2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Battaniyemiz 3 tane idi normal, kalın ve ince üçünü de kullandım;
havlumuz bir büyük birde küçüktü bir tane idi her gün yıkardım onları:)
40 ı çıkana kadar yıkamıştım oğlumu ki hala da kullanırız havlularını:);
penye yeleğimiz ilk etapta 2 tane idi onları da çok sık kullandım biri kirlenince hani kusmuk ve ya süt hemen yıkardım ki sonrasında örgü yeleklerimiz çok oldu onun için 2 penye yeterli;
ağız silme bezim çoktu elde yapılmış olanı aldıklarım ki hepsi de kullanılıyordu bi kısmını hep sonradan aldım büyüklü küçüklü,
önlük kullanamadım 4. ayından sonra çekmeye başlamıştı ve boynunda iz olmaya başlamıştı onun için önlük çok almayın sonrasında elde kalıyor:)
Numunelik tabirin çok hoş, öylede kalsın doğum sonrasına alırsın ihtiyacın oldukça... Tabii karar senin:)

vallaa hiiiiç bişey almadım
7. aydan sonra düşünüyorum
bir iğnesi yok daha

kızlar sağlık ocagı 28 haftadan sonra senin adına giriş yapıyormuş. sgk size mesaj yolluyormuş talebiniz onaylandı diye bilginiz olsun da atlamayalım.

kızlar sağlık ocagı 28 haftadan sonra senin adına giriş yapıyormuş. sgk size mesaj yolluyormuş talebiniz onaylandı diye bilginiz olsun da atlamayalım.
Nasıl yani, biraz daha ayrıntılı yazabilir misin? Merak ettim şimdi, yarın bi telefonla bilgi alayım aile hekiminden ama öncesinde sen yaz ki ne soracağım netleşsin:)

kızlarrrrrr ya ne sorucam bnm gögüs uçlarım çatladı mı desem bi tuhaf oldu pıtır pıtır dökülüyo gibi 2 gündür şu çatlak kreminden sürdüm hiç faydası olmadı cmts dr randevm var o zmn ona sorucam ama siz bişi kullanıyo musuz

Nasıl yani, biraz daha ayrıntılı yazabilir misin? Merak ettim şimdi, yarın bi telefonla bilgi alayım aile hekiminden ama öncesinde sen yaz ki ne soracağım netleşsin:)
bende tam bilmiyorum temmuz annelerinde okudum. bazılarına sgk dan mesaj gitmiş. sağlık ocağı süt parası için onların adına başvuru yapmış. mesaj alanlar olmuş bende sağlık ocağına sorcam 2 hafta sonra gitcem

tatlım ben göğüs ucuna krem sürme taraftarı değilim bendede soyulmalar oldu ama hiçbişey sürmüyorum sadece etrafına ten olan kısmına bebe yağı sürüyorum bazen

Bende bu haftasonu biseyler aldim ama temmuz gibi yikarim daha cok var, oglum da 30 mayis dogumlu, kizim da yaz bebeği olacagindan en cok citcitli kolsuz badi, ve kisa tulum aldim, sanirim 12 tane toplami, 4 tane tshirt, 1 hirka, 1 zibin takimi, 2 uzun kollu bady, 10 tane kadar uzun alt aldim, uzun kollulari ve altlari 3-6 ay aldim, digerleri 0-3 ay, simdi birkac hirka daha alicam 3-6 ay, birde banyo icin kopuklu file cok kullanisli oluyor, legen, kova falan var zaten, baslikli havlu, tarak, pudra, pisik kremi v.s birde yan yatma yastigi sart bence, aklima gelenler simdilik bunlar ☺

Selam kizlar Uzun bir sure topige ugramadim.
Belli basli sebeblerimden oturu.
Simdi yaziyim dedim size nasilsiniz?
yarin kismetse sekee yuklemesine gidicem bakalim bir de bebisimi cok ozledim onu goriyim bakalim kac kilo olmus kizcem :)

tatlım ben göğüs ucuna krem sürme taraftarı değilim bendede soyulmalar oldu ama hiçbişey sürmüyorum sadece etrafına ten olan kısmına bebe yağı sürüyorum bazen

Kızlar bide tükürüğünüzü sürmeyi deneyebilirsiniz :/

ewet tükürüğünüzü de deneyinn. en beleşinden ve etkilisinden.. chinarose canım sen mi demiştin bana yap diye hatırlayamadım cok iyi gelmiştiii..

Peki bebek geç doğarsa ne olacak? Aradaki fark ortaya çıkmaz mı ki ? Ben de bir hafta öyle yapsam mı diyordum. Bugün birkaç arkadaşım bahsetti bu durumdan ama nasıl yapayım bilemedim :S

kızlar bebeğiniz kafasını poposunu göbeğinizden fırlayacak gibi çıkartıyormu ? acayip kasılıyrum okşayınca geçiyor, ilk gebelik olunca korkuyorum da normal dimi bunlar

Teşekkür ederim canım haftaya doktoruma soracağım inşallah

Öyle mi canım ? haftaya doktora gidicem sorayım ben de kalsiyum eritme hapı da içiyorum ama limitlerin altında çıktı maalesef. inşallah bebişlerimiz yeterince besleniyordur çok sağol canım

canim ikinci cocugumu bekliyorum ve bu esimin ailesi tarafinda olan ilk kiz bebek. herkes hevesli olmasina ragmen lutfen cok kiyafet almayin diyorum cunku ilk aylar cok cabik buyuyorlar ve cogu kiyafetleri hic giymeden kaliyor. ogluma hevesle aldigim ve 1 kere giydirebildigim cok kiyafet var. Illada almak istersen mevsimine uygun olacak sekilde daha buyuk kiyafetler al. oglum temmuzun sonunda dogmustu hava sicak oldugunda dolayi kendini toparlayinca cit citli bady giydirip gunese cikarmistim. en cok badyler kullaniliyor bence onuda en kucugunden cok almamak lazim bebek cok minyon degilse genelde 1. ay sonunda 3-6 ay badylerine geciliyor.

vallaa hiiiiç bişey almadım
7. aydan sonra düşünüyorum
bir iğnesi yok daha
bende don bile almadim daha kizimi ilk aylarda mavis mavis giydircem. abisinden kalanlari kullanicam.
2 tane kiz renklerinde hastane cikisi alip alisverisi bitirme niyetindeyim ama 1. aydan sonrasi icin cilgin planlarim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…