- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.261
Canım artık bende hareketlerini yukarıda hissediyorum aşağı yukarı sağ sol tekmeliyor paşam harekete geçtiğinde normaldir artık güçlendiren maşallahKizlarr bebeğinizin hareketlerini nerelerde hissediyorsunuz ?
Benim git gide yukarılara vurmaya bbaşladı.
Gobek deligimin hizasında hissederken simdi deliğin iki parmak yukarisina saga sola ortaya vuruyor deri mi de oynatiyor. Ayni anda asagi tarafta da hareket oluyor. Sanki hem basini ellerini hem ayaklarini vuruyor.
Tersooo bir durum yoktur dimi ???
Haa yani seninde benim gibi yukarida yani. Gunlerimizde ayni. Neredeyse mideme vuracak o derece yani. Normalse problem yook. Masallah sertte vuruyor benim oglan.. Bazen idrar kesesine vuruyor sıkısınca anliyorum.Canım artık bende hareketlerini yukarıda hissediyorum aşağı yukarı sağ sol tekmeliyor paşam harekete geçtiğinde normaldir artık güçlendiren maşallah
canımmm masallah kızınaaaa tontiss masallahh..
benim bildiğim satı baz alıyorsun. benimde birkacgün önde felan gözüküyor ama her zaman satı baz alınıyor..
sen hiç kilo almadım -1deyim felan diyordum yanlıs hatırlamıyorsam simdi onun üzerine mi aldın 1 ayda 5 kilo ??
Yok kuzum merak etme benim meleğim de karnımın heryerine vuruyor sağ sol yukarı aşağıKizlarr bebeğinizin hareketlerini nerelerde hissediyorsunuz ?
Benim git gide yukarılara vurmaya bbaşladı.
Gobek deligimin hizasında hissederken simdi deliğin iki parmak yukarisina saga sola ortaya vuruyor deri mi de oynatiyor. Ayni anda asagi tarafta da hareket oluyor. Sanki hem basini ellerini hem ayaklarini vuruyor.
Tersooo bir durum yoktur dimi ???
Canım kayınvalidem şeker hastası kendi babamda şeker hastası. Kendimde de insülin direnci var. O yüzden yaptırmak şart oldu banaanlıyorum canım insallah cabucak gecer zamanda raporunu alıp dinlenmeye baslarsın..
şeker yüklemesindeki riskin neydi canım ???
Canim 40 hafta son adet tarihine gore belirleniyor. Cocukgun onden gelismesi 40 haftayi etkilemiyor.kizlar size bisi sorucam.
Dogum zamanini ogrenmek icin
son adet tarihi mi onemli ultrasonda tarih mi?
benim kizim 1 hafta onceden geliyormus dun ogrendim normalde 25+4 tik bugun.
ama ultrasonda 26+4 ciktik 983 gram olmusuz tabi bende kilo almisim tam 5 kilo 1 ayda :)
Canim doktorum bana vermedi gerek yok kullanmana dedi. Kan degerim iyiydi. Sadecd decavit verdi onun haricinde ilac vermedi.cnm demir ilacını mutlaka kullanın diyor doktorlar hatta doğumdan sonra 3 ay daha içecekmişiz niye içemiyorsun cnm dokunuyor mu doktorunla bir konuşsan önemli diyek biliyorum
Canim 40 hafta son adet tarihine gore belirleniyor. Cocukgun onden gelismesi 40 haftayi etkilemiyor.
kızlarr mrbb herkesee,umarımm bebişlerde annişlerde iyidirrr.bn arada temmuz annelerinide takip ediyorum orda herkes bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmişler.siz ne zaman düşünüyorsunuz bu işlemi?? bi millet baya bişey almış giyecek fln, ben kendime bakınca çk az şey almışım yetersizmi acaba doğumdan sonra bide kıyafet alışverişiyle uğraşmak istemiyrıum yazın.siz neler aldınız kçar tane aldınızz?? bir de en çk kullanılan bi sürü yedeği olması gereken şeyler neler acabaa
Oooo anladim canim benimde ayda 3 kilo bi geldi simdi 3 haftada 1.5 kilo geldi. Toplam 9 u buldum :)) bakalim benim tosuncuk ne kadar olduu :)aynen ogle bebegim ya 1 ayda 5 kilo almisim ani bir artis olmus.
hmm ozamam ben dogumu sata gorer bekliyim dedim erken gelicek ama :)
Kizz benimde oyle annem abim seker hastasi. Kp seker hastasi. Benim hamilelikten önce hep düşük cikardi. Geçenler de kp ölçtü 97 cikti. CÇok hamur isi yemistim ona yordum. Dra gidene kadar dikkat edicem yediklerime bakalim kaç cikacak :)Canım kayınvalidem şeker hastası kendi baba şeker hastası. Kendimde de insülin direnci var. O yüzden yaptırmak şart oldu bana
Selam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
Canım çok geçmiş olsun.. senin bebiş sabırsızlanmis mi ne :) tekrarı olmaz inşallah ve zamanında gelir kuzucuk.. Bu aylarda bi arkadaşım da erken doğum riski yaşamıştı ama onda açılma da vardı.. sonrasında bir süre annesinde kalıp hiçbir is yapmadan atlattı o süreci.. sen de kendine dikkat et canım.. güzelce yat dinlen.. Allah hepimize zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. .Selam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
Çok geçmiş olsun canım bu çocuklar niye bu kadar sabırsızSelam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
canım gecmiş olsun. bidaha olmaz insallahh.Selam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
bilgiler için teşekkürler canım peki bizim kullanacağımız doğum izni işsizlik maaşını almamızı engeleyecek mi ben orasını anlayamadımişsizlik maaşından bahsetmişsiniz kızlar net bilgiyi buradan okuyabilirsiniz
http://www.iskur.gov.tr/tr-tr/isarayan/issizliksigortasi.aspx
Kimler basvuruyor acababilgiler için teşekkürler canım peki bizim kullanacağımız doğum izni işsizlik maaşını almamızı engeleyecek mi ben orasını anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?