- 11 Temmuz 2013
- 1.600
- 767
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.241
Bende cook kilo aldım iştahımda acıldı vitaminlerden demekki
inşallah normaldir cnm.. atlatmışsın ne güzel bende dediğin gibi kolayca atlatırım inşallah çok tşk ederim cesaret verdiğin içincnm merhaba ,
bugün yaptırdım elmalı gazoz düşün çamlıca gazozun elmalısı kutu kola büyüklüğünde tadı güzel 10 dakikada içmen isteniyor. hemen içiliyor midem bulanıyodu içmeden strese girmiştim inan çok korktum nedense kurmuşum. hemende saat geçiyor benim açlık 71 o kutudan sonra144 çıktı sonuç iyimi bilmiyorum sorcam bakalım dr a.
cnm demir ilacını mutlaka kullanın diyor doktorlar hatta doğumdan sonra 3 ay daha içecekmişiz niye içemiyorsun cnm dokunuyor mu doktorunla bir konuşsan önemli diye biliyorumBen hiçbir ilacımı içmiyorum canım gerçi vitamin i bıraktırdı demir ilacını da ben içmiyorum iyimi kötümü bilmiyorum haftaya sağlık ocagında test yaptiricam artık çıkar ne olduğu :-(
günaydın cnm benim oluyor arada haftada bir iki defa yokluyor demir ilacından mı oluyor diye düşünüyorum bazenGunaydin herkese.Ishal olan varmi aranizda
Canim midemi felaket yapıyor doktorum kullanmamı söylüyor ama :-(cnm demir ilacını mutlaka kullanın diyor doktorlar hatta doğumdan sonra 3 ay daha içecekmişiz niye içemiyorsun cnm dokunuyor mu doktorunla bir konuşsan önemli diye biliyorum
anlıyorum canım insallah cabucak gecer zamanda raporunu alıp dinlenmeye baslarsın..Canım bnm mesaiye devam ediyorum hala o çok yoruyor beni. Az kaldı rapor almama. Acilen dinlenmeyi öğrenmem lazım. Şeker yüklemesinde bnm riskim çoktu o yüzden yaptrdım. Çok aşırı zorlamadı. Neyseki sonuç temiz
canımmm masallah kızınaaaa tontiss masallahh..kizlar size bisi sorucam.
Dogum zamanini ogrenmek icin
son adet tarihi mi onemli ultrasonda tarih mi?
benim kizim 1 hafta onceden geliyormus dun ogrendim normalde 25+4 tik bugun.
ama ultrasonda 26+4 ciktik 983 gram olmusuz tabi bende kilo almisim tam 5 kilo 1 ayda :)
Gunaydin herkese.Ishal olan varmi aranizda
benimde arada kabızlık arada ishal olluyor. cokta iyi oluyoo yoksaa naparımmm.. sanırım benimkide demir ilacından..günaydın cnm benim oluyor arada haftada bir iki defa yokluyor demir ilacından mı oluyor diye düşünüyorum bazen
canım en son kontrolümde doktor ilaclarımı sordu bende demir ilacı 10 tane daha var bitince kullanmiiiiiiicam dimi dedim doguma kadar devam ediceksin diyince bütün dünyam yıkıldı. biraz büyük hap gyno ferro sanol benimki.. mutlaka kullanmalıymışız canım.. bana verdiği santafer vardı onu hiç içemedim kusmamı getiriyordu doktor ilacı değiştirdi bu da biraz büyük ama diğeri gibi değil en azından.Canim midemi felaket yapıyor doktorum kullanmamı söylüyor ama :-(
Zaten bi tane ilacım var onuda içmiyorum kendimi zorlayayım inş içerim canımcanım en son kontrolümde doktor ilaclarımı sordu bende demir ilacı 10 tane daha var bitince kullanmiiiiiiicam dimi dedim doguma kadar devam ediceksin diyince bütün dünyam yıkıldı. biraz büyük hap gyno ferro sanol benimki.. mutlaka kullanmalıymışız canım.. bana verdiği santafer vardı onu hiç içemedim kusmamı getiriyordu doktor ilacı değiştirdi bu da biraz büyük ama diğeri gibi değil en azından.
sende yeniden bir sor bencee..
Ewet canim cok rahatsız olursan gecede icebilirsin.. Ama genelde Aç karnina içiliyor. İlaci da değiştirebilirsiniz doktoruna sorarak. Sana kalmis artik :)Zaten bi tane ilacım var onuda içmiyorum kendimi zorlayayım inş içerim canım
gece yatarken dene birde cnm belki daha az dokunur öyle benim doktorum gündüz alamazsan yatarken al demiştiCanim midemi felaket yapıyor doktorum kullanmamı söylüyor ama :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?