- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.221
kaç kilo aldın canmkızlaarr benn çkk hızlı kilo alıyorummm napıcammmm..,ştahım da çok fena durumda durduramıyorum kendimiii..ömrümde bukdr yemedim heraldee.yemekten kıstığım zamanda aç hissediyorum kendimi mutsuz oluyorumm.napmam gerek bi akıl verin bana gidişat iyi değil.13 kilo almışım
günaydın tatlı annişler uzun zamandır fırsat bulup giremiyordum keyifler nasıl umarım herkes iyidirşeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misiniz? glikoz içiriyorlarmış zor oluyor mu tadı falan nasıl ki aç karına korkuyorum
Hep aynı paronayalar canım bende aynı çok tekneler ne çok tekmeliyor az tekmeler kesin kötü bişey oldu kordon mu dolandı az akıntım olur suyum mu geldi kafamda deli ötesi sorularAl benden de o kadar niye hareket etmedi karnımda birşey oldu ben farketmedim mi kordon dolanır mı ya erken doğum olursa bildiğiniz psikopata bağladım gidiyorum Allah sonumuzu hayır etsinRabbim büyük en iyisini o bilir biliyorum ama kafamda deli düşünceler
herkes aynı herhalde :) Allah korusun tabi ama tedirginlik orda burda okuduğumuz olumsuzluklardan kaynaklanıyor benceHep aynı paronayalar canım bende aynı çok tekneler ne çok tekmeliyor az tekmeler kesin kötü bişey oldu kordon mu dolandı az akıntım olur suyum mu geldi kafamda deli ötesi sorular
Evet canım aslında çok okumak iyi değil biraz oluruna bakmak gerek ben hep doktor çıkışında boyu kilosu normal mi diye bakıyorum net e sonra al başına belayı neden böyle neden öyleherkes aynı herhalde :) Allah korusun tabi ama tedirginlik orda burda okuduğumuz olumsuzluklardan kaynaklanıyor bence
50 gr yaptırdım tok karnına eczaneden yaptırdım şekerli su bildin yanıda bol suyla içtim iyi çıktı sonucucnm merhaba ,
bugün yaptırdım elmalı gazoz düşün çamlıca gazozun elmalısı kutu kola büyüklüğünde tadı güzel 10 dakikada içmen isteniyor. hemen içiliyor midem bulanıyodu içmeden strese girmiştim inan çok korktum nedense kurmuşum. hemende saat geçiyor benim açlık 71 o kutudan sonra144 çıktı sonuç iyimi bilmiyorum sorcam bakalım dr a.
Keşke önceden bilseydik böyle olacağını hep akşamları içerdik çok kilo almadan ama dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilolar verilir elbetaynen cnm doğru tahmin.ilk 4 ay süperdi 3 kilo almıştım bnd.nezamanki saydığın 3 ilaca başladım iştahım açıldı ve hızla kilo almaya başladım.napıyım bebişim iyi olsunda ben verrim kiloları
Ben hiçbir ilacımı içmiyorum canım gerçi vitamin i bıraktırdı demir ilacını da ben içmiyorum iyimi kötümü bilmiyorum haftaya sağlık ocagında test yaptiricam artık çıkar ne olduğu :-(Keşke önceden bilseydik böyle olacağını hep akşamları içerdik çok kilo almadan ama dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilolar verilir elbet
canım öncelikle geçmiş olsun sistit olmuşsun namıdeğer idrar yolu enfeksiyonu doktoro gidip idrar tahlili yaptırmanı öneririm. ayrıca bol su iç. idrarından kan da gelebilir bu durumda korkma enfeksiyondan kaynaklıdır.Merhaba kizlar size birsey danisacaktim ben 26 haftalik hamileyim ama 1 haftadir surekli idrarim varmis gb oluyor ama cikan birsey de yok ve cok agrili ve sancili oluyor acaba neden oluyor sizde de var mi boyle durum
9 mayısta canım ama ya 7 sinde yada 12sinde gitcez eşimin işi sebebiyle. sadece ac karnına baktırıcam ama..Canım sen ne zamn yaptrcaksın yüklemeni. Bn çok sık giremyrm o yüzden konuları kaçırıyorum. Uzun süre ayakta kalmaktan olmuş. Dikkat et dedi. Nasıl becereceksem onu da. 3 gündür karnım ağrıyor. Artık zorlamaya başladı iş
Canım bnm mesaiye devam ediyorum hala o çok yoruyor beni. Az kaldı rapor almama. Acilen dinlenmeyi öğrenmem lazım. Şeker yüklemesinde bnm riskim çoktu o yüzden yaptrdım. Çok aşırı zorlamadı. Neyseki sonuç temiz9 mayısta canım ama ya 7 sinde yada 12sinde gitcez eşimin işi sebebiyle. sadece ac karnına baktırıcam ama..
canımm gene de dikkat et madem. benimde bugün misafirlerim vardı cok fazla ayakta kalmamama ragmen sol tarafta cok rahatsız etmesede agrım var.. demekki ayakta kalmak gelmeyecek bizee.. 6.ayda boyleyız ileriki aylarda napıcaazzz :/
canim cok takilmayin boya vs. oglum 49.5 cm 3800 dogdu boyu ortalamaya yakindi 1 hafta sonra 51 cm sonrada her ay yasitlarindan uzun oldu simdide iri kiyim bir cocuk. anne karninda haftasindan cok kucuk degilse problem yapmayin sonra bir anda uzuyor yada kilo alabiliyor.Evet canım aslında çok okumak iyi değil biraz oluruna bakmak gerek ben hep doktor çıkışında boyu kilosu normal mi diye bakıyorum net e sonra al başına belayı neden böyle neden öyle
tesekkur ederim canim yarin doktora gidecegim inscanım öncelikle geçmiş olsun sistit olmuşsun namıdeğer idrar yolu enfeksiyonu doktoro gidip idrar tahlili yaptırmanı öneririm. ayrıca bol su iç. idrarından kan da gelebilir bu durumda korkma enfeksiyondan kaynaklıdır.
Haklısın canım böyle paronayalar aslında bebişleride kötü etkiliyor farkında değilizcanim cok takilmayin boya vs. oglum 49.5 cm 3800 dogdu boyu ortalamaya yakindi 1 hafta sonra 51 cm sonrada her ay yasitlarindan uzun oldu simdide iri kiyim bir cocuk. anne karninda haftasindan cok kucuk degilse problem yapmayin sonra bir anda uzuyor yada kilo alabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?