- 15 Aralık 2014
- 485
- 193
- 83
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.041
ay bide hareket yok diyordun dimi?? uslu oglusun olcak herhaldee.. ıkı ayda uzunmus hanii.Saol canm ama iki aydır bebisi göremiyorum bugün gördüm bide bana bakıyordu oyyy ozlemisim oglumu
aboooowwww bende daha yok canım da olacagından eminimm.. meyilliyim çünkü.. erken mi oldu acaba vakti zamanı mı geldi bilemiyorum.. banada gecen gün bir akrabam 9. ayda catladıgını söyledi..Ben erken mi yirtildm yirtilan Varmi
yirtilmamak için ne yapmaliym baska
Canım benim ilk hamileliğimde çok kilo almıştım baya çatlağım oldu bunda fazla kilo almadım daha birşey yok .kaç kilo aldın bilmiyorum ama hızlı kilo alımıda çatlak açısından önemli bence.yapabileceğin eğer çok kilo aldıysan bundan sonra daha dikkatli olman ve nemlendirmeye devam birde su çok önemli diye biliyorumBen erken mi yirtildm yirtilan Varmi
yirtilmamak için ne yapmaliym baska
gobegm birden kocamn oldu 4 5 gün içinde geçen hafta birşey yoktu bugün üst değişirken gordm küçücük kırmızı 1 cm kadar felan kırmızı 3 çizgi oluşmaya baslamisaboooowwww bende daha yok canım da olacagından eminimm.. meyilliyim çünkü.. erken mi oldu acaba vakti zamanı mı geldi bilemiyorum.. banada gecen gün bir akrabam 9. ayda catladıgını söyledi..
Evet cok kilo aldm ama birden bire karnm büyüdü o neden oldu anlamış değilim durup durup mu buyuyr anlamadm .Canım benim ilk hamileliğimde çok kilo almıştım baya çatlağım oldu bunda fazla kilo almadım daha birşey yok .kaç kilo aldın bilmiyorum ama hızlı kilo alımıda çatlak açısından önemli bence.yapabileceğin eğer çok kilo aldıysan bundan sonra daha dikkatli olman ve nemlendirmeye devam birde su çok önemli diye biliyorum
Benimde gobegimde degil ama gogsumun birinde olusmaya basladi kirmizi kirmizigobegm birden kocamn oldu 4 5 gün içinde geçen hafta birşey yoktu bugün üst değişirken gordm küçücük kırmızı 1 cm kadar felan kırmızı 3 çizgi oluşmaya baslamis
Gunaydinnnn uyuyamiyorum sirtim coookkkk agriyo
Güzel Anneler bana da deyin nolur sırt üstü hiç mi yatılmamalı? Bugün evdeyim ama uyuyamıyorum.. accık yatsak en azından.. böyle saglı-sollu yatmayla 4 ay uykusuz geçer :/Ayyy bende de ayni dertten var. 2 de yattim. Su saate kadar toplam uykum 3-4 saat ancaa.
Sirt ustu neden yatilmamaliii hanimlar bana bir aciklama yapindaa...
Ben hep sirt ustu ve sola alistirdim kendimi.
Gece sag tarafa yatayim dedim. Agrim oldu resmen. Kac aydir yatmamisim o tarafa nasil agirdi anlatamam.
Genelde kendimi uyaninca sirtustu buluyorum. Ona gore bir onlem alayimmmm bendee..
+++++ son olarakta bir kac gundur gozumun onunde sanki sinekler ucusuyor.. Her zaman degil ama.. bir ara kansizlik diye okumustum. Haplarimida kullaniuorum.
Sizce nedendir ??? Doktora gidince soracamdaa daha varr..
Ayyy bende de ayni dertten var. 2 de yattim. Su saate kadar toplam uykum 3-4 saat ancaa.
Sirt ustu neden yatilmamaliii hanimlar bana bir aciklama yapindaa...
Ben hep sirt ustu ve sola alistirdim kendimi.
Gece sag tarafa yatayim dedim. Agrim oldu resmen. Kac aydir yatmamisim o tarafa nasil agirdi anlatamam.
Genelde kendimi uyaninca sirtustu buluyorum. Ona gore bir onlem alayimmmm bendee..
+++++ son olarakta bir kac gundur gozumun onunde sanki sinekler ucusuyor.. Her zaman degil ama.. bir ara kansizlik diye okumustum. Haplarimida kullaniuorum.
Sizce nedendir ??? Doktora gidince soracamdaa daha varr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?