2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar size bisi sorucam.
Dogum zamanini ogrenmek icin
son adet tarihi mi onemli ultrasonda tarih mi?
benim kizim 1 hafta onceden geliyormus dun ogrendim normalde 25+4 tik bugun.
ama ultrasonda 26+4 ciktik 983 gram olmusuz tabi bende kilo almisim tam 5 kilo 1 ayda :)

günaydın canlar .. memurlara tatil ama kocam yine nöbetçi yaaa kızım gelsin yalnızlık bitecek İnşallah

inşallah normaldir cnm.. atlatmışsın ne güzel bende dediğin gibi kolayca atlatırım inşallah çok tşk ederim cesaret verdiğin için

Ben hiçbir ilacımı içmiyorum canım gerçi vitamin i bıraktırdı demir ilacını da ben içmiyorum iyimi kötümü bilmiyorum haftaya sağlık ocagında test yaptiricam artık çıkar ne olduğu :-(
cnm demir ilacını mutlaka kullanın diyor doktorlar hatta doğumdan sonra 3 ay daha içecekmişiz niye içemiyorsun cnm dokunuyor mu doktorunla bir konuşsan önemli diye biliyorum

Gunaydin kizlar biz oglusumla annanemizdeyiz,babamiz sehir disinda☺guzel bi tatil olur insallah hepimize bolca gezip gunes ten d vitamini alma zamaniiii

Selam güzel annisler ve bebisler herkese günaydın :) son bi haftadır işler çok yoğundu okudum ama yazamadim. Neyse üç gün tatil şimdi gerçi eve iş getirdim ama olsun rahat rahat çalışırım :)

anlıyorum canım insallah cabucak gecer zamanda raporunu alıp dinlenmeye baslarsın..
şeker yüklemesindeki riskin neydi canım ???

canımmm masallah kızınaaaa tontiss masallahh..
benim bildiğim satı baz alıyorsun. benimde birkacgün önde felan gözüküyor ama her zaman satı baz alınıyor..
sen hiç kilo almadım -1deyim felan diyordum yanlıs hatırlamıyorsam simdi onun üzerine mi aldın 1 ayda 5 kilo ??

Canim midemi felaket yapıyor doktorum kullanmamı söylüyor ama :-(
canım en son kontrolümde doktor ilaclarımı sordu bende demir ilacı 10 tane daha var bitince kullanmiiiiiiicam dimi dedim doguma kadar devam ediceksin diyince bütün dünyam yıkıldı. biraz büyük hap gyno ferro sanol benimki.. mutlaka kullanmalıymışız canım.. bana verdiği santafer vardı onu hiç içemedim kusmamı getiriyordu doktor ilacı değiştirdi bu da biraz büyük ama diğeri gibi değil en azından.
sende yeniden bir sor bencee..

Zaten bi tane ilacım var onuda içmiyorum kendimi zorlayayım inş içerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…