- 12 Aralık 2014
- 167
- 253
- 48
- 37
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #32.381
günaydın tatlım gecmıs olsun canım neden 4 kez aldılar benden 2 defa aldılar bi açken bide glikoz içtikten 1 saat sonra çok şükür açlık 75 çıktı tokluk 89 çıktı inşallah hayırlı haber alırsın sende canımgünaydın kızlar,
dün açlık tokluk şekerime bakıldı 4 kez süzgeç gibi oldu kollarımbugün sonuclarına bakacak doktorum, ne dicek bakalım
kız çocuğun ne zaman hareket edeceği belli mi, inatlar anacım şimdiki çocuklar :) bekleyince hiççç umurlarında olmuyorbişeyi yoktu ama bayadır yok topikte aklıma geldi
ahahaha :) kız saatlerde açmıcan zaten hareket etmeye başlayınca aç 5 dk yeter :) donmazsın heralde :) havalar ısınınca dopuracan zaten geç kalma
valla ben bacaklarımı uzatarak oturuyorum cogu zama o zaman başlıyo hareket etmeye aıyom karnımı izliyom bi 5 -10 dk sonra kapatıyom hemen hasta olmayım diye :)kız çocuğun ne zaman hareket edeceği belli mi, inatlar anacım şimdiki çocuklar :) bekleyince hiççç umurlarında olmuyor
ağda yapabilmek için bir miktar uzamasını bekliyorsun dimi canım?ben kendi başıma kesinlikle yapamam ağdayı çok sert zaten kıllarım almaz kesin kuaföre gitmem lazım ama çekiniyorumCanim ben agda yapiyorum hic zorluk olmuyor ama jilet yapmadim hic yapmadim. ilk hamileliktede agda yapmistim dogumdan sonra cok rahat etmistim :)
ağda yapabilmek için bir miktar uzamasını bekliyorsun dimi canım?ben kendi başıma kesinlikle yapamam ağdayı çok sert zaten kıllarım almaz kesin kuaföre gitmem lazım ama çekiniyorum
KUZUM duştan çıkınca kremini sür uzan aç harika hareketler görürsün konuş bide resmen cevaplıyor hahahhakız çocuğun ne zaman hareket edeceği belli mi, inatlar anacım şimdiki çocuklar :) bekleyince hiççç umurlarında olmuyor
bende gitmek istyorum canım ama bir yıldır jiletle aldığım için sertleşti kıllarım acır diye de korkuyorum ama gitmedikçe daha kötü oluyor jiletle aldığım için sanırım gitmeliyimBende çekindiğim için yıllarca gitmedim kendim uğraştım bazen usendim jiletle aldım ama bi yıldır iyiki gidiyorum diyorum :) çok rahat oluyo :)
canım utanacak bısey yok bende utandıgım ıcın gıtmıyordum dugunumde gıttım ılk sonra dedım keske dah onceden gıtseymişim diye acır diye çok korkuyordum ama hiç acımamıştı.ağda yapabilmek için bir miktar uzamasını bekliyorsun dimi canım?ben kendi başıma kesinlikle yapamam ağdayı çok sert zaten kıllarım almaz kesin kuaföre gitmem lazım ama çekiniyorum
KUZUM duştan çıkınca kremini sür uzan aç harika hareketler görürsün konuş bide resmen cevaplıyor hahahhaazda salla onu yerim ben
bende gitmek istyorum canım ama bir yıldır jiletle aldığım için sertleşti kıllarım acır diye de korkuyorum ama gitmedikçe daha kötü oluyor jiletle aldığım için sanırım gitmeliyim
ağdadan ne kadar süre sonra gidiyorsun kuaföre tekrar canım?Yani sertlestigi için ilk seferde acir bi de şimdi hormonlardan dolayı da hassas ya benim de acimaya başladı ama dayanilmicak bisey değil emin ol :) gitmek istiyorsan bence erteleme
canım utanacak bısey yok bende utandıgım ıcın gıtmıyordum dugunumde gıttım ılk sonra dedım keske dah onceden gıtseymişim diye acır diye çok korkuyordum ama hiç acımamıştı.
ağdayı yapanlar her gun kaç kısıyı goruyo utangazlık 5 dk sonra geçıyor
ağdadan ne kadar süre sonra gidiyorsun kuaföre tekrar canım?
Selam kızlar kızım dün gece kustu sabah tekrar kusmuş eşim evdeydi doktora götürdü ben iş yoğunluğundan gidemedim tahlil vermişler bekliyorlarmış doktor üşütmüş demiş aklım onlarda
Selam kızlar kızım dün gece kustu sabah tekrar kusmuş eşim evdeydi doktora götürdü ben iş yoğunluğundan gidemedim tahlil vermişler bekliyorlarmış doktor üşütmüş demiş aklım onlarda
bende de aynı problem var canım evlenmeden önce ağdayla alıyodum ama evlenince tembellikten jiletle aldım bikini bölgemi şimdi doğum zamanı napcam bilmiyorum kuaföre gidip ağda yaptırim diyorum şimdiden doğuma kadar. sen gittin mi çok acıdı mı? bende cesaret edemiyorum hiç başkasına yaptırmadım onu
Canım geçmiş olsun.. Geçici bir durumdur inşallah.. Pek çok kişi yaşıyordu benzer sorunu..Moralim çok bozukAz önce ayrıntılı utrasondan geldim. Bebeğimin sağ böbreği 10,6 mm çıktı. Doğumdan sonra takip edilmeli sakıncalı durum dedi adam ya çat diye... Sonrada çekti gitti ne biçim bu doktorlar yaa Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin. Her tetkiki özelde yaptırıyorum gittim ayrıntılı ultrasonu devlette yaptırdım. Aptallık bende zaten! Canım çok sıkkın, internette de doğru düzgün bir bilgi bulamadım... Kendi doktoruma 1 mayısta gitcem o zamana kadar inşallah iyi bi haber bulurum ya da duyarım.
Ben de lazere gidiyordum baya azalmıştı ama hamile kalınca bıraktım.. Ama lazerden sonra ağda yaptırma dedikleri için hiç yaptırmadım.. Şimdi sen yaptırıyorum deyince kararsız kaldım..cnm bn evlenmeden önceleri jiletle alıyodm snr lazer yaptırdm kalanları iğneliye gidiyodm dr gitme dedi kaldı öyle baktımgöbüşten tek basıma zor oluyo ilk kez ağdaya gittim ama tabi bnde yok denecek kdr azaldığı için pek acımadı
Çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin canım kızına..Selam kızlar kızım dün gece kustu sabah tekrar kusmuş eşim evdeydi doktora götürdü ben iş yoğunluğundan gidemedim tahlil vermişler bekliyorlarmış doktor üşütmüş demiş aklım onlarda
deniycem bunu bakalım neler yapacak minik prenses :)KUZUM duştan çıkınca kremini sür uzan aç harika hareketler görürsün konuş bide resmen cevaplıyor hahahhaazda salla onu yerim ben
tamam canım teşekkürler gitcem inşallah bidahaki doktor randevumdan önce belki alttan muayene gerekebilircanim dun gittim aldirmaya. Evet canim biraz yandi ama inan cok rahatliyosun sonrasinda. Agdayi yapan kiz beni araya aldi aceleyle yapti diye acitti zaten. Doguma kadar iki kez daha gitsek yeter bize.Bence al randevu hemen o zaman mecbur gidiyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?