- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.281
Yani eminmisin canım hissetmedgne.aramızda bir gün var yani hareketler daha çok hisseder oldum ben ...istersen bir git doktora yani benim kontrol var yarın soracağım bir gün hissetmezsem bile sıkıntı varmi demektir diye Falan.inşallah herşey yolunda dir sizin için canımKızlar ya 3 gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyorum sağlık ocağına gidecektim bugun tatil mis .. her zaman çok hareketli değildi zaten arada sırada oynardi ama kafama çok takılıyor
Evt CNm..benim 16 Kasım 23. Haftamdayım yani 22+ 4 ün sende 23+ 3 oluyorsun 24. Haftsndasın..Merhaba tatlı anneler benim ilk bebeğima bir ttürlü haftasını doğru hesaplayamadim en son adet başlangıcı on kasimdi on yedide gusel aldım ggeçen ddoktor a gittim yirmi dört hafta dedi dogrumu
Yani eminmisin canım hissetmedgne.aramızda bir gün var yani hareketler daha çok hisseder oldum ben ...istersen bir git doktora yani benim kontrol var yarın soracağım bir gün hissetmezsem bile sıkıntı varmi demektir diye Falan.inşallah herşey yolunda dir sizin için canım
Bu akilli bidiklar alistirma yaptiriyor galiba bize. Yoksa 5,30da niye uyandirilir ki anneler :)
Gunaydiiinnnn, "cocuklu" ilk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami'miz kutlu olsun.
Bir cocuga bayram hediye edebilen guzel yurege minnettarim, rahat uyusun insallah...
İnşallah herşey yolundadır canım ..çok fazla düşünüp stres yapmak da onlara iyi gelmiyor.yarın doktora bir git için rahatlasin.Bende yarın bi doktora gideyim ya bencede normal değil herhalde bilemiyorum sinirlerim gerilmis durumda canım ya
kreşe gidene kadar ben bakmak istiyorum. çünkü ben dışa dönük bi çocuk olsun pısırık buyumesin istiyorum. onun içinde çıkması, dolaşması, diğer çocuklarla kaynaşması, herşeyi görüp sorması lazım. eğer ben ayrılmazsam işten kv evden hiç çıkmaz kızıda çıkarmaz. sonra diğer çocuklarla arası geç kapanır diye düşünüyorum. farkı yegenimden biliyorum. yaşıtlarına göre zeka olarak bariz önde, bilmediği şey yok daha 2,5 yaşında. çocuk gelişim uzmanı yaşına göre ileri seyrettiğini soylemişti.bende ilk doğumumda işten ayrılmıştım staj sınavını kazandım anneme bırakıp işe başladım sonra da kreşe verdik şimdi yine bırakacağım işi tam denk geldi stajımda bitiyor :) zaman bakalım ne gösterecek ama uzun bir süre çalışmak istemiyorum
aramızda 1 gün var cnm benimde 9 kasımMerhaba tatlı anneler benim ilk bebeğima bir ttürlü haftasını doğru hesaplayamadim en son adet başlangıcı on kasimdi on yedide gusel aldım ggeçen ddoktor a gittim yirmi dört hafta dedi dogrumu
Ağdanın bebeklere bi zararı olmaz CNm...hareketlerde bazen benimde çok hareketli bazen tık yok olabiliyo yanislm kızlar bnm bebişler de 2 gündür cok hareketliydi bgn pek diil gibiler bide sölemesi ayıp ağdaya gittim ilk kez bu sefer de korktm bebiklere bi zararı yoktur dimi?
buarada hepimizin kandili hayırlara vesile olsn
Bende genital bolgevharic diger yerleri epilatorle aliyorum.sesten korkuyormudur acaba diyorumslm kızlar bnm bebişler de 2 gündür cok hareketliydi bgn pek diil gibiler bide sölemesi ayıp ağdaya gittim ilk kez bu sefer de korktm bebiklere bi zararı yoktur dimi?
buarada hepimizin kandili hayırlara vesile olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?