2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnm sivi azligim yok cnm yani simdilik yok risk var.bebegin bobreklerinde geniskeme var.idrarini yapamiyirsa sivim azalabilir.takipteyim.sali kontrolum var bakalim durum ne olck.
Havuc suyunu ben de duymustum cnm.bol bol da su icmeye calis.

Bnm sivi azligim yok cnm yani simdilik yok risk var.bebegin bobreklerinde geniskeme var.idrarini yapamiyirsa sivim azalabilir.takipteyim.sali kontrolum var bakalim durum ne olck.
Havuc suyunu ben de duymustum cnm.bol bol da su icmeye calis.
Tamm cnm ınş ii sonuç alirz bende pt gidecem
sıvı azlığı büyük sikintiymis doktorumn her ne kadar umrunda olmasada arastrdkca gordm .
ınş çiş yapmış olurlar

Geceler geceler ..........uykusuz geceler saat 11den beri yatak da sağ sol hiç bir türlü sığmadım.ve başıma ağrı girdi Allahım 3ay nasıl geçecek zor olmaya başlıyor sanki Sanki

Bu akilli bidiklar alistirma yaptiriyor galiba bize. Yoksa 5,30da niye uyandirilir ki anneler :)

Gunaydiiinnnn, "cocuklu" ilk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami'miz kutlu olsun.

Bir cocuga bayram hediye edebilen guzel yurege minnettarim, rahat uyusun insallah...

aynen sabahları eziyete döndü. ben daha alarm çalmadan uyanırdım melodisini bile bilmiyodum şimdi öğrendim dinleye dinleye ben sonrasında işten ayrılcam o yuzden dert etmiyorum sonrasını
Günaaydııınn. .. Sonrasında da durmak yok işe devam o yüzden dinlenmeliyim sankim az biraz. Malum bebiş geliyor çok çalışmamız lazım çoook diyoruz hep eşimle. Rabbim verr elbet nasibini ama bizde sebebini işlemeliyiz

Planlaar planlaar planlar... İnş hepimizin planları tutar da rahat ederiz. İnş hastalanmaz kızum ya öle düşünme. Ben şimdedin beynini yıkıyorum kızımın. Sen çok dayanıklısın çok azimli bi bebeksin die :))

günaydın cnm. evet masraflar büyüdükçe kat kat artcak. benim çalışma amacım sigortam bide cebimde kendi param olsun diye. borç fln olsaydı bende çalışmak zorunda kalabılırdım ama su durumda da bebeğime kendim bakmak istiyorum. bebiş kreşlik olduktan sonra kesin girerim işe evde durmakta zor

bende ilk doğumumda işten ayrılmıştım staj sınavını kazandım anneme bırakıp işe başladım sonra da kreşe verdik şimdi yine bırakacağım işi tam denk geldi stajımda bitiyor :) zaman bakalım ne gösterecek ama uzun bir süre çalışmak istemiyorum

Amiin cnm cok guzel yazmissin:)

Kızlar ya 3 gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyorum sağlık ocağına gidecektim bugun tatil mis .. her zaman çok hareketli değildi zaten arada sırada oynardi ama kafama çok takılıyor

Ne guzel yazmissin son cumlen ne guzel... Bayramimiz kutlu olsun sanirim gece cok kisi uykusuz kalmis bizim 3-4 gundur sabitlendi sanki 4.30 da kalkip biraz peynir yiyip yatiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…