2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben istemiyorum doğum fotografçısı.
normal doğum yapacağım için . çok rahatsız olurum.
ama sezeryan yapacak olsaydım o zaman isterdim. planlı programlı bi doğum olduğu için.
günaydın :)
sen diğerlerini normal mi yaptın canım?
çok şükür ne kadar şanslısın.. benim ilki sezeryan olduğu için izin vermiyorlar

günaydın kızlar, canım ben de sırt çantası almayı düşünüyorum. şuan termo özellikli çantalar var bana kullanışlı gibi geldi sen de incele istersen. Ben spor çantası tercih edeceğim muhtemelen..

ama sezeryan yapacak olsaydım o zaman isterdim. planlı programlı bi doğum olduğu için.
benim sezeryan gibi görünüyo. bebeğin çıkış yolunda myom var buyumeye devam ederse normal doğumu engeller dedi dr.

günaydın kızlar,
dün açlık tokluk şekerime bakıldı 4 kez süzgeç gibi oldu kollarım bugün sonuclarına bakacak doktorum, ne dicek bakalım

canımcım. benim ilk iki doğum normal oldu.
ama bunda kararsızım işte.
doktorum çok güvendiğim bi doktor olacak .
küçük oğlanı doğurduğum doktora gideceğim doğum iznimi alınca . edremit te.
o eğer sezeryan yapalım ve bağlayalım derse kabul edeceğim. çünkü kolay kolay bu kararı kimselere vermez.
ama hayır normal doğum yap derse normal yaparım. onun görüşü çok önemli benim için.

benim sezeryan gibi görünüyo. bebeğin çıkış yolunda myom var buyumeye devam ederse normal doğumu engeller dedi dr.
o zaman normal yapamazsın canım.
arkadaşımın 10 cm olmuştu da o sezeryan olmuştu. bebek aşağı dönememişti miyomdan

hayırlı cumalar arkadaşlar herkese merhaba...son iki gündür şiddetli şekilde sol kalçamda ağrı çekiyorum yürümekte zorlanıyorum topallıyorum resmen. gece yatakta dönerken çok zorlanıyorum sol tarafıma yatamıyorum en rahat uyuduğum pozisyon olmasına rağmen. benmle aynı durumu yaşayanlar ve çözüm önerisi olanlar varsa lütfen yazsınlar...herkese hayrlı ve sağlıklı günler dilerim.

Canım neden izin vermiyorlar sezaryenden 2 yıl geçtikten sonra normal doğum yapılabiliyor, tabi birkaç şartı var sezaryende dikine kesim yapılmamış olması gibi...

CNM farketmez sezeryandada her yer meydanda oluyomuş gelen fotocu gene görüyormuş yani.

mantıklııı dolap diye odaklandım ya alternatif gelmiyo aklıma. bende 8. ay almak istiyorum çünkü
aynen canım bebek erken gelse bıle dolabı olmadıgı ıcın sıkıntı ekmezsin son aylara bırak mobılya ısını tabi sen bılırsın.
bence temel ihtiyaçları alınmalı gerisi teferruat

Canım neden izin vermiyorlar sezaryenden 2 yıl geçtikten sonra normal doğum yapılabiliyor, tabi birkaç şartı var sezaryende dikine kesim yapılmamış olması gibi...
canım benim 9 yıl geçti birde
bu gittiğim doktor keyfi sezeryan yapmıyor bide kimseye düşün :)
ama benim çatı darlığı olabilirmiş öyle dedi
hayırlısı diyorum bende artık ...

canım benim 9 yıl geçti birde
bu gittiğim doktor keyfi sezeryan yapmıyor bide kimseye düşün :)
ama benim çatı darlığı olabilirmiş öyle dedi
hayırlısı diyorum bende artık ...
Anladım canım zorunlu bir durum söz konusu hakkında hayırlısı olsun, rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eylesin inşallah

canım eğer daha onceden ağda ıle aldırmadıysan kıl koklerın güçlü ise acıması normaldir. geçenlerde bende gittim ağdaya normalde acımazdı bu sefer biraz acıdı sanki :)

Ben önceden de gidiyodum şimdi de devam ediyorum ama dediğiniz gibi her ay daha çok aciyo ama rahat oluyo hatta gittiğim yerdeki kadında agustos annesi olacak bebek lerden konuşarak takılıyoruz :)))

Bende agdaya gidicem ama bir turlu cesaretimi toplayip gidemedim yarin bu isi cozucem:)
bende de aynı problem var canım evlenmeden önce ağdayla alıyodum ama evlenince tembellikten jiletle aldım bikini bölgemi şimdi doğum zamanı napcam bilmiyorum kuaföre gidip ağda yaptırim diyorum şimdiden doğuma kadar. sen gittin mi çok acıdı mı? bende cesaret edemiyorum hiç başkasına yaptırmadım onu

hahahah. vallaha mı.
a ninemmmm
evet canım heryerimi açmışlardı cart diye
hani bide ben utangaçım
8 ay boyunca bayan kadın doğumcuya gittim
sezeryanda ameliyat başlamadan kıyafetlerimi çıkardılar
yanımda bir abi yerleri paspas ediyordu.. düşün
ben dumur tabi..

Ben önceden de gidiyodum şimdi de devam ediyorum ama dediğiniz gibi her ay daha çok aciyo ama rahat oluyo hatta gittiğim yerdeki kadında agustos annesi olacak bebek lerden konuşarak takılıyoruz :)))

evet ınsalah ndaha cok acımaz :) konuşarak geçirıyoz zamanı bızde yoksa geçmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…