2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben erken mi yirtildm yirtilan Varmi
yirtilmamak için ne yapmaliym baska
aboooowwww bende daha yok canım da olacagından eminimm.. meyilliyim çünkü.. erken mi oldu acaba vakti zamanı mı geldi bilemiyorum.. banada gecen gün bir akrabam 9. ayda catladıgını söyledi..

Ben erken mi yirtildm yirtilan Varmi
yirtilmamak için ne yapmaliym baska
Canım benim ilk hamileliğimde çok kilo almıştım baya çatlağım oldu bunda fazla kilo almadım daha birşey yok .kaç kilo aldın bilmiyorum ama hızlı kilo alımıda çatlak açısından önemli bence.yapabileceğin eğer çok kilo aldıysan bundan sonra daha dikkatli olman ve nemlendirmeye devam birde su çok önemli diye biliyorum

aboooowwww bende daha yok canım da olacagından eminimm.. meyilliyim çünkü.. erken mi oldu acaba vakti zamanı mı geldi bilemiyorum.. banada gecen gün bir akrabam 9. ayda catladıgını söyledi..
gobegm birden kocamn oldu 4 5 gün içinde geçen hafta birşey yoktu bugün üst değişirken gordm küçücük kırmızı 1 cm kadar felan kırmızı 3 çizgi oluşmaya baslamis

Evet cok kilo aldm ama birden bire karnm büyüdü o neden oldu anlamış değilim durup durup mu buyuyr anlamadm .
kilo alimim ilk cok hızlıydı ama 14 kilo aldgm halde yirtilmamistm ..tartilmdm birden kilomu aldm ki yine

Kızlar günaydın benim iştah sorunum var kahvaltı iyi sonraki öğünlerde vermesinler yemiyorum yiyemiyorum zorlasam da olmuyor mesela bugün sabah kahvaltı (peynir ekmek domates) öğleyin 2 sigara böreği ikindi bir elma akşam da küçük tost ekmeğiyle kaşarlı tost yiyeceklere bi tiksinti var

Simdi okidimda gebelikte kanama ve bulanik gorme tehlike isareti diye.bulanik gorme neden tehlike,tansiyonlami alakali.basima gelmedi de Allah gostermesin merak ettim.bir de bende uyuyamiyorum artik bugun gidip hamile yastigi alicam

gobegm birden kocamn oldu 4 5 gün içinde geçen hafta birşey yoktu bugün üst değişirken gordm küçücük kırmızı 1 cm kadar felan kırmızı 3 çizgi oluşmaya baslamis
Benimde gobegimde degil ama gogsumun birinde olusmaya basladi kirmizi kirmizi( o kadar da kremliyorum...

Gunaydinnnn uyuyamiyorum sirtim coookkkk agriyo

Ayyy bende de ayni dertten var. 2 de yattim. Su saate kadar toplam uykum 3-4 saat ancaa.
Sirt ustu neden yatilmamaliii hanimlar bana bir aciklama yapindaa...
Ben hep sirt ustu ve sola alistirdim kendimi.
Gece sag tarafa yatayim dedim. Agrim oldu resmen. Kac aydir yatmamisim o tarafa nasil agirdi anlatamam.
Genelde kendimi uyaninca sirtustu buluyorum. Ona gore bir onlem alayimmmm bendee..
+++++ son olarakta bir kac gundur gozumun onunde sanki sinekler ucusuyor.. Her zaman degil ama.. bir ara kansizlik diye okumustum. Haplarimida kullaniuorum.
Sizce nedendir ??? Doktora gidince soracamdaa daha varr..

Güzel Anneler bana da deyin nolur sırt üstü hiç mi yatılmamalı? Bugün evdeyim ama uyuyamıyorum.. accık yatsak en azından.. böyle saglı-sollu yatmayla 4 ay uykusuz geçer :/

Günaydın.....yorucu bir gün dü dün misafir gelecek diye temizlik filan yordum ama o yorgunlukla uyuyamadim bile midem yandı durdu sabah 5e kadar uyuyamadim bu aralar böyleyim uyumak istiyorum yaaaa

kızlar evet sırt üstü ve sağa yatılmamalıymış yanlış bilmiyorsam bebeği besleyen ana damar sağ taraftan geçiyormuş ve yatış pozisyonuna göre baskı oluşturuyormuş bebeğe daha az oksijen gitmesini sağlıyor bilginize.

ama siz yineden bır arastırın tabı

bu arada bende geceleri kendimi hep sırt üstü yatarken buluyordum ama dün gece şu uzun yastıklar varya onu sırtımın arkasına koydum bir yastıkta bacak arama koydum ve soluma yattım gece dönmedim bi tarafa gayet ıyı uyumusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…