- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.181
Kendi kendimden alıntı yapayımGeçen yıl Ağustos'ta doğum yapan arkadaşım sen de kokoreç olacaksııııın deyip duruyor bana da :) Cidden zor olacak sanırım şimdiden uyku falan zorluyor çünkü.. Sıcaklarda iyice de ağırlaşmış olacağız.. Allah yardımcımız olsun..
Kızlar şu doğum izinleri, yarı zamanlı çalışma konusunda 170'i arayan oldu mu? 2015-2016 karmaşası vardı ya.. Haklarımız hakkında net bilgimiz yok sırf karmaşa
şimdi sağlık cağını aradım normal dedi prolaktin hormonun fazla yükselmiş sorun olmaz dedi. suan hala geliyo sütyen yapışıyo ve acıtıyo akşam iş çıkışında ped alıp kullanmam gerekcek sanırım.
- hayırdır neden acaba canım ya
doktoruna bi sorsaydın sütün gelmesin şimdiden
Kendi kendimden alıntı yapayım170'i arayıp sordum yarı zamanlı çalışma ile ilgili olarak bize gelmiş resmi bilgi yok dediler.. TV'de çıkıp söyleniyor anladığım kadarıyla ama lafta kalıyor yürürlüğe girmedikten sonra dillendirilmesinin de bi manası yok ki Bakıcı parası uygulaması ise şu an pilot illerde var.. Haziran-Temmuz gibi tüm Türkiye genelinde uygulanmaya başlayacak dediler.. Birinci derecede yakın dışındakiler için devlet 24 aya kadar 300 Euro'luk maaş veriyormuş tabi sen öncelikle işveren olarak sigortasını ödemeyi taahhüt ediyormuşsun..
benimkilerde o kadar büyüdüler ki her an süt fışkıracakmış gibi duruyorlarşimdi sağlık cağını aradım normal dedi prolaktin hormonun fazla yükselmiş sorun olmaz dedi. suan hala geliyo sütyen yapışıyo ve acıtıyo akşam iş çıkışında ped alıp kullanmam gerekcek sanırım.
ben de inanmıyorum bunlara seçim çalışması gibi geliyor bana hep laf hep lafKendi kendimden alıntı yapayım170'i arayıp sordum yarı zamanlı çalışma ile ilgili olarak bize gelmiş resmi bilgi yok dediler.. TV'de çıkıp söyleniyor anladığım kadarıyla ama lafta kalıyor yürürlüğe girmedikten sonra dillendirilmesinin de bi manası yok ki Bakıcı parası uygulaması ise şu an pilot illerde var.. Haziran-Temmuz gibi tüm Türkiye genelinde uygulanmaya başlayacak dediler.. Birinci derecede yakın dışındakiler için devlet 24 aya kadar 300 Euro'luk maaş veriyormuş tabi sen öncelikle işveren olarak sigortasını ödemeyi taahhüt ediyormuşsun..
450 TL azmış ama ya ama bebişler için değer. En iyisi bende bi konuşayım artık cesaretimi toplayıp.akıntı çogunlukla oluyor şeffaf veya sarı renkte
canım ben de 3 yıldır burada çalışıyorum doğum izinlerim bitince işten ayrılacağım patronumla konuştum o beni işten çıkaracak fakat tazminat almayacağım işkurumuna başvurup işsizlik parası alacağım o da 10 ay boyunca alınıyor 450 tl civarı
herkes aynı fikirde canım bnd söylenenlere kulak asacağım.çok almamıştım zatn 0-3 ay,iyiki almamışım ozaman.gerisini zatn bebk doğduktan sonra ve ihtiyaç dahilinde alıcamcanim ikinci cocugumu bekliyorum ve bu esimin ailesi tarafinda olan ilk kiz bebek. herkes hevesli olmasina ragmen lutfen cok kiyafet almayin diyorum cunku ilk aylar cok cabik buyuyorlar ve cogu kiyafetleri hic giymeden kaliyor. ogluma hevesle aldigim ve 1 kere giydirebildigim cok kiyafet var. Illada almak istersen mevsimine uygun olacak sekilde daha buyuk kiyafetler al. oglum temmuzun sonunda dogmustu hava sicak oldugunda dolayi kendini toparlayinca cit citli bady giydirip gunese cikarmistim. en cok badyler kullaniliyor bence onuda en kucugunden cok almamak lazim bebek cok minyon degilse genelde 1. ay sonunda 3-6 ay badylerine geciliyor.
evet az ama hiç yoktan iyidir diyoruz biz de450 TL azmış ama ya ama bebişler için değer. En iyisi bende bi konuşayım artık cesaretimi toplayıp.
benim enteresan olan kısmı büyümediler ki... ondan şaşırdım zaten. regl zamanı ne kadar büyürse o kadar büyüdü ilk aylarda hala aynı. ama sütüm geldi sasırdım.benimkilerde o kadar büyüdüler ki her an süt fışkıracakmış gibi duruyorlar
günaydınnn cnmm.korkulacak bişey yok bir bardak şekerli su içiyorsun öyle abartılcak bi tadı yok 3 4 yudumda bitiyor zatn.asıl sıkıntılı olan aç beklemek ben o kısımda zorlandmgünaydın tatlı annişler uzun zamandır fırsat bulup giremiyordum keyifler nasıl umarım herkes iyidirşeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misiniz? glikoz içiriyorlarmış zor oluyor mu tadı falan nasıl ki aç karına korkuyorum
inşallah dediğin gibidir cnm içimi rahatlattın birazcık ama benim sabahları halen bulantı şikayetim devam ettiği için korkuyorum inşallah dediğin gibi kolayca atlatırım bende.. aç olmak da dediğin gibi çok zor oluyor ama atlatmışsın ne güzel darısı ben ve benim gibi yaptıracak olanların başına :)günaydınnn cnmm.korkulacak bişey yok bir bardak şekerli su içiyorsun öyle abartılcak bi tadı yok 3 4 yudumda bitiyor zatn.asıl sıkıntılı olan aç beklemek ben o kısımda zorlandm
Hoşgeldin, nasılsın?
Olsun az maz dediğin gibi hiç yoktan iyidir. Bebişlrimizi kendimiz büyütelim inşallah.evet az ama hiç yoktan iyidir diyoruz biz de
yalnız çalıştığın seneye göre miktar değişiyor olabilir araştırmak lazım
Bende iyim, dr.unuzla konuşun durumu ailende de var ve ilk gebeliğin gerek görebilir, dr. eşini de ikna edebilir, açlık tokluk şekerin nasıldı öncesinde?iyiyim bebegim sen nasilsin bugn doktora gidicez ama sanirim seker yuklemesi iptal bizim esim razi degil
istemiyorum diyor yandim valla
Canımcım yanlız gitme yanında eşin yada biri olsun mutlaka. Çünkü aç karna içmesi sorun olmuyor da içtikten sonra 1 saat beklemeni istiyorlar hiç bişey yemeden o zaman biraz tansiyonun düşebilir.inşallah dediğin gibidir cnm içimi rahatlattın birazcık ama benim sabahları halen bulantı şikayetim devam ettiği için korkuyorum inşallah dediğin gibi kolayca atlatırım bende.. aç olmak da dediğin gibi çok zor oluyor ama atlatmışsın ne güzel darısı ben ve benim gibi yaptıracak olanların başına :)
aminn cnmm inşş sende hayırlısıyla atlatırsın.dediğim gibi zatn aç olduğun içn biran önce bitsn derdinde oluyosun hemen içiyosun sıvıyı,biraz için kıyılıyo ama öyle çk mide bulandıran bişey değil.birazcık sabırla halledersininşallah dediğin gibidir cnm içimi rahatlattın birazcık ama benim sabahları halen bulantı şikayetim devam ettiği için korkuyorum inşallah dediğin gibi kolayca atlatırım bende.. aç olmak da dediğin gibi çok zor oluyor ama atlatmışsın ne güzel darısı ben ve benim gibi yaptıracak olanların başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?