- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.141
zeytinyagi da surulebilir vucut hemen emiyor.Kızlar bide tükürüğünüzü sürmeyi deneyebilirsiniz :/
bende don bile almadim dahakizimi ilk aylarda mavis mavis giydircem. abisinden kalanlari kullanicam.
2 tane kiz renklerinde hastane cikisi alip alisverisi bitirme niyetindeyim ama 1. aydan sonrasi icin cilgin planlarim var
Ben çektirdim canımkızlar detaylıdan sonra fetal eko çektiren var mı ?
Anladım, iş yerine de rapor vericez ya alakalı mıdır diye merak ettim?bende tam bilmiyorum temmuz annelerinde okudum. bazılarına sgk dan mesaj gitmiş. sağlık ocağı süt parası için onların adına başvuru yapmış. mesaj alanlar olmuş bende sağlık ocağına sorcam 2 hafta sonra gitcem
Bende senin gibi yapıcam, doğum iznim bitince çıkış vermelerini talep edecem bakalım ne diyecekler. Çalışma yılın ile de alakalı ben 3 yılı aştığım için şimdiden konuşucam (3 yıl için ihbar süresi 2 ay). Çalışma yılın ne kadar mesela benim 10 yıl bu işyerim de onun için eğer çıkışımı veririlerse 10 ay kadar işsizlik alabiliyormuşum...Günaydın kızlar. Çalışan hamişler var mı aranızda? Ben işten doğum izni kullandıktan sonra işten çıkmayı düşünüyorum. İşkur 6 ay işsizlik parası veriyormuş. Ücretsiz izinde değil ama işten çıkarsan galiba. Bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim
günaydın sanmıyorum canımGunaydin kizlar....
yarin ozel hastanelere tatil mi?seker yuklemesi yaptiracaktim.
Hoşgeldin, nasılsın?Selam kizlar Uzun bir sure topige ugramadim.
Belli basli sebeblerimden oturu.
Simdi yaziyim dedim size nasilsiniz?
yarin kismetse sekee yuklemesine gidicem bakalim bir de bebisimi cok ozledim onu goriyim bakalim kac kilo olmus kizcem :)
Çok çok normal hiç korkma:)kızlar bebeğiniz kafasını poposunu göbeğinizden fırlayacak gibi çıkartıyormu ? acayip kasılıyrum okşayınca geçiyor, ilk gebelik olunca korkuyorum da normal dimi bunlar
Benimde 5 yıl oldu hatta geçti o zaman bende alabilirim. Peki doğum izninden sonra geri dönüp çalışmak gerekiyor mu acaba onu nerden öğreniriz.? İş yeri kendi çıkarırsa tazminat hakkı da doğar o yüzden kendileri çıkarmak istemeyebilirler. Bende şimdiden konuşsam mı biraz daha beklesem mi diye kararsızım.Bende senin gibi yapıcam, doğum iznim bitince çıkış vermelerini talep edecem bakalım ne diyecekler. Çalışma yılın ile de alakalı ben 3 yılı aştığım için şimdiden konuşucam (3 yıl için ihbar süresi 2 ay). Çalışma yılın ne kadar mesela benim 10 yıl bu işyerim de onun için eğer çıkışımı veririlerse 10 ay kadar işsizlik alabiliyormuşum...
İş ortamınızı bilemediğim için senin adına net bir şey diyemem ama yasal prosedür gereği işten çıkmayı düşünüyorsan çıkma tarihinden 2 ay önce bildirmen gerek.Benimde 5 yıl oldu hatta geçti o zaman bende alabilirim. Peki doğum izninden sonra geri dönüp çalışmak gerekiyor mu acaba onu nerden öğreniriz.? İş yeri kendi çıkarırsa tazminat hakkı da doğar o yüzden kendileri çıkarmak istemeyebilirler. Bende şimdiden konuşsam mı biraz daha beklesem mi diye kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?