2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın tatlı annişler uzun zamandır fırsat bulup giremiyordum keyifler nasıl umarım herkes iyidir şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misiniz? glikoz içiriyorlarmış zor oluyor mu tadı falan nasıl ki aç karına korkuyorum

Teşekkür ederim o zaman biran önce konuşayım.

Günaydınnn
Evet İstanbul bugün soğukk..Şimdiden işe gelmek zor geliyor.. Yazın sıcaklarda ne yapacağız bakalım..
yarın tatil bu arada yuppi yuppi
evet tanıdıklarım bu sene sen çok sıcak isteme yanarsın çok diyorlar
evet çok şükür bize de 3 gün tatil :)

canım sıkıntılı bir durum olduğu ıcın mıydı yoksa prosedür geregı mı ?Ne bileyim neden ıhtıyac goruldu yani?Ben de yarın gırecem fetal ekoya tırsıyorum neden dıye
Doktorum bir göz daha görsün diye gönderdi canım beni. İçiniz daha rahat olsun diye. Kalbe giren çıkan damarlar daha net görülüyor sanırım. İçin rahat olsun canım tedbir amaçlı göndermiştir.İnşallah sağlıklı sıhhatlidir bebişin.

sağol canım benım .inşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır

evet tanıdıklarım bu sene sen çok sıcak isteme yanarsın çok diyorlar
evet çok şükür bize de 3 gün tatil :)
Geçen yıl Ağustos'ta doğum yapan arkadaşım sen de kokoreç olacaksııııın deyip duruyor bana da :) Cidden zor olacak sanırım şimdiden uyku falan zorluyor çünkü.. Sıcaklarda iyice de ağırlaşmış olacağız.. Allah yardımcımız olsun..

Kızlar şu doğum izinleri, yarı zamanlı çalışma konusunda 170'i arayan oldu mu? 2015-2016 karmaşası vardı ya.. Haklarımız hakkında net bilgimiz yok sırf karmaşa

Cnmm çkk saoll verdiğin bilgiler içinn.havlu,bez,yelek ve battaniye yedekleyim ben.insan ister istemez telaş yapıyor nedense.sanki yarın doğurcakmış gibi

aynen o yönden şanslıyız.ben çk bişey almadm o yüzden bebeği kucakladıktan snra alışveriş daha keyifli olacak sanırım

vallaa hiiiiç bişey almadım
7. aydan sonra düşünüyorum
bir iğnesi yok daha

siz tecrübeli anneler rahat ne gzell.biz panik atak

cnm çok saol verdiğin bilgiler için.ben sıfır kol body hiç almadım ,kısa tulumda almadım ama alıcam sanırım giyiliyormuş çünkü bn antalyadayım baya sıcak olur.

gunaydın kızlar,
1 haftadır bebek arabası bakıyorum bu haftasonu artık alalım dıyoruz. daha bebeşin elle tutulur eşyası yok. bi kaç tulum ve ayakkabı dışında bişey almadık.
saraçhaneye gidelim dıyoruz araba için

kızlar akıntı durumunuz ne ???
akıntı çogunlukla oluyor şeffaf veya sarı renkte
canım ben de 3 yıldır burada çalışıyorum doğum izinlerim bitince işten ayrılacağım patronumla konuştum o beni işten çıkaracak fakat tazminat almayacağım işkurumuna başvurup işsizlik parası alacağım o da 10 ay boyunca alınıyor 450 tl civarı

Aynen bende de şeffaf ve sarı normal deniliyor zaten öyle olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…