- 12 Mart 2015
- 567
- 500
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.121
Battaniyemiz 3 tane idi normal, kalın ve ince üçünü de kullandım;Bende aslında öyle düşünüyorum o yüzden hep numunelik aldım yani ikişer tane fln.ama diğer topiğe bakınca hiçbişey almamış gibi hissettm kendimi.penye battaniye,havlu,yelek ve ağız yüz silme bezinden kaç tane alıyım
vallaa hiiiiç bişey almadımkızlarr mrbb herkesee,umarımm bebişlerde annişlerde iyidirrr.bn arada temmuz annelerinide takip ediyorum orda herkes bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmişler.siz ne zaman düşünüyorsunuz bu işlemi?? bi millet baya bişey almış giyecek fln, ben kendime bakınca çk az şey almışım yetersizmi acaba doğumdan sonra bide kıyafet alışverişiyle uğraşmak istemiyrıum yazın.siz neler aldınız kçar tane aldınızz?? bir de en çk kullanılan bi sürü yedeği olması gereken şeyler neler acabaa
Nasıl yani, biraz daha ayrıntılı yazabilir misin? Merak ettim şimdi, yarın bi telefonla bilgi alayım aile hekiminden ama öncesinde sen yaz ki ne soracağım netleşsin:)kızlar sağlık ocagı 28 haftadan sonra senin adına giriş yapıyormuş. sgk size mesaj yolluyormuş talebiniz onaylandı diye bilginiz olsun da atlamayalım.
bende tam bilmiyorum temmuz annelerinde okudum. bazılarına sgk dan mesaj gitmiş. sağlık ocağı süt parası için onların adına başvuru yapmış. mesaj alanlar olmuş bende sağlık ocağına sorcam 2 hafta sonra gitcemNasıl yani, biraz daha ayrıntılı yazabilir misin? Merak ettim şimdi, yarın bi telefonla bilgi alayım aile hekiminden ama öncesinde sen yaz ki ne soracağım netleşsin:)
tatlım ben göğüs ucuna krem sürme taraftarı değilim bendede soyulmalar oldu ama hiçbişey sürmüyorum sadece etrafına ten olan kısmına bebe yağı sürüyorum bazenkızlarrrrrr ya ne sorucam bnm gögüs uçlarım çatladı mı desem bi tuhaf oldu pıtır pıtır dökülüyo gibi 2 gündür şu çatlak kreminden sürdüm hiç faydası olmadı cmts dr randevm var o zmn ona sorucam ama siz bişi kullanıyo musuz
tatlım ben göğüs ucuna krem sürme taraftarı değilim bendede soyulmalar oldu ama hiçbişey sürmüyorum sadece etrafına ten olan kısmına bebe yağı sürüyorum bazen
kızlarr mrbb herkesee,umarımm bebişlerde annişlerde iyidirrr.bn arada temmuz annelerinide takip ediyorum orda herkes bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmişler.siz ne zaman düşünüyorsunuz bu işlemi?? bi millet baya bişey almış giyecek fln, ben kendime bakınca çk az şey almışım yetersizmi acaba doğumdan sonra bide kıyafet alışverişiyle uğraşmak istemiyrıum yazın.siz neler aldınız kçar tane aldınızz?? bir de en çk kullanılan bi sürü yedeği olması gereken şeyler neler acabaa
tatlım ben göğüs ucuna krem sürme taraftarı değilim bendede soyulmalar oldu ama hiçbişey sürmüyorum sadece etrafına ten olan kısmına bebe yağı sürüyorum bazen
Kızlar bide tükürüğünüzü sürmeyi deneyebilirsiniz :/
hmmm peki öyle sürünce ucuna faydası oluyo mu kitatlım ben göğüs ucuna krem sürme taraftarı değilim bendede soyulmalar oldu ama hiçbişey sürmüyorum sadece etrafına ten olan kısmına bebe yağı sürüyorum bazen
Peki bebek geç doğarsa ne olacak? Aradaki fark ortaya çıkmaz mı ki ? Ben de bir hafta öyle yapsam mı diyordum. Bugün birkaç arkadaşım bahsetti bu durumdan ama nasıl yapayım bilemedim :SMerhabalar
sırtüstü yatışlarda kasıklarda ağrıya neden oluyormuş bebekten dolayı. Bende bir süre oldu doktor sola yatmamı söyledi bebeğe oksijenin rahat gitmesi içinmiş ağrılarım geçti.
Bu arada bende öğretmenim yaza ğelen doğumlarda aktarma olmuyormuş yönetmelikte yazıyor bende 37 haftalık yazısını alıp haziranın son haftası 5 haftayı doğum sonrasına aktaracağım inşallah
Evet canım aç karnına yaptırdım.bu hafta bende vericem kan tahlili baktırıcam bakmadan paso hapları yazıyor benim dr bakalım nasıll cıkıcak ac karnına mı alıyorlar canım
Teşekkür ederim canım haftaya doktoruma soracağım inşallahÖncelikle bi dr.unla görüş canım, benimde bazen değerlerim düşük çıkıyor benim dr. hamileliğe bağlı olabilir dedi, ama trigleserid ve kolestrolünü bi sor derim, yediklerinin yağ oranına dikkat et... çok da canını sıkma çünkü kan vermeden önce yediklerimiz de bazen sonuçları etkileyebiliyor...
kolestrol yüksek kalsiyumda bende düşük çıktı.sanırım hamileliğin bu döneminde kolestrol yükselebiliyormuş.ama kalsiyum benimde düşük ve kalsiyum için ilaç kullanmama rağmen.ben iyi tarafından bakıyorum demekki kemikleri için çokkk kalsiyum tüketiyor ee biraz daha fazla tüketeceğiz o zaman. sende sıkma canını takviyeyle kapatırsın arayı canım
canim ikinci cocugumu bekliyorum ve bu esimin ailesi tarafinda olan ilk kiz bebek. herkes hevesli olmasina ragmen lutfen cok kiyafet almayin diyorum cunku ilk aylar cok cabik buyuyorlar ve cogu kiyafetleri hic giymeden kaliyor. ogluma hevesle aldigim ve 1 kere giydirebildigim cok kiyafet var. Illada almak istersen mevsimine uygun olacak sekilde daha buyuk kiyafetler al. oglum temmuzun sonunda dogmustu hava sicak oldugunda dolayi kendini toparlayinca cit citli bady giydirip gunese cikarmistim. en cok badyler kullaniliyor bence onuda en kucugunden cok almamak lazim bebek cok minyon degilse genelde 1. ay sonunda 3-6 ay badylerine geciliyor.kızlarr mrbb herkesee,umarımm bebişlerde annişlerde iyidirrr.bn arada temmuz annelerinide takip ediyorum orda herkes bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmişler.siz ne zaman düşünüyorsunuz bu işlemi?? bi millet baya bişey almış giyecek fln, ben kendime bakınca çk az şey almışım yetersizmi acaba doğumdan sonra bide kıyafet alışverişiyle uğraşmak istemiyrıum yazın.siz neler aldınız kçar tane aldınızz?? bir de en çk kullanılan bi sürü yedeği olması gereken şeyler neler acabaa
bende don bile almadim dahavallaa hiiiiç bişey almadım
7. aydan sonra düşünüyorum
bir iğnesi yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?