2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe dursun az daha sabretsin

O ağrı banada oluyo bazen ve bende zaman zaman vajinamda tekmeleri hissediyorum bebişin o anki pozisyonuyla alakalı sanırım..

slm kızlar dr dan geldik bizde 23+4 üz ve kızım 805gr oğlum 854 gr gayet ii dedi dr haftada bi ampul progestan oluyodm 2 ampule cıkardı erken doğum olmasn diye ayrıca kontroller 2 hsftaya indi ikiz diye
Maşallah canım bebişlere hızla büyüyorlar sabırsız olmasınlar tabi beklesinler günlerine kadar inşallah

Maşallah canım bebişlere hızla büyüyorlar sabırsız olmasınlar tabi beklesinler günlerine kadar inşallah
inş vaktinde olıurlar cnm gecen hft 2 ikiz doğurttm dedi dr biri 34 hft diğer 37 dedi inş bizde ağustos ayına gireriz

Canım çok geçmiş olsun senin oğlan aceleci çıktı desene dikkat et kendine sağlıkla zamanında gelir inşallah

Çok geçmiş olsun canım, Bol bol yat dinlen, sabırsız bir oğlan geliyor desene .. Allah hepimize zamanında sağlıkla, kucaklarımıza aldırsın inşallah..

Allah yardım etsin,çok geçmiş olsun,şu an durumun nasıl ???

geçmiş olsun,rabbim zamanında ve sağlıklı doğmalarını nasip etsin inşallah...

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe dursun az daha sabretsin
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar
İlaç kullanıp dinleniyorum pazartesi gideceğiz doktora tekrar kanama olmadı çok şükür

Sabah endokrinolojiye gittim şeker ölçüm cihazı yazdı diyetisyene yönlendirdi diyet listesine uyup gün aşırı ölçecekmişim bir hafta sonra tekrar gideceğim inşallah insüline gerek duymam

insallah canım.. aynen benimde senin gibi oldu tatlıyı cok sevdiğim halde yiyemedim. şimdi şimdi yiyorumm canım.. insallahhh bişey cıkmaz :)
Pozitif düşün :) bişeycik olmaz. Şimdi yicez napalım :)) ama yine de doğal olan şekerle ihtiyacını karşıla derim bn yine

Canim doktorum bana vermedi gerek yok kullanmana dedi. Kan degerim iyiydi. Sadecd decavit verdi onun haricinde ilac vermedi.
doktordan doktora fark ediyor demekki cnm sağlık ocağındaki hemşiremde aynı şekilde doğumdan sonra 3 ay daha kullanmalısın dedi doktorumda aynı şekilde her doktorun prensibi farklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…