyüdü duramıyorum. ama azalttım artık bugün bütün ekmekler hamurişleri herşey kesilcek ama inan yemek yediğim için bağışıklığım güçlendi ve kışın 1 kere hasta olmadan gçti maşallah.
hamdolsun bebek güzel anlıcan rabbim hepimizinkini sağlıkla uzun ömürlü etsin.

kaç gr mıs bebegın goremedım yazdığını ya da kaçırdım ?

kız hemşommmm seninde hiç ayarın yok heeeee :)
az ye lennn madem yicen yarım kilo ye bir kilo nedir :)
kız 200 gr antep fıstığı yiyodum hani o büyük tadım paketi tek başıma dr dediki onlar orjinal değil bebeğe zarar napıyon dedi. kızım ayarım yok valla manyam ben ki ben 0 bedendim bekarken etopyalıydım. hiç hayatımda yemek yemeyi sevmedim.
ben başta kusmayım bastırsın bulantıyı diye anamı bulsam yicektim ee düşün böyle olunca şiştim keşke resmim olsa burda da bi görsen beni :)

ahahahahaha
ilahi anamı bulsam yicektim diyo
ya bende yiyom bendede o kapasite var. doktor bana dedi şekerleme beyaz un abur cubur vs. uzak durcaksın adam gordu tabı 10 kg almışım bana alttan şu mesajı gönderdi aslında tut o pis boğazını

tamam canım . demek sen de Eray bey den memnun kaldın. ne güzel . çok mutlu oldum
maşallah bebek çok inat desene. Aslan kızı işte.
benim kız da detaylı ultrasonda yüzünü kapattı kollarıyla. kollarının arasına aldı yüzünü. hatta öyle bi resim verdi . bi tanesinde de normal duruyordu kızçem.
ama çok hoş bi duygu.
ben kızçemi büyük abisine benzettim . inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur

anladım canım.
yani bağışıklığın mutlaka güçlenir.
kilo değil de tane bile her gün yesen yine güçlenir. ve hasta olmazsın.
yeter ki bebiş iyi olsun. sen şimdiden sonra dikkat edersin. özellikle hamur işini çok yememeye çalış.

Nolur şaka yapıyorum de kuzum nolur yaaa
Maalesef tatlım şaka değil en azından bana söylenen buBen çalışabildiğim kadar çalışıp doğum iznine geç çıkmak istiyorum ki doğum sonrası daha fazla kullanabileyim.. 1 ay kadar da yıllık izin kullanacağım.. 40 gün rapor hakkı da var ama doktorlar vermek istemiyorlar genelde.. Tanıdık bulmak lazım.. benim arkadaşlarım çok zorlanmıştıBi şekilde 6 ayı bulacağız umarım :)

hahahahahahah
kız güldürdün beni haaa

heuheueh aynen tutalım habu pis boğazı :)) anam yemek yemeği sevenleri çokkk iyi anlıyorum artık yıllarca nası yemeden durmuşum ben diyorum.

erayı çok sevdim tek soru sormadan bana herşeyini anlattı bebeğin helal olsun. hurafelere efsanelere inanmamak lazım.daha dr a girmeden bi arakdaş attı bi hikaye daha ben güveniyorum dedim gittim haklıydım da.
senin adına sevindim benimki fena göstermedi.

artık dikkat edicem hiç abartmadan yicem azalır o kilo işi eminim bikaç gün az yiyim almadığımıda gördüm.

inş alırız kısçeleri anakucağına gezeriz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…