- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.241
kız 200 gr antep fıstığı yiyodum hani o büyük tadım paketi tek başıma dr dediki onlar orjinal değil bebeğe zarar napıyon dedi. kızım ayarım yok valla manyam ben ki ben 0 bedendim bekarken etopyalıydım. hiç hayatımda yemek yemeyi sevmedim.
ben başta kusmayım bastırsın bulantıyı diye anamı bulsam yicektimee düşün böyle olunca şiştim keşke resmim olsa burda da bi görsen beni :)
demi ya . ben de gördüm . kesinlikle bu benim profil resmim olmalı dedim . o derece yaniii
böyle fırçalar tchibo da var canım. alıp yaptırabilirsin. önce bi astar atar boyacı
üstüne bu fırça ile başka bi renk atılabilir.
çocuk odasına böyle bi şey yapabilsek keşke.
kiracı olduğumuz için bunları düşünemiyoruz. düşünsek bile gerçekleştiremiyoruz
kredi çekerek aldık canım biz inşallah sana da nasip olur bir gün bahçeli falan bizim fotomu da paylaşırım inşallah göbekli halimle evin önünde
ben de iyi bir yerden aldığımızı düşünüyorum da ah bir teslim edilseydi.. Siz de güle güle oturun canım..ay cnm allah yardımcın olsun hakkaten seninde zormuş allah sağlıkla kurtarsın o yükten. benim m2 yüksek evet semtde kötü değil.hamdolsun bakalım nasipse biter inş.
Ben de bacak yok da popo çıktı.. Hatta en başta o büyüdü şimdi onun büyümesi durdu göbiş büyüyor.. Ki artık göbiş dememek lazımKızlar bacakları hamileliğin başından beri cok kalinlasan Varmi bana mahsus birseymi bu baya kalinlasti
KIZ RUBİK KAÇ HAZİRANDA ALDINIZ EVİ bizde haziranda aldıkbizde 5 yıllık çekmiştik 10 aydır ödüyoruz 4 yıl kadı diyelim :)
inşallahj hayırlı zamanda gönlüne göre olsun bacımben de iyi bir yerden aldığımızı düşünüyorum da ah bir teslim edilseydi.. Siz de güle güle oturun canım..
Ben de bacak yok da popo çıktı.. Hatta en başta o büyüdü şimdi onun büyümesi durdu göbiş büyüyor.. Ki artık göbiş dememek lazım
valla kuzum 8 haziranda taşınmıştık eve :) ondan bir kaçgün önce aldık tam tarihini hatırlamıyom :)KIZ RUBİK KAÇ HAZİRANDA ALDINIZ EVİ bizde haziranda aldık
yemin olsun bilerek sordum bu tarihi diceni bilerek bende aynı gün taşındım evlilik yıldönümü o sabh orda uyandık 7 si taşıdık sabahı orda uyandık :))))valla kuzum 8 haziranda taşınmıştık eve :) ondan bir kaçgün önce aldık tam tarihini hatırlamıyom :)
yemek gördümmü falım reklamındaki amcalar dönüp bakıyorlardı ya vuuu diye öyle oluyorum düşün hahahahahSen aş ermeyi aşmışsın kuzum yaAman aman iştahının kapanmasından bin kat daha iyidir...
yemin olsun bilerek sordum bu tarihi diceni bilerek bende aynı gün taşındım evlilik yıldönümü o sabh orda uyandık 7 si taşıdık sabahı orda uyandık :))))senin 1 yıl aşağıda bide nerde ev
anacummm benimde terasım var ben ev düzelttim akşamına çay kahve kız nerdesin sen gel bize :))) kocanlan hahahha hemşomahahah aynı zamanda tasınmısız hemı ıyıymıs vallahi :) bende 7 haziranda ev temizledim 8 ınde taşındım ve terasımda salıncakta mışıl mışıl uyudum :)
kuzum ben tekirdağ çerkezkoydeyım uzagız valla yoksa gelir gıderdık ahahaha :)anacummm benimde terasım var ben ev düzelttim akşamına çay kahve kız nerdesin sen gel bize :))) kocanlan hahahha hemşom
14 aldmyapma ya.
olabilir canım .hamilelik bu .
nerenin kalınlaşacağı belli olmaz.
ödem de olabilir. doğumla geçer.
çok kilo aldın mı . almamışsan ödemdir o .
ewet canım sınav olacagından haberinizin geç oldugunu biliyorum. hayırlısı kısmet. insallah bidahaki sefere olur.canım benim . iyi hatırlamışsın.
benim oğluş girmişti
hak kazanamamış
cuma günü öğrenmiştik sınava gireceğimizi ve pazar günü de sınava girmiştik.
az biraz ciddiye alsaydık olacaktı .
nasip değilmiş.
olsaydı güzel olurdu
sağlık olsun artık.
zaten derslerimiz sınavlarımız çok iyi gidiyor.
yapacak olursa seneye yapar artık.
bize nasip değilmiş yani
kazananlara hayırlı uğurlu olsun inşallah.
sizden girecek var mıydı canım
bende tam bilmiyorum canım içeriğini. özellikle okulda başarılı ogrenciler sınava seciliyor. hangi alanda ilgilerinin başarılarının yüksek oldugu belirlenip ona göre eğitiminde yönlendirmeler yapılıyormuş. güzel olanakları felan varmış..benım yiğenımde girmişti o sınava kız resimden mülakata gircekmiş amac ne sınavda bılmıyom
Ben dun aldım 3-5 parça canım . Çooook güzel :)kızlar english home da indirim varya ürünleri nasıl hiç gidip bakan var mı acaba?
Canm bebeğin gerçek görüntüsüne en benzer görüntü 4 boyutlu ultrasonda görülüyor o da genelde özel hastanelerde oluyor. Benim gittiğim hiçbir devlet hastanesinde 4 boyutlu ultrason yoktu. Genelde 2 boyutlu siyah beyaz usg cihazları var.kızlar bir şey soracam ,ben detaylı ultrasonu yaptırdım ama doktor renkli doppler ya da işte ne diye adlandırılıyorsa bebeğin yüzünü gösteren bir renkli ultrason görüntüsü vermediben de yavrumun yüzünü görmek istiyorum bunu ayrı bir yerde yaptırabilir miyim acaba?doktorumun ultrasonu klasik olandan sadece siyah beyaz görüntü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?