- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.301
Allahım nasıl bir his yaaaa büyüdükçe daha kuvvetli hissediyorum elimi koyunca resmen hissediyorum dönüşünü hareketini neresi oldugunu bılmesem de yavrumu dışarıdan hissetmek süper bir seyyyyAllahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları COOOKKK ŞÜKÜR
ÇOOOKKK ÇOOKKK ŞİRİNbende hissettikce sukur ediyorum benimki kolumu altina dogru vuruyor ve surekli yer degistiriyor cok sirin dimi
ÇOOOKKK ÇOOKKK ŞİRİNinsan nasıl şükretmezki bu güzelliğee hayırlı evlat olsunlar inşallah
kesinlikle oyle canm benım ... hamilelik pisikolojik çöküntü de olsam da bazen kızımı hissedincee uçuyorum bulutlarda içim kıpır kıpırinsallah birtanem tek temennimiz o valla saglikli hayirli olsunlar da baska ne isteriz ki Eylulume Kavusmak icin sabirsizlaniyorumm
Canım çok geçmiş olsun senin oğlan aceleci çıktı desene dikkat et kendine sağlıkla zamanında gelir inşallahSelam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
Bende ekimi koyunca hissediyom net bi şekilde ama neresi oldu belli değil oğlanın anca dönüyor bu :))))Allahım nasıl bir his yaaaa büyüdükçe daha kuvvetli hissediyorum elimi koyunca resmen hissediyorum dönüşünü hareketini neresi oldugunu bılmesem de yavrumu dışarıdan hissetmek süper bir seyyyyAllahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları COOOKKK ŞÜKÜR
Evet ya ileride neresi olduğunu da anlarız inşallah :) bazı günlere felaket hareketli az dur kızım diyorum bazı günler çok az hareket var yoruluyor yavrucakBende ekimi koyunca hissediyom net bi şekilde ama neresi oldu belli değil oğlanın anca dönüyor bu :))))
Evet ya ileride neresi olduğunu da anlarız inşallah :) bazı günlere felaket hareketli az dur kızım diyorum bazı günler çok az hareket var yoruluyor yavrucak[/QUOkizlar benim aşırı derecede belim agriyo bazen tek basıma yuruyemiyorum.genelde yani bi tane baston gibi değnek alicam ahh bide kaşık agrisi öldürüyor beni benim olanlar varmı ???
[/QUObenm aşırı derecede bel agrim var artik tek basıma bile yürürken zorlaniyom kendime baston gibi bosey bulacam yarin bide kaşık ağrısı varmı be bile aşırı ağrısı olanlar
Selam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
Allah yardım etsin,çok geçmiş olsun,şu an durumun nasıl ???Selam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
geçmiş olsun,rabbim zamanında ve sağlıklı doğmalarını nasip etsin inşallah...Selam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
Çocuk uyusa suç uyumasa suç annesi:)seneye bu zamanlar bu kız hiç durmuyo hiç uyutmuyo bizi diye söylendiğinde sana bunları hatırlatacağım:)))) uyudur yorulmuştur çok mu oldu kiGünaydın gebeler yine durdu benim kız uff ya çok nazlı mı olacak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?