- 30 Kasım 2014
- 408
- 279
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.321
hyr çanta güzel sadece kücük görünüyo diye dedim. sana uymadığı zaman bebek arabasının altına atarsın yada eşine satarsın çantayı zaten.yaa BENDE bebek çantası gibi durmasını istemediğim için illla bu diyorum. spor çantalarda gene bana uymıcak biyere giderken bilemedim ya of.
6,5 aylık olunca bebeğin çantası hazır olmalıymış diye duydum. allah korusun erken doğum fln diye. bende 7. ay hazırlarım diye düşünüyorum.canım oteki begendıgınde 100 tl aralarında cok bı fark yok yani. yada acele etme bi kaç ay sonra al çantasını
inş değildir kaç gündür aklımda..özele gidiyorum zaten hep ama ilçede olunca haftasonu ancak yetişiyorum doktora yarın gitcem kafama takıp bebeği etkilemek istemiyorum yarın iyi kötü belli olacak
Nasil oynadimi? Normal ama cnm,bende takiorm bazen kafaya ama takma sen.ceviz ye,durtukluyor o zmn:))Kızlar ya 3 gündür bebeğin hareketlerini hissetmiyorum sağlık ocağına gidecektim bugun tatil mis .. her zaman çok hareketli değildi zaten arada sırada oynardi ama kafama çok takılıyor
canım oteki begendıgınde 100 tl aralarında cok bı fark yok yani. yada acele etme bi kaç ay sonra al çantasını
hyr çanta güzel sadece kücük görünüyo diye dedim. sana uymadığı zaman bebek arabasının altına atarsın yada eşine satarsın çantayı zaten.
6,5 aylık olunca bebeğin çantası hazır olmalıymış diye duydum. allah korusun erken doğum fln diye. bende 7. ay hazırlarım diye düşünüyorum.
canım çanta güzel.. ama genelde daha büyük bebek çantaları kullanıldığı için ebat olarak yeter mi bilemedim..kızlar bu akşam bu çantayı alcam bebek çantası olarak sizce küçükmü?http://www.cantaoutlet.com/anne-beb...g044-anne-bebek-sirt-cantasi-kirmizi-new.html tabi bu renk değil biraz daha büyük duruyor canlısı. sizce nasıl yorum bekliyorum arkidişlerriiimmm...
Benim gittiğim hastanede fotoğrafçı var canım.. Doğum öncesi, sonrası ve doğum sırasında fotoğraf çekip albüm ve CD halinde veriyorlarmış.. Konuşup çektirmeyi düşünüyorum..Fiyata göre tabiKızlar doğum fotoğrafçısı düşünen var mı aranızda ?
aynen gardrobu fln da erken mi almalıyım ozmn. çünkü aldığım bütün kıyafetleri ortada duruyo yıkanmak için. dolabı alınca yıkar dolabına kaldırırım diye düşündüm ama şimdi hastane çıkışı fln yıkanırken diğer kıyafetleride yıkarım da koyacak yer yokya bende mayıs ayında çantası hazır olcak sekılde alısverış yapıcam nasip olursa.sonrada yavas yavas yapıcam
çok iyiymiş o cnm ya ben de istiyorum aslında buralarda bulmak zor araştırıyorum yakın illerde falan gelebilecek birini bulursam özel bişey olsun istiyorum açıkçası ama işte normal doğum olursa nasıl ayarlicam bilemiyorumGünaydın güzel anneler.. Hayırlı cumalar..
canım çanta güzel.. ama genelde daha büyük bebek çantaları kullanıldığı için ebat olarak yeter mi bilemedim..
Benim gittiğim hastanede fotoğrafçı var canım.. Doğum öncesi, sonrası ve doğum sırasında fotoğraf çekip albüm ve CD halinde veriyorlarmış.. Konuşup çektirmeyi düşünüyorum..Fiyata göre tabi
kız ne olcak çocugun kıyafetlerınden hiç olmadı bir tane hurç al içine koy hepsini. ben mobılya işini son aya bırakıcam.aynen gardrobu fln da erken mi almalıyım ozmn. çünkü aldığım bütün kıyafetleri ortada duruyo yıkanmak için. dolabı alınca yıkar dolabına kaldırırım diye düşündüm ama şimdi hastane çıkışı fln yıkanırken diğer kıyafetleride yıkarım da koyacak yer yokkendi dolabıma da koymak istemem. en azından bi şifonyer mi alsam sonrada dolabına uyduramazsam amaaann
eşimin mesleği kamera ve fotoğraf makinasıyla hep o yüzden ben eşimden istedim. tabi oralarda bayılıp kalmazsaKızlar doğum fotoğrafçısı düşünen var mı aranızda ?
mantıklııı dolap diye odaklandım ya alternatif gelmiyo aklıma. bende 8. ay almak istiyorum çünkükız ne olcak çocugun kıyafetlerınden hiç olmadı bir tane hurç al içine koy hepsini. ben mobılya işini son aya bırakıcam.
ben istemiyorum doğum fotografçısı.eşimin mesleği kamera ve fotoğraf makinasıyla hep o yüzden ben eşimden istedim. tabi oralarda bayılıp kalmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?