2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende hissettikce sukur ediyorum benimki kolumu altina dogru vuruyor ve surekli yer degistiriyor cok sirin dimi

Canım çok geçmiş olsun senin oğlan aceleci çıktı desene dikkat et kendine sağlıkla zamanında gelir inşallah

Bende ekimi koyunca hissediyom net bi şekilde ama neresi oldu belli değil oğlanın anca dönüyor bu :))))

Bende ekimi koyunca hissediyom net bi şekilde ama neresi oldu belli değil oğlanın anca dönüyor bu :))))
Evet ya ileride neresi olduğunu da anlarız inşallah :) bazı günlere felaket hareketli az dur kızım diyorum bazı günler çok az hareket var yoruluyor yavrucak

Çok geçmiş olsun canım, Bol bol yat dinlen, sabırsız bir oğlan geliyor desene .. Allah hepimize zamanında sağlıkla, kucaklarımıza aldırsın inşallah..

Allah yardım etsin,çok geçmiş olsun,şu an durumun nasıl ???

geçmiş olsun,rabbim zamanında ve sağlıklı doğmalarını nasip etsin inşallah...

Slm güzel anneler dün ayrıntılı ultrason a gittim daha önce yaptırdığım histereskopiden dolayı sezaryen şart dedi doktor o nedenle 21 ağustos sezaryen tarihim bende ağustos annesi olucam ve aslan burcu bir kızım olacak :)

Günaydın anneler dün akşam koltukta uzanırken bi ağrı saplandı sol tarafıma bıçak kesigi gibi 1 2 dakika sürdü sonra acısı kaldi su an halen acıma var hiç öyle olmamıştı gözümden yaş geldi o derece neden olabilir Bebiş çok hareketli ondan mi acaba bu arada hala vajinamda hissediyorum ara ara bebegimi toplanıp asilip kaliyo özellikle yürürken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…