2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
birşey soracağım size benim yürürken kasıklarım acıyor sizde de böyle olan var mı

Kızlar günaydın,
Ben de bu aralar uyku problemi yaşıyorum. 12-1 arası yatıyorum 5 gibi tuvalete kalkıyorum sonra yatıyorum ve 7.30-8 gibi uyanıyorum. Sırt üstü uyanıyorum ve belim ağrıyor . Gün içinde de uykum geliyor esneme hali yaşıyorum. Sağlıklı bir uyku için ne yapmalıyım sizce?
kk 2015 ağustos anneleri diye arat cnm belki dışarıya kapattıysa kızlar görememişsindir ben paylaşırım facete yazıyı

google da aratınca çıkmıyor grubun tam adı ne canım?

KK 2015 Ağustos Anneleri facete arat çıkar tatlım

Merhabalar
sırtüstü yatışlarda kasıklarda ağrıya neden oluyormuş bebekten dolayı. Bende bir süre oldu doktor sola yatmamı söyledi bebeğe oksijenin rahat gitmesi içinmiş ağrılarım geçti.
Bu arada bende öğretmenim yaza ğelen doğumlarda aktarma olmuyormuş yönetmelikte yazıyor bende 37 haftalık yazısını alıp haziranın son haftası 5 haftayı doğum sonrasına aktaracağım inşallah

Anneler ne yaptınız düzenli göremiyorum benm karnm birden kocaman oldu ve göbek delik üstünden 3 yerden yirtilmaya başlamış :--(bebek yağı badem yağ karıştırıp banyodan sonra suruyrdm ama

Y
canım ben 3 aylıkken başladım badem yağı özlü bir karışım sürmeye,hafif göbeğim vardı 2 güne bir sürüyorum bende henüz bişey yok göbeğimde çok sivri inşallah olmaz olursada bebişimizden hatıra sende sürmeye devam et

Evet cok kilo aldm ama birden bire karnm büyüdü o neden oldu anlamış değilim durup durup mu buyuyr anlamadm .
kilo alimim ilk cok hızlıydı ama 14 kilo aldgm halde yirtilmamistm ..tartilmdm birden kilomu aldm ki yine
bu haftadan itibaren birden büyüyor bana da birçok arkadaş eş dost aaa hamileymişsin hiç farketmemiştik diyorlar 2 3 haftadır. anlayacağın senin haftandan sonra birden fırladı göbeğim şimdide hak getire benden bağımsız hareket ediyor maşallah o yüzden bence normal zaten vücut bu zamana kadar kilo alarak gerildi üstüne birde bu haftada göbek fırlayınca oluyor.bende oğlumda 20 kilo almıştım sonrada gelsin çatlaklar.belki vücudu çatlağa müsait olmayanlarda olmaz ama benim ki müsaitmiş demek ki

C ChoqSeqeR canım bendede aynı göbeğimde sertleşme oluyor yürüyemeyecek gibi oluyorum pek yürüyemiyorum açıkcası bebek aşşa kayıvercek gibi bi his alttan tutuom istem dışı :)

Benim de göbeğim çok büyümedi, hala söylemesem fark etmiyo kimse Ama sağ bacağımda çok fena çekme oluyor ve doktor bu haftalarda bişi kullanmaman gerekiyor diye bişi de vermiyor geçmesi için.
Henüz hiç alışveriş de yapmadık bakalım artık bişiler almanın vakti geldi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…