2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doktorum bana sadece erken dogum tehlikesi düşük tehlikesi olanlara önermiyoruz sag ve sırtüstü yatmayı demişti.ama ben yinede genelde sol yatıyorum ama sırtüstü yatınca bebegimin hareketlerini daha cok hissediyorum.sag hariç takılıyorum ben :)

Kızlar merhaba moralim çok bozuldu pztesi kan tahlili yaptırmıştım az önce sonucumu aldım. Protein, kalsiyum,kreatin kinaz ,B12 gibi birkaç değerim hep düşük çıktı ve hergün süt yoğurt yiyip içmeme, proteinli beslenmeme rağmen. Trigliserid ve kolesterolüm ise yüksek çıktı o kadar dikkat etmeye rağmen neden böyle oluyor

bu hafta bende vericem kan tahlili baktırıcam bakmadan paso hapları yazıyor benim dr bakalım nasıll cıkıcak ac karnına mı alıyorlar canım

Öncelikle bi dr.unla görüş canım, benimde bazen değerlerim düşük çıkıyor benim dr. hamileliğe bağlı olabilir dedi, ama trigleserid ve kolestrolünü bi sor derim, yediklerinin yağ oranına dikkat et... çok da canını sıkma çünkü kan vermeden önce yediklerimiz de bazen sonuçları etkileyebiliyor...

merhabaa hanımlarr erken biraz ama lohusa terliği almayı düşünüyor musunuz?? yaza denk gelcek nette bakıyorum hep havlu terlikler var sıcak mı olur nasıl düşünüyorsunuz??

cnmmm o nasıl olucakmış 37 diilken mi 37 hft yazısı alcan yoksa temmuza filan denk geliyosa o zmn mı alıp vercn bnm de öyle ya ama bnm ikiz olduğu için 30. hft çalışır raporu alıcm müdür hazirana denk geldiği için kalan 7 hafta eklenir dedi de pürüz çıkar diye korkuyorm

kolestrol yüksek kalsiyumda bende düşük çıktı.sanırım hamileliğin bu döneminde kolestrol yükselebiliyormuş.ama kalsiyum benimde düşük ve kalsiyum için ilaç kullanmama rağmen.ben iyi tarafından bakıyorum demekki kemikleri için çokkk kalsiyum tüketiyor ee biraz daha fazla tüketeceğiz o zaman. sende sıkma canını takviyeyle kapatırsın arayı canım

kızlarr mrbb herkesee,umarımm bebişlerde annişlerde iyidirrr.bn arada temmuz annelerinide takip ediyorum orda herkes bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmişler.siz ne zaman düşünüyorsunuz bu işlemi?? bi millet baya bişey almış giyecek fln, ben kendime bakınca çk az şey almışım yetersizmi acaba doğumdan sonra bide kıyafet alışverişiyle uğraşmak istemiyrıum yazın.siz neler aldınız kçar tane aldınızz?? bir de en çk kullanılan bi sürü yedeği olması gereken şeyler neler acabaa

2. bebiş annesi olarak oğlumda bende bi dolu şey almıştım ama çoğunu kullanamadım bile, önümüzdeki ay ne var ne yok çıkarıp ona göre eksiklerimi alıcam, bence yetersiz olduğunu düşünme bebişin ne hızda büyüyücek bilmiyorsun çünkü ve hediyelerde olur, bence doğum sonrasına da sakla alışverişi, o zaman bebişin kendi ihtiyacına göre daha hızlı karar verirsin...

tatlım bende doğumdan sonra alışveriş taraftarıyım hani kış a denk gelse belki dusunurum dışarı çıkması zor olur dıye ama yaz bebeklerı olucagı ıcın onlarla gezmek ve çocuklarımıza bıseyler almak daha keyıflı olucaktır.arkdaslarımın da dedıgı gıbı ne hızla buyuyecegını bılmıyoruz o yüzden kararında almak taraftarıyım.

Bende aslında öyle düşünüyorum o yüzden hep numunelik aldım yani ikişer tane fln.ama diğer topiğe bakınca hiçbişey almamış gibi hissettm kendimi.penye battaniye,havlu,yelek ve ağız yüz silme bezinden kaç tane alıyım

ozaman doğru olanı yapmışım demekki.ama interete girincezor tutuyorum kendimi okdr güzel şeyler varki almamak için direniyorumm

ozaman doğru olanı yapmışım demekki.ama interete girincezor tutuyorum kendimi okdr güzel şeyler varki almamak için direniyorumm
sorma valla internetten bakıp bakıp geri dönüyorum sadece hastahane çıkışı aldım onun dışında dışarıdan geldı getirenlerden Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…