- 9 Ocak 2015
- 435
- 496
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.161
canım sıkıntılı bir durum olduğu ıcın mıydı yoksa prosedür geregı mı ?Ne bileyim neden ıhtıyac goruldu yani?Ben de yarın gırecem fetal ekoya tırsıyorum neden dıyeBen çektirdim canım
GünaydınnnGünaydın güzel anneler
dün çok sıcakken bugün soğuk İstanbul :)
aman dikkat üşütmeyelim..
onla alakalı oldugunu sanmıyorum çünkü en erken 32. haftada raporunu veriyorsun. onlara 28/29. haftalarda mesaj gitmiş cnmAnladım, iş yerine de rapor vericez ya alakalı mıdır diye merak ettim?
Zamanı gelince öğreniriz artık bu yeni değişiklikleri:)onla alakalı oldugunu sanmıyorum çünkü en erken 32. haftada raporunu veriyorsun. onlara 28/29. haftalarda mesaj gitmiş cnm
İş ortamınızı bilemediğim için senin adına net bir şey diyemem ama yasal prosedür gereği işten çıkmayı düşünüyorsan çıkma tarihinden 2 ay önce bildirmen gerek.
Benim bir yakının doğum izinleri bitince patronlarından talep etti ki onun çalışma süresi 2 yıldı ve kabul ettiler o 8 ay işsizlik aldı,
sen ise 10 ay işsizlik alacaksın primin üzerinden hesaplanacak en düşük 426 en yüksek 955 ki Temmuz ayından sonra artış olacakmış bu ücretlerde, konuştuğunda da şöylede yapabilirsin kabul ederlerse, partonlarına iş çıkışı verdiklerinde sana verilen tazminatı geri ödeyebileceğini söylersin... böyle bir teklifte sunabilirsin...
evet tanıdıklarım bu sene sen çok sıcak isteme yanarsın çok diyorlarGünaydınnn
Evet İstanbul bugün soğukk..Şimdiden işe gelmek zor geliyor.. Yazın sıcaklarda ne yapacağız bakalım..
yarın tatil bu arada yuppi yuppi
Doktorum bir göz daha görsün diye gönderdi canım beni. İçiniz daha rahat olsun diye. Kalbe giren çıkan damarlar daha net görülüyor sanırım. İçin rahat olsun canım tedbir amaçlı göndermiştir.İnşallah sağlıklı sıhhatlidir bebişin.canım sıkıntılı bir durum olduğu ıcın mıydı yoksa prosedür geregı mı ?Ne bileyim neden ıhtıyac goruldu yani?Ben de yarın gırecem fetal ekoya tırsıyorum neden dıye
sağol canım benım .inşallah hepimizin bebeği sağlıklıdırDoktorum bir göz daha görsün diye gönderdi canım beni. İçiniz daha rahat olsun diye. Kalbe giren çıkan damarlar daha net görülüyor sanırım. İçin rahat olsun canım tedbir amaçlı göndermiştir.İnşallah sağlıklı sıhhatlidir bebişin.
Benimde benimde sanki düşücek gibi hissediyorum karnımı tutma ihtiyacı duyuyorum
aynen benim de öyle kızlar ya neden olabilir ki bubendede oluyor cnm haftasonu yürüyüse cıktık esimle soldan girdi zor geldim eve
Geçen yıl Ağustos'ta doğum yapan arkadaşım sen de kokoreç olacaksııııın deyip duruyor bana da :) Cidden zor olacak sanırım şimdiden uyku falan zorluyor çünkü.. Sıcaklarda iyice de ağırlaşmış olacağız.. Allah yardımcımız olsun..evet tanıdıklarım bu sene sen çok sıcak isteme yanarsın çok diyorlar
evet çok şükür bize de 3 gün tatil :)
2. bebiş annesi olarak oğlumda bende bi dolu şey almıştım ama çoğunu kullanamadım bile, önümüzdeki ay ne var ne yok çıkarıp ona göre eksiklerimi alıcam, bence yetersiz olduğunu düşünme bebişin ne hızda büyüyücek bilmiyorsun çünkü ve hediyelerde olur, bence doğum sonrasına da sakla alışverişi, o zaman bebişin kendi ihtiyacına göre daha hızlı karar verirsin...
tatlım bende doğumdan sonra alışveriş taraftarıyım hani kış a denk gelse belki dusunurum dışarı çıkması zor olur dıye ama yaz bebeklerı olucagı ıcın onlarla gezmek ve çocuklarımıza bıseyler almak daha keyıflı olucaktır.arkdaslarımın da dedıgı gıbı ne hızla buyuyecegını bılmıyoruz o yüzden kararında almak taraftarıyım.
vallaa hiiiiç bişey almadım
7. aydan sonra düşünüyorum
bir iğnesi yok daha
Evet tatlım ben demiştim :) tükürük gibisi yok hemde bedavaewet tükürüğünüzü de deneyinn. en beleşinden ve etkilisinden..chinarose canım sen mi demiştin bana yap diye hatırlayamadım cok iyi gelmiştiii..
cnm çok saol verdiğin bilgiler için.ben sıfır kol body hiç almadım ,kısa tulumda almadım ama alıcam sanırım giyiliyormuş çünkü bn antalyadayım baya sıcak olur.Bende bu haftasonu biseyler aldim ama temmuz gibi yikarim daha cok var, oglum da 30 mayis dogumlu, kizim da yaz bebeği olacagindan en cok citcitli kolsuz badi, ve kisa tulum aldim, sanirim 12 tane toplami, 4 tane tshirt, 1 hirka, 1 zibin takimi, 2 uzun kollu bady, 10 tane kadar uzun alt aldim, uzun kollulari ve altlari 3-6 ay aldim, digerleri 0-3 ay, simdi birkac hirka daha alicam 3-6 ay, birde banyo icin kopuklu file cok kullanisli oluyor, legen, kova falan var zaten, baslikli havlu, tarak, pudra, pisik kremi v.s birde yan yatma yastigi sart bence, aklima gelenler simdilik bunlar ☺
Tükürük daha çok çatlatmaz mı ya çocukken dudak yalayınca iz kalıyoduya:) Deneyenlere güvenelim deneyelim bizde:) Çok hassas benimkiler acıyo hala bebiş emerken napcaz bilmiyom:)Evet tatlım ben demiştim :) tükürük gibisi yok hemde bedava
akıntı çogunlukla oluyor şeffaf veya sarı renktekızlar akıntı durumunuz ne ???
canım ben de 3 yıldır burada çalışıyorum doğum izinlerim bitince işten ayrılacağım patronumla konuştum o beni işten çıkaracak fakat tazminat almayacağım işkurumuna başvurup işsizlik parası alacağım o da 10 ay boyunca alınıyor 450 tl civarıGünaydın kızlar. Çalışan hamişler var mı aranızda? Ben işten doğum izni kullandıktan sonra işten çıkmayı düşünüyorum. İşkur 6 ay işsizlik parası veriyormuş. Ücretsiz izinde değil ama işten çıkarsan galiba. Bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim
kızlar günaydın benim sağ gğsümden dünden beri süt geliyor
Aynen bende de şeffaf ve sarı normal deniliyor zaten öyle olmasıakıntı çogunlukla oluyor şeffaf veya sarı renkte
canım ben de 3 yıldır burada çalışıyorum doğum izinlerim bitince işten ayrılacağım patronumla konuştum o beni işten çıkaracak fakat tazminat almayacağım işkurumuna başvurup işsizlik parası alacağım o da 10 ay boyunca alınıyor 450 tl civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?