2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kaç kilo aldın canm

cnm merhaba ,

bugün yaptırdım elmalı gazoz düşün çamlıca gazozun elmalısı kutu kola büyüklüğünde tadı güzel 10 dakikada içmen isteniyor. hemen içiliyor midem bulanıyodu içmeden strese girmiştim inan çok korktum nedense kurmuşum. hemende saat geçiyor benim açlık 71 o kutudan sonra144 çıktı sonuç iyimi bilmiyorum sorcam bakalım dr a.

Hep aynı paronayalar canım bende aynı çok tekneler ne çok tekmeliyor az tekmeler kesin kötü bişey oldu kordon mu dolandı az akıntım olur suyum mu geldi kafamda deli ötesi sorular

Hep aynı paronayalar canım bende aynı çok tekneler ne çok tekmeliyor az tekmeler kesin kötü bişey oldu kordon mu dolandı az akıntım olur suyum mu geldi kafamda deli ötesi sorular
herkes aynı herhalde :) Allah korusun tabi ama tedirginlik orda burda okuduğumuz olumsuzluklardan kaynaklanıyor bence

herkes aynı herhalde :) Allah korusun tabi ama tedirginlik orda burda okuduğumuz olumsuzluklardan kaynaklanıyor bence
Evet canım aslında çok okumak iyi değil biraz oluruna bakmak gerek ben hep doktor çıkışında boyu kilosu normal mi diye bakıyorum net e sonra al başına belayı neden böyle neden öyle

50 gr yaptırdım tok karnına eczaneden yaptırdım şekerli su bildin yanıda bol suyla içtim iyi çıktı sonucu

Keşke önceden bilseydik böyle olacağını hep akşamları içerdik çok kilo almadan ama dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilolar verilir elbet

Keşke önceden bilseydik böyle olacağını hep akşamları içerdik çok kilo almadan ama dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilolar verilir elbet
Ben hiçbir ilacımı içmiyorum canım gerçi vitamin i bıraktırdı demir ilacını da ben içmiyorum iyimi kötümü bilmiyorum haftaya sağlık ocagında test yaptiricam artık çıkar ne olduğu :-(

Merhaba kizlar size birsey danisacaktim ben 26 haftalik hamileyim ama 1 haftadir surekli idrarim varmis gb oluyor ama cikan birsey de yok ve cok agrili ve sancili oluyor acaba neden oluyor sizde de var mi boyle durum

Merhaba kizlar size birsey danisacaktim ben 26 haftalik hamileyim ama 1 haftadir surekli idrarim varmis gb oluyor ama cikan birsey de yok ve cok agrili ve sancili oluyor acaba neden oluyor sizde de var mi boyle durum
canım öncelikle geçmiş olsun sistit olmuşsun namıdeğer idrar yolu enfeksiyonu doktoro gidip idrar tahlili yaptırmanı öneririm. ayrıca bol su iç. idrarından kan da gelebilir bu durumda korkma enfeksiyondan kaynaklıdır.

Reactions: msy
9 mayısta canım ama ya 7 sinde yada 12sinde gitcez eşimin işi sebebiyle. sadece ac karnına baktırıcam ama..
canımm gene de dikkat et madem. benimde bugün misafirlerim vardı cok fazla ayakta kalmamama ragmen sol tarafta cok rahatsız etmesede agrım var.. demekki ayakta kalmak gelmeyecek bizee.. 6.ayda boyleyız ileriki aylarda napıcaazzz :/

Canım bnm mesaiye devam ediyorum hala o çok yoruyor beni. Az kaldı rapor almama. Acilen dinlenmeyi öğrenmem lazım. Şeker yüklemesinde bnm riskim çoktu o yüzden yaptrdım. Çok aşırı zorlamadı. Neyseki sonuç temiz

Evet canım aslında çok okumak iyi değil biraz oluruna bakmak gerek ben hep doktor çıkışında boyu kilosu normal mi diye bakıyorum net e sonra al başına belayı neden böyle neden öyle
canim cok takilmayin boya vs. oglum 49.5 cm 3800 dogdu boyu ortalamaya yakindi 1 hafta sonra 51 cm sonrada her ay yasitlarindan uzun oldu simdide iri kiyim bir cocuk. anne karninda haftasindan cok kucuk degilse problem yapmayin sonra bir anda uzuyor yada kilo alabiliyor.

tesekkur ederim canim yarin doktora gidecegim ins

İlk günaydın demiştim şimdide kapanışı yapıp iigclr diyim bari.. Artık ilk zamanlardaki kadar sık yazamıuorum ama yazışmaları okuuorum..artık hava güzel kızlarımla gezmelerdeyiz hergün fırsat buldukça burdayım.. Güzel ağustos anneleri

Haklısın canım böyle paronayalar aslında bebişleride kötü etkiliyor farkında değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…