- 24 Şubat 2015
- 126
- 228
- 113
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #33.321
Selam kızlar dün gece kanamam oldu acile gittik kasılmamda vardı açılmam olup olmadığına baktılar yokmuş sancıda çıkmadı gece hastanede kaldık sabah doktorum muayene etti oğlum gelmeye çalışmış erken doğum atlatmışım fitil verdi engellemek için hiç bir iş yapmayacakmışım rapor yazacaktı işe gitmemek için ama stajım için istemedim izin alabilirim diye dua edin teyzoşlar bir daha erken gelmeye çalışmasın oğluşum
Cnm uyumuştur.. TelaşlanmaGünaydın gebeler yine durdu benim kız uff ya çok nazlı mı olacak acaba?
O ağrı banada oluyo bazen ve bende zaman zaman vajinamda tekmeleri hissediyorum bebişin o anki pozisyonuyla alakalı sanırım..Günaydın anneler dün akşam koltukta uzanırken bi ağrı saplandı sol tarafıma bıçak kesigi gibi 1 2 dakika sürdü sonra acısı kaldi su an halen acıma var hiç öyle olmamıştı gözümden yaş geldi o derece neden olabilir Bebiş çok hareketli ondan mi acaba bu arada hala vajinamda hissediyorum ara ara bebegimi toplanıp asilip kaliyo özellikle yürürken
Doktorun sana kesin aç gel dedi mi canımcanim ya kotu oldu bu ac kalma meselesi benim durum cok kotu sabah kalkar kalkmaz yani basimda atistirmalik var atistrip kalkiyorum yoksa bayiliyorum
allah yardimcimiz olsun bakalim ne yapicam
Kaç grlık yükleme yapılacağını doktorun söylediyse eczaneden alıp gidiyorsun canımşeker yüklemesinde içilen şekerli su eczaneden mi nerden alınıyor
aa siz öyle mi yaptınız bana laboratuvardan hazırladılar 2 pet bardak şeklinde verdier 75mg dıKaç grlık yükleme yapılacağını doktorun söylediyse eczaneden alıp gidiyorsun canım
Cnm ben bu sabah kendi kendime uyandm hic tekme yemeden ödüm patladi bnmde,hemen sirt ustu yattim 5 dakika icinde sagolsun kizim tekmeyi atti.aklinda bulunsun sirt ustu yatGünaydın gebeler yine durdu benim kız uff ya çok nazlı mı olacak acaba?
Maşallah canım bebişlere hızla büyüyorlar sabırsız olmasınlar tabi beklesinler günlerine kadar inşallahslm kızlar dr dan geldik bizde 23+4 üz ve kızım 805gr oğlum 854 gr gayet ii dedi drhaftada bi ampul progestan oluyodm 2 ampule cıkardı erken doğum olmasn diye ayrıca kontroller 2 hsftaya indi ikiz diye
inş vaktinde olıurlar cnm gecen hft 2 ikiz doğurttm dedi dr biri 34 hft diğer 37 dedi inş bizde ağustos ayına girerizMaşallah canım bebişlere hızla büyüyorlar sabırsız olmasınlar tabi beklesinler günlerine kadar inşallah
Evet canım bana öyle yapıldı ama hastaneye göre değişiyor demek ki bilemedim bende şimdiaa siz öyle mi yaptınız bana laboratuvardan hazırladılar 2 pet bardak şeklinde verdier 75mg dı
İnşallah canıminş vaktinde olıurlar cnm gecen hft 2 ikiz doğurttm dedi dr biri 34 hft diğer 37 dedi inş bizde ağustos ayına gireriz
Canım çok geçmiş olsun senin oğlan aceleci çıktı desene dikkat et kendine sağlıkla zamanında gelir inşallah
Çok geçmiş olsun canım, Bol bol yat dinlen, sabırsız bir oğlan geliyor desene.. Allah hepimize zamanında sağlıkla, kucaklarımıza aldırsın inşallah..
Allah yardım etsin,çok geçmiş olsun,şu an durumun nasıl ???
geçmiş olsun,rabbim zamanında ve sağlıklı doğmalarını nasip etsin inşallah...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlarÇok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe dursun az daha sabretsin
Amin tatlım çok zor değil. Kendini 1 saat oyalayacak bişeyler al yanına. Benim raporla ilgili sorunlarım vardı onlara koşturcam die zaman nasıl geçti bilemedimbende yaptiricamda uzun sure ac kalmak gozumu korkuttu benim nasil olacak bilmiyorum allah yardimcimiz olsun
Maşallah kuzucuklara..slm kızlar dr dan geldik bizde 23+4 üz ve kızım 805gr oğlum 854 gr gayet ii dedi drhaftada bi ampul progestan oluyodm 2 ampule cıkardı erken doğum olmasn diye ayrıca kontroller 2 hsftaya indi ikiz diye
Pozitif düşün :) bişeycik olmaz. Şimdi yicez napalım :)) ama yine de doğal olan şekerle ihtiyacını karşıla derim bn yineinsallah canım.. aynen benimde senin gibi oldu tatlıyı cok sevdiğim halde yiyemedim. şimdi şimdi yiyorumm canım.. insallahhh bişey cıkmaz :)
doktordan doktora fark ediyor demekki cnm sağlık ocağındaki hemşiremde aynı şekilde doğumdan sonra 3 ay daha kullanmalısın dedi doktorumda aynı şekilde her doktorun prensibi farklı :)Canim doktorum bana vermedi gerek yok kullanmana dedi. Kan degerim iyiydi. Sadecd decavit verdi onun haricinde ilac vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?