- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.201
Çok hoşsun ya kendimi gördüm gerçekten bende mutsuz oluyorum istediğimi yiyemeyince:) Çocuk gibi olduk resmen hakim olamıyoruz kendimize.kızlaarr benn çkk hızlı kilo alıyorummm napıcammmm..,ştahım da çok fena durumda durduramıyorum kendimiii..ömrümde bukdr yemedim heraldee.yemekten kıstığım zamanda aç hissediyorum kendimi mutsuz oluyorumm.napmam gerek bi akıl verin bana gidişat iyi değil.13 kilo almışım
Geçmiş olsun, riskinin olmaması çok iyi, testi de mutlaka yaptır, benim tek bildiğim plesanta aşağıda ise olabileceği, birde ağır bir iş yapmak, yüksekte bir yere uzanmak gibi ama sen dr.un ne diyorsa onu yap derim...Kızlar Merhaba,
27 haftalık oldum, ama kanamam var. Doktora gittim erken dogum riskin yok dedi.
Smeer testi yaptır dedi. Neden olur ki ya
Şerbetli tatlı yemiyorum hiç zaten önceden de sevmezdim.benm zaafım çikolata hep cnm çekiyor.meyve çok yiyorum zatn öyle sağlıksız şeyler yemiyorum ama normal yediğim yemeğin porsiyonu biraz fazla oluyo azaltınca doymuyorum.sen yine 6 kilo çk az almışın ,ben doğuuma kdr 20 i fln geçer heralde.çok şükür ki zayıf hamile kaldım yoksa halim nolurdu bilmiyorumÇok hoşsun ya kendimi gördüm gerçekten bende mutsuz oluyorum istediğimi yiyemeyince:) Çocuk gibi olduk resmen hakim olamıyoruz kendimize.
Kilo yapmayacak ama bebişe iyi gelecek şeylerden tüketmeye çalış. Mesela meyve istediğin kadar yersin. Şerbetli tatlı yerine sütlü tatlı tercih et. Bende sürekli bişeyler yemek istiyorum o yüzden çantama bir elma yada muz gibi meyve koyuyorum bi de kraker çok canım bişeyler istediğinde atıştırıyorum ama öyleyken bende 6 kilo aldım. Eğer çantamda bişey olmazsa dışardan yiyorum bu defa doysam bile bitsin derken aşırı yiyorum ve sağlıksız oluyo.
Biz iyiz sen nasılsın, teog nöbeti bitti mi?slm kızlar nasılız bakıyımmm :)
bende 10 kilo aldım canım şimdiden kaygılıyım ama kendime hakim olamıyorumkızlaarr benn çkk hızlı kilo alıyorummm napıcammmm..,ştahım da çok fena durumda durduramıyorum kendimiii..ömrümde bukdr yemedim heraldee.yemekten kıstığım zamanda aç hissediyorum kendimi mutsuz oluyorumm.napmam gerek bi akıl verin bana gidişat iyi değil.13 kilo almışım
İdarecilerimle daha görüşmedim ama araştırırken böyle olduğunu okudum. İnşallah sıkıntı yaratmazlarda iznimizi aktarabilirizPeki bebek geç doğarsa ne olacak? Aradaki fark ortaya çıkmaz mı ki ? Ben de bir hafta öyle yapsam mı diyordum. Bugün birkaç arkadaşım bahsetti bu durumdan ama nasıl yapayım bilemedim :S
Zayıfsan hiiiç boşuna üzülme canım hepsini verirsin. Ben zaten balık etliydim şu anda da tombiş görünüyorum ve hayatım boyunca hiç kilo verdiğimi hatırlamıyorum yani benim işim daha zor. 66 kiloyla hamile kaldım şu an 72 kiloyum ve ilk gebeliğim. Allahtan boyum iyi ordan kurtarıyom. Sende üzülme canım zaten zayıfmışsın canın ne istiyosa ye bebiş istiyodur onu mahrum bırakma:)Şerbetli tatlı yemiyorum hiç zaten önceden de sevmezdim.benm zaafım çikolata hep cnm çekiyor.meyve çok yiyorum zatn öyle sağlıksız şeyler yemiyorum ama normal yediğim yemeğin porsiyonu biraz fazla oluyo azaltınca doymuyorum.sen yine 6 kilo çk az almışın ,ben doğuuma kdr 20 i fln geçer heralde.çok şükür ki zayıf hamile kaldım yoksa halim nolurdu bilmiyorum
tamam cnm eşimle gideyim ben çok sağol bilgilendirdiğin içinCanımcım yanlız gitme yanında eşin yada biri olsun mutlaka. Çünkü aç karna içmesi sorun olmuyor da içtikten sonra 1 saat beklemeni istiyorlar hiç bişey yemeden o zaman biraz tansiyonun düşebilir.
bnde 13 kg aldm cnm ama bn bnmkiler ikiz diye teselli ediyorm kendimi ama önceden 20yi gcmemekti hedef ama inş 25i gecmezŞerbetli tatlı yemiyorum hiç zaten önceden de sevmezdim.benm zaafım çikolata hep cnm çekiyor.meyve çok yiyorum zatn öyle sağlıksız şeyler yemiyorum ama normal yediğim yemeğin porsiyonu biraz fazla oluyo azaltınca doymuyorum.sen yine 6 kilo çk az almışın ,ben doğuuma kdr 20 i fln geçer heralde.çok şükür ki zayıf hamile kaldım yoksa halim nolurdu bilmiyorum
Vitamin ve takviye ilaçlar içiyormusun?kızlaarr benn çkk hızlı kilo alıyorummm napıcammmm..,ştahım da çok fena durumda durduramıyorum kendimiii..ömrümde bukdr yemedim heraldee.yemekten kıstığım zamanda aç hissediyorum kendimi mutsuz oluyorumm.napmam gerek bi akıl verin bana gidişat iyi değil.13 kilo almışım
Benim de içime fil kaçmış gibikızlaarr benn çkk hızlı kilo alıyorummm napıcammmm..,ştahım da çok fena durumda durduramıyorum kendimiii..ömrümde bukdr yemedim heraldee.yemekten kıstığım zamanda aç hissediyorum kendimi mutsuz oluyorumm.napmam gerek bi akıl verin bana gidişat iyi değil.13 kilo almışım
saol cnmm yaa içimi rahatlattın valla.yiyorum artık saldım napıyım cnm istiyo doğumdan sonra zatn bukdr rahat yiyemicez o yüzden şmdi keyfini çıkarıyorm.şekerimde normal çıktı 70 le fln doğursam yeterZayıfsan hiiiç boşuna üzülme canım hepsini verirsin. Ben zaten balık etliydim şu anda da tombiş görünüyorum ve hayatım boyunca hiç kilo verdiğimi hatırlamıyorum yani benim işim daha zor. 66 kiloyla hamile kaldım şu an 72 kiloyum ve ilk gebeliğim. Allahtan boyum iyi ordan kurtarıyom. Sende üzülme canım zaten zayıfmışsın canın ne istiyosa ye bebiş istiyodur onu mahrum bırakma:)
aynen cnm doğru tahmin.ilk 4 ay süperdi 3 kilo almıştım bnd.nezamanki saydığın 3 ilaca başladım iştahım açıldı ve hızla kilo almaya başladım.napıyım bebişim iyi olsunda ben verrim kilolarıVitamin ve takviye ilaçlar içiyormusun?
Ben ilk 4ay ayda 1 kilo aldım ama ilaçlara başlayınca demir decavit ve magnezyuma iştahımı çok açtı doymak bilmiyordum dacavit ve magnezyumu akşam içmeye başladım biraz daha az yiyorum
Canım sen ne zamn yaptrcaksın yüklemeni. Bn çok sık giremyrm o yüzden konuları kaçırıyorum. Uzun süre ayakta kalmaktan olmuş. Dikkat et dedi. Nasıl becereceksem onu da. 3 gündür karnım ağrıyor. Artık zorlamaya başladı işneden canım bir durum mu vardı ?? kaçırdım mı acaba :/
şeker yüklemen için gözünaydın. darısı basımıza..
Herkese günaydın rüyamda doğum yapıyordum bu aralar erken doğum korkusu oluştu bende ondan etkilendim sanırım benim gibi olan var mı
Son zamanlar ben de stres olmaya başladım umarım sonuna kadar böyle devam etmezAl benden de o kadar niye hareket etmedi karnımda birşey oldu ben farketmedim mi kordon dolanır mı ya erken doğum olursa bildiğiniz psikopata bağladım gidiyorum Allah sonumuzu hayır etsinRabbim büyük en iyisini o bilir biliyorum ama kafamda deli düşünceler
inşallah canım ben de çok istiyorum kendim büyütmekOlsun az maz dediğin gibi hiç yoktan iyidir. Bebişlrimizi kendimiz büyütelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?