2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,
dün açlık tokluk şekerime bakıldı 4 kez süzgeç gibi oldu kollarım bugün sonuclarına bakacak doktorum, ne dicek bakalım
günaydın tatlım gecmıs olsun canım neden 4 kez aldılar benden 2 defa aldılar bi açken bide glikoz içtikten 1 saat sonra çok şükür açlık 75 çıktı tokluk 89 çıktı inşallah hayırlı haber alırsın sende canım

bişeyi yoktu ama bayadır yok topikte aklıma geldi

ahahaha :) kız saatlerde açmıcan zaten hareket etmeye başlayınca aç 5 dk yeter :) donmazsın heralde :) havalar ısınınca dopuracan zaten geç kalma
kız çocuğun ne zaman hareket edeceği belli mi, inatlar anacım şimdiki çocuklar :) bekleyince hiççç umurlarında olmuyor

kız çocuğun ne zaman hareket edeceği belli mi, inatlar anacım şimdiki çocuklar :) bekleyince hiççç umurlarında olmuyor
valla ben bacaklarımı uzatarak oturuyorum cogu zama o zaman başlıyo hareket etmeye aıyom karnımı izliyom bi 5 -10 dk sonra kapatıyom hemen hasta olmayım diye :)

Canim ben agda yapiyorum hic zorluk olmuyor ama jilet yapmadim hic yapmadim. ilk hamileliktede agda yapmistim dogumdan sonra cok rahat etmistim :)
ağda yapabilmek için bir miktar uzamasını bekliyorsun dimi canım?ben kendi başıma kesinlikle yapamam ağdayı çok sert zaten kıllarım almaz kesin kuaföre gitmem lazım ama çekiniyorum

ağda yapabilmek için bir miktar uzamasını bekliyorsun dimi canım?ben kendi başıma kesinlikle yapamam ağdayı çok sert zaten kıllarım almaz kesin kuaföre gitmem lazım ama çekiniyorum

Bende çekindiğim için yıllarca gitmedim kendim uğraştım bazen usendim jiletle aldım ama bi yıldır iyiki gidiyorum diyorum :) çok rahat oluyo :)

Bende çekindiğim için yıllarca gitmedim kendim uğraştım bazen usendim jiletle aldım ama bi yıldır iyiki gidiyorum diyorum :) çok rahat oluyo :)
bende gitmek istyorum canım ama bir yıldır jiletle aldığım için sertleşti kıllarım acır diye de korkuyorum ama gitmedikçe daha kötü oluyor jiletle aldığım için sanırım gitmeliyim

canım utanacak bısey yok bende utandıgım ıcın gıtmıyordum dugunumde gıttım ılk sonra dedım keske dah onceden gıtseymişim diye acır diye çok korkuyordum ama hiç acımamıştı.

ağdayı yapanlar her gun kaç kısıyı goruyo utangazlık 5 dk sonra geçıyor

bende gitmek istyorum canım ama bir yıldır jiletle aldığım için sertleşti kıllarım acır diye de korkuyorum ama gitmedikçe daha kötü oluyor jiletle aldığım için sanırım gitmeliyim

Yani sertlestigi için ilk seferde acir bi de şimdi hormonlardan dolayı da hassas ya benim de acimaya başladı ama dayanilmicak bisey değil emin ol :) gitmek istiyorsan bence erteleme

Aynen bende o durumdaydim utandigimdan eziyet cekmisim yıllardır boynum tutuluyordu ya :) simdi 10 dakika da sip şak :))

ağdadan ne kadar süre sonra gidiyorsun kuaföre tekrar canım?

Ilk başlarda 15-20 güne bir gidiyodum sonra bi buçuk aya kadar çıktı. Ama şimdi ayda bir her doktor kontrolünden önce gidiyorum nolur olmaz diye :)) kocama hazirlanmiyom doktora hazırlanıyorum :)) ama çok şükür alttan bakmasını gerektirecek bi durum olmadı şimdiye kadar. Ayda bir 10 dakika gibi düşün birazda killara bağlı tabi :)))

Selam kızlar kızım dün gece kustu sabah tekrar kusmuş eşim evdeydi doktora götürdü ben iş yoğunluğundan gidemedim tahlil vermişler bekliyorlarmış doktor üşütmüş demiş aklım onlarda

canim dun gittim aldirmaya. Evet canim biraz yandi ama inan cok rahatliyosun sonrasinda. Agdayi yapan kiz beni araya aldi aceleyle yapti diye acitti zaten. Doguma kadar iki kez daha gitsek yeter bize.Bence al randevu hemen o zaman mecbur gidiyosun.

Canım geçmiş olsun.. Geçici bir durumdur inşallah.. Pek çok kişi yaşıyordu benzer sorunu..
Ben de lazere gidiyordum baya azalmıştı ama hamile kalınca bıraktım.. Ama lazerden sonra ağda yaptırma dedikleri için hiç yaptırmadım.. Şimdi sen yaptırıyorum deyince kararsız kaldım..
Selam kızlar kızım dün gece kustu sabah tekrar kusmuş eşim evdeydi doktora götürdü ben iş yoğunluğundan gidemedim tahlil vermişler bekliyorlarmış doktor üşütmüş demiş aklım onlarda
Çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin canım kızına..

canim dun gittim aldirmaya. Evet canim biraz yandi ama inan cok rahatliyosun sonrasinda. Agdayi yapan kiz beni araya aldi aceleyle yapti diye acitti zaten. Doguma kadar iki kez daha gitsek yeter bize.Bence al randevu hemen o zaman mecbur gidiyosun.
tamam canım teşekkürler gitcem inşallah bidahaki doktor randevumdan önce belki alttan muayene gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…