2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman normal yapamazsın canım.
arkadaşımın 10 cm olmuştu da o sezeryan olmuştu. bebek aşağı dönememişti miyomdan
hayırlısı bakalım. dr. banada asagı donemeyebilir buyurse demişti. sezeryan olursa myomuda alırlar, bi daha ameliyat olmama gerek kkalmıyo en azından

aynen canım bebek erken gelse bıle dolabı olmadıgı ıcın sıkıntı ekmezsin son aylara bırak mobılya ısını tabi sen bılırsın.
bence temel ihtiyaçları alınmalı gerisi teferruat
bende senin gibi istiyorum en son odası diye. hurç hiç aklıma gelmedi orta boy bişey alıym herşeyi hazır orda olsun daha iyi.

Merhabalar ..doktordan geldik muayenE kısa sürdü herşey yolunda çok şükur ama kızım şaşırttı bizi ve doktoru bir ay. Önce 400gr di Simdi 1kilo 100gr çıktı maşallah..24+2yiz bugün yani..bir de ultrason görüntü çirkin gözüküyor dedim görüntü bozukdu sanki doktor öyle dedin göstermiyorm dedi:)

maaşallah canım 1 ayda 700gr mı almış. ay bizimkilerde öylemi olur ki acep :)

Maşallah kuzuna her zaman gittigin doktor değilmi bir ay önce 400 gr tartmiş ayrintiliya girdinmi bu arada

Ben de lazere gidiyordum baya azalmıştı ama hamile kalınca bıraktım.. Ama lazerden sonra ağda yaptırma dedikleri için hiç yaptırmadım.. Şimdi sen yaptırıyorum deyince kararsız kaldım..

ewt cnm öyle diyolar ama bn bi iki jilet kullandm baktım renkleri koyulasıp kökler kalınlasıyo gibi geldi ağda da zamanla azaltıp güçsüzlestriyo d,ye gittim artık doğuma kdr 2 kez daha gitsem yeter inş

Cnm faceden de yazdim burdan da yaziyim.ben de prof.perinatologda ayrintili baktirdim.o da bana pat diye soyledi.down send belirtilerinden biriymis.ben sonra baska bir doktora daha gittim.bu arada kendi doktorum merak etme birsey olmaz dedi.2. Dr guzelc axikladi.2li ve 4lu testin temiz.ense kalinlogi normal serce parmagi normal kalpte problem yok.down send fikri bence yok dedi.ama bobrek takip edilecek dedi.daha buyuyebikir ayni kalabilir azalabilir de dedi.eger buyume fazla olursa 35. Hafta gibi aliyorlarmis.bu arada cisini yapamadigi icin suyum azalabikirmis.dogunca sunnet ettirin dedi.erkek bebeklerde cok sik rastlananbir durum endise etme dedi.nette de okudugum kadariyla cogu bebek dogumdan sonra kontrollerde iyilesmis.kinisi ameliyat olmus.nette bir dr un sayfasinda okumustum tek bibrekte buyume var ise endise etmeyin demisti.ama.bnmki ikisinde de var ve 6mm.20den sonrasi tehlikeli sanirsam.benim yapabilecegim birsey var mi dedim.seninle alakasi yok dedi.kendi dr um cok rahatlatiyor soeu yok diyor.bakalim sali kontrolum neler dicek.
sen de kendini uzme hersey olaxagina varir.ins iyi olur bebislerimiz.

hey maşallahhhhhhhh

Oyy masallah masallah.annesi ne de guzel bakmissin bebisine...nazar degmesin

inş değildir kaç gündür aklımda..özele gidiyorum zaten hep ama ilçede olunca haftasonu ancak yetişiyorum doktora yarın gitcem kafama takıp bebeği etkilemek istemiyorum yarın iyi kötü belli olacak
korkma canım.. insallah bişey yoktur. halen devam ediyor mu ??

günaydın kızlar,
dün açlık tokluk şekerime bakıldı 4 kez süzgeç gibi oldu kollarım bugün sonuclarına bakacak doktorum, ne dicek bakalım
canım sonuclarını ogrenince degerleri yazar mısın ?
ben yükleme yaptırmıcam sadece aclıga bakıcak doktor. arada parmaktan ölçüyoruz. eger normale göre yüksekse yüklemeyi düşünücem de.. ona göre önlemimi alayım..

ağda yapabilmek için bir miktar uzamasını bekliyorsun dimi canım?ben kendi başıma kesinlikle yapamam ağdayı çok sert zaten kıllarım almaz kesin kuaföre gitmem lazım ama çekiniyorum
Evet canim biraz uzayacak ama oyle cokta uzamasina gerek yok :) kuaforler cok cabik hallediyor merak etme o kismi 5 dk da halleder

Canım maşallah çok iri bir bebek olacak desene bu kiloya yaklaşık 28. haftada erişiliyor. Genelde şeker hastalığı olanların bebekleri iri oluyormuş sen de böyle bir durum yok inşallah. Şeker yüklemesi yaptırdın mı?

canım parmaktan ölçümlerde hangi aralıkta çıkıyor değerlerin?

canim normal dogum yapmicaksan bundan sonra doktor alttan bakmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…