2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim mesai bitti bitiyor.
kendinize iyi bakın
cuma görüşürüz.
yarın tatil fakat küçük oğlumun gösterisi için yine ilçeye gelmek durumundayız.
burda kreşe gidiyor çünkü.
cumaya görüşürüz inşallah.
bebişlerinize iyi bakın.

Sen aş ermeyi aşmışsın kuzum ya Aman aman iştahının kapanmasından bin kat daha iyidir...

Kızııııım bunlar harika :)

kredi çekerek aldık canım biz inşallah sana da nasip olur bir gün bahçeli falan bizim fotomu da paylaşırım inşallah göbekli halimle evin önünde

Benim de hayalim... Aslında öyle bir evim müstakil bahçeli çok güzel ama iskanını alamadım ve takipçi tarafından dolandırılmış olmam da cabası.. Şimdi adamdan paramı geri almaya çalışıyorum. Nolur kızlar benim için dua edin de şu parayı alabileyim geri...

ay cnm allah yardımcın olsun hakkaten seninde zormuş allah sağlıkla kurtarsın o yükten. benim m2 yüksek evet semtde kötü değil.hamdolsun bakalım nasipse biter inş.
ben de iyi bir yerden aldığımızı düşünüyorum da ah bir teslim edilseydi.. Siz de güle güle oturun canım..
Kızlar bacakları hamileliğin başından beri cok kalinlasan Varmi bana mahsus birseymi bu baya kalinlasti
Ben de bacak yok da popo çıktı.. Hatta en başta o büyüdü şimdi onun büyümesi durdu göbiş büyüyor.. Ki artık göbiş dememek lazım

inşallahj hayırlı zamanda gönlüne göre olsun bacım

valla kuzum 8 haziranda taşınmıştık eve :) ondan bir kaçgün önce aldık tam tarihini hatırlamıyom :)
yemin olsun bilerek sordum bu tarihi diceni bilerek bende aynı gün taşındım evlilik yıldönümü o sabh orda uyandık 7 si taşıdık sabahı orda uyandık :)))) senin 1 yıl aşağıda bide nerde ev

Sen aş ermeyi aşmışsın kuzum ya Aman aman iştahının kapanmasından bin kat daha iyidir...
yemek gördümmü falım reklamındaki amcalar dönüp bakıyorlardı ya vuuu diye öyle oluyorum düşün hahahahahve birde kırmızı görmüş boğalar gibi heycanlı hahahhaeski günlerimi özledim.. ama kızım için feda olsun etlerim

yemin olsun bilerek sordum bu tarihi diceni bilerek bende aynı gün taşındım evlilik yıldönümü o sabh orda uyandık 7 si taşıdık sabahı orda uyandık :)))) senin 1 yıl aşağıda bide nerde ev

ahahah aynı zamanda tasınmısız hemı ıyıymıs vallahi :) bende 7 haziranda ev temizledim 8 ınde taşındım ve terasımda salıncakta mışıl mışıl uyudum :)

ahahah aynı zamanda tasınmısız hemı ıyıymıs vallahi :) bende 7 haziranda ev temizledim 8 ınde taşındım ve terasımda salıncakta mışıl mışıl uyudum :)
anacummm benimde terasım var ben ev düzelttim akşamına çay kahve kız nerdesin sen gel bize :))) kocanlan hahahha hemşom

_derin masalim_ canım senin de sanirm sıvı azlığı sorunun vardı .ben baya arastrdm moralim bozuldu ne yaptin kontrollerin Varmi

Ben haftaya gidecem
armut havuç suyu ii geliyr demişler hep ben denemeye basladm
yanlis duymadiysam 67mm dedi 100mm altı sikintiymis benm baya az bu durumda

ewet canım sınav olacagından haberinizin geç oldugunu biliyorum. hayırlısı kısmet. insallah bidahaki sefere olur.
benim tanıdıgım kimse yok canım sınavın acıklandıgını duyunca sormak istedim :)
benım yiğenımde girmişti o sınava kız resimden mülakata gircekmiş amac ne sınavda bılmıyom
bende tam bilmiyorum canım içeriğini. özellikle okulda başarılı ogrenciler sınava seciliyor. hangi alanda ilgilerinin başarılarının yüksek oldugu belirlenip ona göre eğitiminde yönlendirmeler yapılıyormuş. güzel olanakları felan varmış..
sevindim yegeninin başarılı olmasına..diğer aşamayıda geçer insallah :)

Ahh kizlar ah kizlar
Isten cikmama yakin topige biraz bakayim dedim oda ne, ne goreyim. Sabahtan beri yapmissiniz o malum yemegin muhabbetini kendimi eve zor attim. Neyse yedim de rahatladim o nasil bir can cektirmedir oyle

Canm bebeğin gerçek görüntüsüne en benzer görüntü 4 boyutlu ultrasonda görülüyor o da genelde özel hastanelerde oluyor. Benim gittiğim hiçbir devlet hastanesinde 4 boyutlu ultrason yoktu. Genelde 2 boyutlu siyah beyaz usg cihazları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…