- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.261
Benim de hayalim... Aslında öyle bir evim müstakil bahçeli çok güzel ama iskanını alamadım ve takipçi tarafından dolandırılmış olmam da cabası.. Şimdi adamdan paramı geri almaya çalışıyorum. Nolur kızlar benim için dua edin de şu parayı alabileyim geri...[/QUO
insallah canim iskanini alabileceksiniz degil mi umarim evine de paranada bir an önce kavusursun insanda huzursuzluk olur cunku
Canim ben balgatta doktora gidiyorum sana biraz ters kacabilir. Akropol hastanesine. Latife hanim doktorum memnunumda ama dedigim gibi sana uzak gelebilir.batıkent tarafında
Bnm sivi azligim yok cnm yani simdilik yok risk var.bebegin bobreklerinde geniskeme var.idrarini yapamiyirsa sivim azalabilir.takipteyim.sali kontrolum var bakalim durum ne olck._derin masalim_ canım senin de sanirm sıvı azlığı sorunun vardı .ben baya arastrdm moralim bozuldu ne yaptin kontrollerin Varmi
Ben haftaya gidecem
armut havuç suyu ii geliyr demişler hep ben denemeye basladm
yanlis duymadiysam 67mm dedi 100mm altı sikintiymis benm baya az bu durumda
Tamm cnm ınş ii sonuç alirz bende pt gidecemBnm sivi azligim yok cnm yani simdilik yok risk var.bebegin bobreklerinde geniskeme var.idrarini yapamiyirsa sivim azalabilir.takipteyim.sali kontrolum var bakalim durum ne olck.
Havuc suyunu ben de duymustum cnm.bol bol da su icmeye calis.
Benim oğlan müezzin olacak herhalde :). Herkese günaydın :)
Benim kizda cemaate yetismek icin erkenden kalkiyor. Herkese gunaydin.Benim oğlan müezzin olacak herhalde :). Herkese günaydın :)
Günaaydııınn. .. Sonrasında da durmak yok işe devam o yüzden dinlenmeliyim sankim az biraz. Malum bebiş geliyor çok çalışmamız lazım çoook diyoruz hep eşimle. Rabbim verr elbet nasibini ama bizde sebebini işlemeliyizaynen sabahları eziyete döndü. ben daha alarm çalmadan uyanırdım melodisini bile bilmiyodum şimdi öğrendim dinleye dinleyeben sonrasında işten ayrılcam o yuzden dert etmiyorum sonrasını
Planlaar planlaar planlar... İnş hepimizin planları tutar da rahat ederiz. İnş hastalanmaz kızum ya öle düşünme. Ben şimdedin beynini yıkıyorum kızımın. Sen çok dayanıklısın çok azimli bi bebeksin die :))BENde dayanamıyorum ama bebek için dayancam inşallah yani. sonra 2 ay ücretsiz 1 ayda rapor alsam şubata kadar bakarım bebeğe sonra o kış günu sabah evden çıkarcam çok hasta olur diyorum ya6 aylık olcak planlarım tutarda kalırsam.
günaydın cnm. evet masraflar büyüdükçe kat kat artcak. benim çalışma amacım sigortam bide cebimde kendi param olsun diye. borç fln olsaydı bende çalışmak zorunda kalabılırdım ama su durumda da bebeğime kendim bakmak istiyorum. bebiş kreşlik olduktan sonra kesin girerim işe evde durmakta zorGünaaydııınn. .. Sonrasında da durmak yok işe devam o yüzden dinlenmeliyim sankim az biraz. Malum bebiş geliyor çok çalışmamız lazım çoook diyoruz hep eşimle. Rabbim verr elbet nasibini ama bizde sebebini işlemeliyiz
bende ilk doğumumda işten ayrılmıştım staj sınavını kazandım anneme bırakıp işe başladım sonra da kreşe verdik şimdi yine bırakacağım işi tam denk geldi stajımda bitiyor :) zaman bakalım ne gösterecek ama uzun bir süre çalışmak istemiyorumgünaydın cnm. evet masraflar büyüdükçe kat kat artcak. benim çalışma amacım sigortam bide cebimde kendi param olsun diye. borç fln olsaydı bende çalışmak zorunda kalabılırdım ama su durumda da bebeğime kendim bakmak istiyorum. bebiş kreşlik olduktan sonra kesin girerim işe evde durmakta zor
Ben sola ya sa sirt ustu yatiyorum.bu gittigimde unutmazsam dogrumudur diye sorucam bu yatis.sol tarafi biliyormda sirt ustunu bilmiyormMerhaba geceleri yatabiliyormusunuz birde yatis pozisyonunuz nasil
Amiin cnm cok guzel yazmissin:)Bu akilli bidiklar alistirma yaptiriyor galiba bize. Yoksa 5,30da niye uyandirilir ki anneler :)
Gunaydiiinnnn, "cocuklu" ilk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami'miz kutlu olsun.
Bir cocuga bayram hediye edebilen guzel yurege minnettarim, rahat uyusun insallah...
Bu akilli bidiklar alistirma yaptiriyor galiba bize. Yoksa 5,30da niye uyandirilir ki anneler :)
Gunaydiiinnnn, "cocuklu" ilk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami'miz kutlu olsun.
Bir cocuga bayram hediye edebilen guzel yurege minnettarim, rahat uyusun insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?