2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 100 gram seker yuklemesi yaptiran var mi?
bana ne yapilacak merak ediyorum asama asama yazabilir mi acaba?
birde seker yuklendikten sonra yemek yenmiycekmi?

ay canim benim ya insallah daha zamani var
gecmis olsun birtanem
Sağol canım ben de diyorum oğlum daha erken diye inşallah söz dinler :)

Teşekkürler canım
Benim de annem üst katımda sağolsun bakıyor inşallah zamanında olur
Çok geçmiş olsun canım bu çocuklar niye bu kadar sabırsızAllah zamanında kucağına almayı nasip etsin inş
Amin canım inşallah
Sağol canım evet canım ilk üç ayıda kanama ve progestan ile geçirmiştim sonra yine oldu ama bebekle ilgili değildi şuan kanama durdu ağrı beraberinde vardı işe gitmem zaten evden çalışırım yattığım yerden annem de kızı okula ben götürür getiririm dedi sağolsun

Çok zorlanmadım eşimde yanımdaydı arabada bekledik yatırdım koltuğu rahat rahat sohbet muhabbet geçti zaman

esim yanimda olmuycak kayinvalidem olucak
of ya yaptirmasam mi napsam bilemedim ki kiz ben sabah yataktan kalkar kalkmaz agzima bisiler atiyorum yoksa dusup kaliyorum tansiyon iniyor hemen benim kac kez bayildim ogle

:)) panikleme inş bişey çıkmaz. Bn normalde tatlıya çok düşkünüm ama hamilelikte pek istemedi canım. İçin için de korkuyodum. Çok şükür temz çıktı. Doktor temiz dedi inan değeri bile sormadım :)

Dursun durduğu yerde yaa daha. Dikkat et canım stajı işi her neyse bebeğinden ve senden önemli değil

ay aman dikkat et kendine canım yaa.. ogluna söyle uslu dursun vakti zamanında gelsin üzmesin seni.

insallah canım.. aynen benimde senin gibi oldu tatlıyı cok sevdiğim halde yiyemedim. şimdi şimdi yiyorumm canım.. insallahhh bişey cıkmaz :)

Allah korusun canım bir sorun yoktur inşallah yer değiştiriyorlar ve bize belli ediyorlar artık dürtme hissinden daha kuvvetli tekmeleri

Kizlar 100 gram seker yuklemesi yaptiran var mi?
bana ne yapilacak merak ediyorum asama asama yazabilir mi acaba?
birde seker yuklendikten sonra yemek yenmiycekmi?
Canım bana 50 grlık yapıldı açlık kanına bakıp içeceği hemen içip 1 saat sonra tekrar bakıldı o arada su bile içilmiyor 100 grlıklarda açlık 1. Saat ve 2. saate bakılıyor galiba

Allahım nasıl bir his yaaaa büyüdükçe daha kuvvetli hissediyorum elimi koyunca resmen hissediyorum dönüşünü hareketini neresi oldugunu bılmesem de yavrumu dışarıdan hissetmek süper bir seyyyy Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları COOOKKK ŞÜKÜR

Geçmiş olsun canım tekrar korku yaşatmaz inşallah senin sabırsız bebişin dikkat et kendine

Canım bana 50 grlık yapıldı açlık kanına bakıp içeceği hemen içip 1 saat sonra tekrar bakıldı o arada su bile içilmiyor 100 grlıklarda açlık 1. Saat ve 2. saate bakılıyor galiba

canim ya kotu oldu bu ac kalma meselesi benim durum cok kotu sabah kalkar kalkmaz yani basimda atistirmalik var atistrip kalkiyorum yoksa bayiliyorum
allah yardimcimiz olsun bakalim ne yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…