- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.081
Günaydııın :)Herkese günaydın
Tatlım işyerinden face kapalı bize tel den beceremedim face de ben bunlamadım bizim siteyiBunu face te de paylaşabilir misin kuzum? Ben face te pc den giremediğim için paylaşamıyorum...
kk 2015 ağustos anneleri diye arat cnm belki dışarıya kapattıysa kızlar görememişsindir ben paylaşırım facete yazıyıTatlım işyerinden face kapalı bize tel den beceremedim face de ben bunlamadım bizim siteyi
hayırlı sabahlar bır teog sınav görevınden herkese merhabalarrr :)
paylaşırsan sevinirim tatlım sağol yumruk işareti olan dimi canımkk 2015 ağustos anneleri diye arat cnm belki dışarıya kapattıysa kızlar görememişsindir ben paylaşırım facete yazıyı
paylaşırsan sevinirim tatlım sağol yumruk işareti olan dimi canım
Tatlım işyerinden face kapalı bize tel den beceremedim face de ben bunlamadım bizim siteyi
kk 2015 ağustos anneleri diye arat cnm belki dışarıya kapattıysa kızlar görememişsindir ben paylaşırım facete yazıyı
KK 2015 Ağustos Anneleri facete arat çıkar tatlımKızlar günaydın,
Ben de bu aralar uyku problemi yaşıyorum. 12-1 arası yatıyorum 5 gibi tuvalete kalkıyorum sonra yatıyorum ve 7.30-8 gibi uyanıyorum. Sırt üstü uyanıyorum ve belim ağrıyor . Gün içinde de uykum geliyor esneme hali yaşıyorum. Sağlıklı bir uyku için ne yapmalıyım sizce?
google da aratınca çıkmıyor grubun tam adı ne canım?
canım ben 3 aylıkken başladım badem yağı özlü bir karışım sürmeye,hafif göbeğim vardı 2 güne bir sürüyorum bende henüz bişey yok göbeğimde çok sivri inşallah olmaz olursada bebişimizden hatıra sende sürmeye devam etAnneler ne yaptınız düzenli göremiyorum benm karnm birden kocaman oldu ve göbek delik üstünden 3 yerden yirtilmaya başlamış :--(bebek yağı badem yağ karıştırıp banyodan sonra suruyrdm ama
Y
Benimde benimde sanki düşücek gibi hissediyorum karnımı tutma ihtiyacı duyuyorumgünaydın kızlar
birşey soracağım size benim yürürken kasıklarım acıyor sizde de böyle olan var mı
bu haftadan itibaren birden büyüyor bana da birçok arkadaş eş dost aaa hamileymişsin hiç farketmemiştik diyorlar 2 3 haftadır. anlayacağın senin haftandan sonra birden fırladı göbeğim şimdide hak getire benden bağımsız hareket ediyor maşallahEvet cok kilo aldm ama birden bire karnm büyüdü o neden oldu anlamış değilim durup durup mu buyuyr anlamadm .
kilo alimim ilk cok hızlıydı ama 14 kilo aldgm halde yirtilmamistm ..tartilmdm birden kilomu aldm ki yine
bana fito verdi doktorum onu kullanıyorumGunaydin bayalar catlak icin bebeyagi hangi marka kullaniyosunuz Krem olarak dr um mustela onerdi sizler ne aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?