- 25 Ağustos 2011
- 334
- 233
- 83
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.301
Canım iş güç derken ancak okudum ayrıntılı usg 150 ama devlette de yaptırabilirsin şekeri dışarda yükleticem ben muayene ücretini de bilmiyorum eşime bi sorayım ben hastanede bi kaç kez yattım o sebeple çoğunu tanıdım ilgililer gerçekten mesela Nilüfer hanım hoş biri benim Dr um değil ama ne zaman yatsam hep o geldi mutlaka ve şefkatli ilgili olması hoşuma gitti diyeceksin neden Dr unu değiştirmiyorsun ben biraz sabitciyim Dr um hamilelik öncesinde de aynı kişiydi onunla devam ettim hastanede yattığımda da benim hakkımda bilgi alan benim ayrıntılarımı biliyor unutmuyor ay çok uzattım canım kusura bakma bana kalırsa bütçeni gözardı etmecanım ben de araştırıyorum da Ankara'da ikinci bir yer Turgut özal da ayrıntılı usg ne kadar ya bir de şeker yüklemesi var mı orda muayene ücreti ne kadar kimi tavsiye edersin
Ben başından beri gidiyorum ama her ay daha fazla acımaya başladı son ay filan zor olucak gibi ama dayanılmayacak gibi değil tabiki:)Bende agdaya gidicem ama bir turlu cesaretimi toplayip gidemedimyarin bu isi cozucem:)
Ben başından beri gidiyorum ama her ay daha fazla acımaya başladı son ay filan zor olucak gibi ama dayanılmayacak gibi değil tabiki:)
canım çokkk güzel yaaakızlar bu akşam bu çantayı alcam bebek çantası olarak sizce küçükmü?http://www.cantaoutlet.com/anne-beb...g044-anne-bebek-sirt-cantasi-kirmizi-new.html tabi bu renk değil biraz daha büyük duruyor canlısı. sizce nasıl yorum bekliyorum arkidişlerriiimmm...
kuzum sırt daha kolaymış bebeği taşırken akşam bakıp alcam geçen hafta inceledim param yoktu 25 tl bu akşam alcam bordosu kremi laciverti var. renk kararı veremedim. yani daha büyük olanlar spor çantalar bu yeter diyorum ben yacanım çokkk güzel yaaa
kıymızı kıymızı bide...
ebat olarak bilemem ama şekli şemali cici :)
internetten mi alacaksın yoksa bakma şansın var mı?
ben ilkinde kol çantası tarzı kullandım valla böylesi daha kullanışlıysa böyle almayı düşündüm biran
hatta çok cırt bir pembesi bile var ama cesaret ister şeker gibi çokda güzel aslındacanım çokkk güzel yaaa
kıymızı kıymızı bide...
ebat olarak bilemem ama şekli şemali cici :)
internetten mi alacaksın yoksa bakma şansın var mı?
ben ilkinde kol çantası tarzı kullandım valla böylesi daha kullanışlıysa böyle almayı düşündüm biran
güzeelll yanlarındaki ve önündeki ceplerin olması gayet iyi zaten ama dediğin gibi küçük duruyo. bebeğin kıyafetleri bezleri maması sulugu fln derken balon gibi oluyo sırtında. benimde eski bi sırt çantam var sıtandartlardan o bile gözüme küçük geliyo.kızlar bu akşam bu çantayı alcam bebek çantası olarak sizce küçükmü?http://www.cantaoutlet.com/anne-beb...g044-anne-bebek-sirt-cantasi-kirmizi-new.html tabi bu renk değil biraz daha büyük duruyor canlısı. sizce nasıl yorum bekliyorum arkidişlerriiimmm...
canım ihmal etmede bi doktora git. okuldan felan fırsat bulamazsan özele git. merak ettim şimdi neden gelir. damar genişlemesi denmiş ama bilemiyorum insan merak eder illaa.. önemli bişey değildir insallah.
Dayanamadim gittim canim yandi benimdedoguma kadar 2 kere daha gitsem yeter heralde ya. Ne zor isler bunlar.
yaa BENDE bebek çantası gibi durmasını istemediğim için illla bu diyorum. spor çantalarda gene bana uymıcak biyere giderken bilemedim ya of.güzeelll yanlarındaki ve önündeki ceplerin olması gayet iyi zaten ama dediğin gibi küçük duruyo. bebeğin kıyafetleri bezleri maması sulugu fln derken balon gibi oluyo sırtında. benimde eski bi sırt çantam var sıtandartlardan o bile gözüme küçük geliyo.
kızlar bu akşam bu çantayı alcam bebek çantası olarak sizce küçükmü?http://www.cantaoutlet.com/anne-beb...g044-anne-bebek-sirt-cantasi-kirmizi-new.html tabi bu renk değil biraz daha büyük duruyor canlısı. sizce nasıl yorum bekliyorum arkidişlerriiimmm...
ben ikinci paylaştığın pembeliyi daha çok begendım. karar senin tabiki. ben adidas yada nike dan alıcam hatta bi arkadas paylaşmıştı gayet hoştu.
canım oteki begendıgınde 100 tl aralarında cok bı fark yok yani. yada acele etme bi kaç ay sonra al çantasınıbu puantiyeli pembe ebebekte çok güzel bende beğendim. ama 120 tl çok diyo bizimki şuan için aynen öyle bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?