2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahahah. yok artık.
özelimize saygı nerde
o kadar da değelll

Bende bi hastane çıkışıyla tulum takımı aldım bizde önümüzdeki ay baslicaz bakalım

ben hiç bişey almadım henüz. ama mayıs ayında gidip istanbuldan topluca alıcam kıyafet faslını hastane çantasına koycaklarımı vs. mobılya gurubunu ve pahalı olanları son aylara dogru alıcam

kızlaaarrrrr

az önce tesadüfen karnıma bakıyordum, kıyafetin üzerinden kızımın hareketini gördüm. sağ taraftan "anne burdayım" der gibi kocaman bi tekme yedim :) ilk defa bugün gördüm ne muhteşem bir duygudur bu, Allahım isteyen herkese yaşatsın kimseyi mahrum bırakmasın bu duygulardan.

BAYAN fotocu buluruz kuzu sorun olmaz ama fiyat önemli.
yok anacım. ben istemem. ben almayayım.
hiç gerek yok.
daha önceki doğumlarımda da olmamış. hiç de pişmanlığını duymadım. aklıma bile gelmedi açıkcası
zaten doğduktan 5 dakika sonra fotoları çekiliyor poz poz.
yeter .
o an da olmayıversin.

gözün aydın kuzum . evdeyken kızın hareket ederken aç karnını bak biraz hareketlerini çok daha net görürsün :)

Canim ben agda yapiyorum hic zorluk olmuyor ama jilet yapmadim hic yapmadim. ilk hamileliktede agda yapmistim dogumdan sonra cok rahat etmistim :)

Moralim çok bozuk Az önce ayrıntılı utrasondan geldim. Bebeğimin sağ böbreği 10,6 mm çıktı. Doğumdan sonra takip edilmeli sakıncalı durum dedi adam ya çat diye... Sonrada çekti gitti ne biçim bu doktorlar yaa Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin. Her tetkiki özelde yaptırıyorum gittim ayrıntılı ultrasonu devlette yaptırdım. Aptallık bende zaten! Canım çok sıkkın, internette de doğru düzgün bir bilgi bulamadım... Kendi doktoruma 1 mayısta gitcem o zamana kadar inşallah iyi bi haber bulurum ya da duyarım.

Oy masallah kuzuya da sana da :))

cnm bn evlenmeden önceleri jiletle alıyodm snr lazer yaptırdm kalanları iğneliye gidiyodm dr gitme dedi kaldı öyle baktımgöbüşten tek basıma zor oluyo ilk kez ağdaya gittim ama tabi bnde yok denecek kdr azaldığı için pek acımadı

Canim devlet hastanesinde biraz dan dan soyluyorlar. ilk oglumun ikili testinde yanlis olcum yapmislardi. adam birde beni korkuttu cocugun down sendromlu olabilir, kalp ve karaciger sorunu vs... baya saydirmisti sonra baska uzamana gondermisti ve yanlis olcum yapildigi soylenmisti bu doktorda ama bu adam da plansentata kan obekleri oldugunu takip edilmem gerektini soylmisti. en sonunda kendi doktoruma gittim ve onemsencek birsey yok demisti. Kendi doktoruna gorun derim yada iyi bir periontologa onlar daha iyi bilgi verirler.

benim haberim yok. neyi vardı ki canımcım.
bişeyi yoktu ama bayadır yok topikte aklıma geldi

sağol canım. karnımı açınca üşüyorum, havalar biraz daha ısınsın açar da bakarım

ahahaha :) kız saatlerde açmıcan zaten hareket etmeye başlayınca aç 5 dk yeter :) donmazsın heralde :) havalar ısınınca dopuracan zaten geç kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…