- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.281
Sağol canım ben de diyorum oğlum daha erken diye inşallah söz dinler :)ay canim benim ya insallah daha zamani var
gecmis olsun birtanem
Teşekkürler canımCanım çok geçmiş olsun.. senin bebiş sabırsızlanmis mi ne :) tekrarı olmaz inşallah ve zamanında gelir kuzucuk.. Bu aylarda bi arkadaşım da erken doğum riski yaşamıştı ama onda açılma da vardı.. sonrasında bir süre annesinde kalıp hiçbir is yapmadan atlattı o süreci.. sen de kendine dikkat et canım.. güzelce yat dinlen.. Allah hepimize zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. .
Amin canım inşallahÇok geçmiş olsun canım bu çocuklar niye bu kadar sabırsızAllah zamanında kucağına almayı nasip etsin inş
Sağol canım evet canım ilk üç ayıda kanama ve progestan ile geçirmiştim sonra yine oldu ama bebekle ilgili değildi şuan kanama durdu ağrı beraberinde vardı işe gitmem zaten evden çalışırım yattığım yerden annem de kızı okula ben götürür getiririm dedi sağolsuncanım gecmiş olsun. bidaha olmaz insallahh.
durup dururken mi kanaman oldu öncesinde agrı felan oldu mu??? birde senin baslarda kanaman vardı sanki yanlıs mı hatırlıyorum.. simdi ne durumdasın durdu mu kanaman?? ay bi süre dinlenebilsen keske...
Hayır canım engellemiyor işten ayrılış nedeni olarak işverenin çıkarması lazım sadecebilgiler için teşekkürler canım peki bizim kullanacağımız doğum izni işsizlik maaşını almamızı engeleyecek mi ben orasını anlayamadım
Neden 100 gr yüklenecek bir şey mi kaçırdım acabaKizlar 100 gram seker yuklemesi yaptiran var mi?
bana ne yapilacak merak ediyorum asama asama yazabilir mi acaba?
birde seker yuklendikten sonra yemek yenmiycekmi?
Neden 100 gr yüklenecek bir şey mi kaçırdım acaba
Benim 75 gr yüksek çıktı belki yarın 100 gr yükleme yapılabilir işlem bitene kadar aç kalınıyordoktor 100 gram dedi canim ya.
babam diyabet ve kalp rahatsizi.
gecmisi sorguluyorlar ya bende bilmiyorum
Benim 75 gr yüksek çıktı belki yarın 100 gr yükleme yapılabilir işlem bitene kadar aç kalınıyor
Çok zorlanmadım eşimde yanımdaydı arabada bekledik yatırdım koltuğu rahat rahat sohbet muhabbet geçti zamanhadi ya desenize yandim ben die
hastane eve uzak peki nasil dayandiniz ben dayanamam ki
Çok zorlanmadım eşimde yanımdaydı arabada bekledik yatırdım koltuğu rahat rahat sohbet muhabbet geçti zaman
:)) panikleme inş bişey çıkmaz. Bn normalde tatlıya çok düşkünüm ama hamilelikte pek istemedi canım. İçin için de korkuyodum. Çok şükür temz çıktı. Doktor temiz dedi inan değeri bile sormadım :)Kizz benimde oyle annem abim seker hastasi. Kp seker hastasi. Benim hamilelikten önce hep düşük cikardi. Geçenler de kp ölçtü 97 cikti. CÇok hamur isi yemistim ona yordum. Dra gidene kadar dikkat edicem yediklerime bakalim kaç cikacak :)
Dursun durduğu yerde yaa daha. Dikkat et canım stajı işi her neyse bebeğinden ve senden önemli değilSelam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
Canım bnm babamda şeker hastası be bn insülin direnci hastasıyım 50 gr yükleme yapıldıdoktor 100 gram dedi canim ya.
babam diyabet ve kalp rahatsizi.
gecmisi sorguluyorlar ya bende bilmiyorum
Canım bnm babamda şeker hastası be bn insülin direnci hastasıyım 50 gr yükleme yapıldı
ay aman dikkat et kendine canım yaa.. ogluna söyle uslu dursun vakti zamanında gelsin üzmesin seni.Sağol canım ben de diyorum oğlum daha erken diye inşallah söz dinler :)
Teşekkürler canım
Benim de annem üst katımda sağolsun bakıyor inşallah zamanında olur
Amin canım inşallah
Sağol canım evet canım ilk üç ayıda kanama ve progestan ile geçirmiştim sonra yine oldu ama bebekle ilgili değildi şuan kanama durdu ağrı beraberinde vardı işe gitmem zaten evden çalışırım yattığım yerden annem de kızı okula ben götürür getiririm dedi sağolsun
insallah canım.. aynen benimde senin gibi oldu tatlıyı cok sevdiğim halde yiyemedim. şimdi şimdi yiyorumm canım.. insallahhh bişey cıkmaz :):)) panikleme inş bişey çıkmaz. Bn normalde tatlıya çok düşkünüm ama hamilelikte pek istemedi canım. İçin için de korkuyodum. Çok şükür temz çıktı. Doktor temiz dedi inan değeri bile sormadım :)
Allah korusun canım bir sorun yoktur inşallah yer değiştiriyorlar ve bize belli ediyorlar artık dürtme hissinden daha kuvvetli tekmeleriHaa yani seninde benim gibi yukarida yani. Gunlerimizde ayni. Neredeyse mideme vuracak o derece yani. Normalse problem yook. Masallah sertte vuruyor benim oglan.. Bazen idrar kesesine vuruyor sıkısınca anliyorum.
Su korkulari asabilsem hersey daha guzel olcak insallah.
Canım bana 50 grlık yapıldı açlık kanına bakıp içeceği hemen içip 1 saat sonra tekrar bakıldı o arada su bile içilmiyor 100 grlıklarda açlık 1. Saat ve 2. saate bakılıyor galibaKizlar 100 gram seker yuklemesi yaptiran var mi?
bana ne yapilacak merak ediyorum asama asama yazabilir mi acaba?
birde seker yuklendikten sonra yemek yenmiycekmi?
Geçmiş olsun canım tekrar korku yaşatmaz inşallah senin sabırsız bebişin dikkat et kendineSelam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
Canım bana 50 grlık yapıldı açlık kanına bakıp içeceği hemen içip 1 saat sonra tekrar bakıldı o arada su bile içilmiyor 100 grlıklarda açlık 1. Saat ve 2. saate bakılıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?