2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarr bebeğinizin hareketlerini nerelerde hissediyorsunuz ?
Benim git gide yukarılara vurmaya bbaşladı.
Gobek deligimin hizasında hissederken simdi deliğin iki parmak yukarisina saga sola ortaya vuruyor deri mi de oynatiyor. Ayni anda asagi tarafta da hareket oluyor. Sanki hem basini ellerini hem ayaklarini vuruyor.
Tersooo bir durum yoktur dimi ???

Canım artık bende hareketlerini yukarıda hissediyorum aşağı yukarı sağ sol tekmeliyor paşam harekete geçtiğinde normaldir artık güçlendiren maşallah

Canım artık bende hareketlerini yukarıda hissediyorum aşağı yukarı sağ sol tekmeliyor paşam harekete geçtiğinde normaldir artık güçlendiren maşallah
Haa yani seninde benim gibi yukarida yani. Gunlerimizde ayni. Neredeyse mideme vuracak o derece yani. Normalse problem yook. Masallah sertte vuruyor benim oglan.. Bazen idrar kesesine vuruyor sıkısınca anliyorum.
Su korkulari asabilsem hersey daha guzel olcak insallah.

aynen ogle bebegim ya 1 ayda 5 kilo almisim ani bir artis olmus.
hmm ozamam ben dogumu sata gorer bekliyim dedim erken gelicek ama :)

Yok kuzum merak etme benim meleğim de karnımın heryerine vuruyor sağ sol yukarı aşağı

anlıyorum canım insallah cabucak gecer zamanda raporunu alıp dinlenmeye baslarsın..
şeker yüklemesindeki riskin neydi canım ???
Canım kayınvalidem şeker hastası kendi babamda şeker hastası. Kendimde de insülin direnci var. O yüzden yaptırmak şart oldu bana

Canim 40 hafta son adet tarihine gore belirleniyor. Cocukgun onden gelismesi 40 haftayi etkilemiyor.

cnm demir ilacını mutlaka kullanın diyor doktorlar hatta doğumdan sonra 3 ay daha içecekmişiz niye içemiyorsun cnm dokunuyor mu doktorunla bir konuşsan önemli diyek biliyorum
Canim doktorum bana vermedi gerek yok kullanmana dedi. Kan degerim iyiydi. Sadecd decavit verdi onun haricinde ilac vermedi.

Canim benim tekstil olarak eksiklerim halen var yavas yavas 1 aya kadar tamamlamayi dusunuyorum. Ama yikayip utuleme icin erken bence. Son ay icinde ya kendim yapicam yapamazsam da yaptircam bir yakinima.

aynen ogle bebegim ya 1 ayda 5 kilo almisim ani bir artis olmus.
hmm ozamam ben dogumu sata gorer bekliyim dedim erken gelicek ama :)
Oooo anladim canim benimde ayda 3 kilo bi geldi simdi 3 haftada 1.5 kilo geldi. Toplam 9 u buldum :)) bakalim benim tosuncuk ne kadar olduu :)

Canım kayınvalidem şeker hastası kendi baba şeker hastası. Kendimde de insülin direnci var. O yüzden yaptırmak şart oldu bana
Kizz benimde oyle annem abim seker hastasi. Kp seker hastasi. Benim hamilelikten önce hep düşük cikardi. Geçenler de kp ölçtü 97 cikti. CÇok hamur isi yemistim ona yordum. Dra gidene kadar dikkat edicem yediklerime bakalim kaç cikacak :)

Selam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum

ay canim benim ya insallah daha zamani var
gecmis olsun birtanem

Canım çok geçmiş olsun.. senin bebiş sabırsızlanmis mi ne :) tekrarı olmaz inşallah ve zamanında gelir kuzucuk.. Bu aylarda bi arkadaşım da erken doğum riski yaşamıştı ama onda açılma da vardı.. sonrasında bir süre annesinde kalıp hiçbir is yapmadan atlattı o süreci.. sen de kendine dikkat et canım.. güzelce yat dinlen.. Allah hepimize zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. .

Çok geçmiş olsun canım bu çocuklar niye bu kadar sabırsızAllah zamanında kucağına almayı nasip etsin inş

canım gecmiş olsun. bidaha olmaz insallahh.
durup dururken mi kanaman oldu öncesinde agrı felan oldu mu??? birde senin baslarda kanaman vardı sanki yanlıs mı hatırlıyorum.. simdi ne durumdasın durdu mu kanaman?? ay bi süre dinlenebilsen keske...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…