2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi kendimden alıntı yapayım 170'i arayıp sordum yarı zamanlı çalışma ile ilgili olarak bize gelmiş resmi bilgi yok dediler.. TV'de çıkıp söyleniyor anladığım kadarıyla ama lafta kalıyor yürürlüğe girmedikten sonra dillendirilmesinin de bi manası yok ki Bakıcı parası uygulaması ise şu an pilot illerde var.. Haziran-Temmuz gibi tüm Türkiye genelinde uygulanmaya başlayacak dediler.. Birinci derecede yakın dışındakiler için devlet 24 aya kadar 300 Euro'luk maaş veriyormuş tabi sen öncelikle işveren olarak sigortasını ödemeyi taahhüt ediyormuşsun..

• hayırdır neden acaba canım ya doktoruna bi sorsaydın sütün gelmesin şimdiden
şimdi sağlık cağını aradım normal dedi prolaktin hormonun fazla yükselmiş sorun olmaz dedi. suan hala geliyo sütyen yapışıyo ve acıtıyo akşam iş çıkışında ped alıp kullanmam gerekcek sanırım.

Yine bi işi tam beceremediler yani...

benimkilerde o kadar büyüdüler ki her an süt fışkıracakmış gibi duruyorlar

ben de inanmıyorum bunlara seçim çalışması gibi geliyor bana hep laf hep laf

450 TL azmış ama ya ama bebişler için değer. En iyisi bende bi konuşayım artık cesaretimi toplayıp.

herkes aynı fikirde canım bnd söylenenlere kulak asacağım.çok almamıştım zatn 0-3 ay,iyiki almamışım ozaman.gerisini zatn bebk doğduktan sonra ve ihtiyaç dahilinde alıcam

benimkilerde o kadar büyüdüler ki her an süt fışkıracakmış gibi duruyorlar
benim enteresan olan kısmı büyümediler ki... ondan şaşırdım zaten. regl zamanı ne kadar büyürse o kadar büyüdü ilk aylarda hala aynı. ama sütüm geldi sasırdım.

günaydınnn cnmm.korkulacak bişey yok bir bardak şekerli su içiyorsun öyle abartılcak bi tadı yok 3 4 yudumda bitiyor zatn.asıl sıkıntılı olan aç beklemek ben o kısımda zorlandm

günaydınnn cnmm.korkulacak bişey yok bir bardak şekerli su içiyorsun öyle abartılcak bi tadı yok 3 4 yudumda bitiyor zatn.asıl sıkıntılı olan aç beklemek ben o kısımda zorlandm
inşallah dediğin gibidir cnm içimi rahatlattın birazcık ama benim sabahları halen bulantı şikayetim devam ettiği için korkuyorum inşallah dediğin gibi kolayca atlatırım bende.. aç olmak da dediğin gibi çok zor oluyor ama atlatmışsın ne güzel darısı ben ve benim gibi yaptıracak olanların başına :)

iyiyim bebegim sen nasilsin bugn doktora gidicez ama sanirim seker yuklemesi iptal bizim esim razi degil
istemiyorum diyor yandim valla
Bende iyim, dr.unuzla konuşun durumu ailende de var ve ilk gebeliğin gerek görebilir, dr. eşini de ikna edebilir, açlık tokluk şekerin nasıldı öncesinde?

Canımcım yanlız gitme yanında eşin yada biri olsun mutlaka. Çünkü aç karna içmesi sorun olmuyor da içtikten sonra 1 saat beklemeni istiyorlar hiç bişey yemeden o zaman biraz tansiyonun düşebilir.

Herkese günaydın rüyamda doğum yapıyordum bu aralar erken doğum korkusu oluştu bende ondan etkilendim sanırım benim gibi olan var mı

aminn cnmm inşş sende hayırlısıyla atlatırsın.dediğim gibi zatn aç olduğun içn biran önce bitsn derdinde oluyosun hemen içiyosun sıvıyı,biraz için kıyılıyo ama öyle çk mide bulandıran bişey değil.birazcık sabırla halledersin

Kızlar Merhaba,
27 haftalık oldum, ama kanamam var. Doktora gittim erken dogum riskin yok dedi.
Smeer testi yaptır dedi. Neden olur ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…